Ingen Ork.

Jag orkar inte gå upp ur sängen, jag orkar inte äta, jag orkar inte duscha. Att hosta elr snyta mig är till och med för jobbigt. Kroppen säger bara nej till allt. Men imorgon måste jag gå till skolan! Trots att kroppen inte vill, så måste jag.


-

Medicin, halstabletter och McDonalds chokladmilkshake är mina bästa vänner just nu. Helt död.


28/11.

Har varit på vårdcentralen och visade sig att jag hade bihåleinflamation och öroninflamation. Så blir en pencilin och Rinexin kur på 10dagar.. Jippi.. Så ska ligga i sängen ett tag till och tycka synd om mig själv, för det får man när man är sjuk.


Hatar att va sjuk.

Att vakna på morgonen och knappt kunna ställa sig upp för man har så ont i bihålerna är inte alls kul. Känns som om hela ansiktet och huvudet ska explodera. Tycker att alla baciller kan gå och dö nu, orkar inte vara sjuk längre:( Blir ett besök hos vårdcentralen sen men nu ska jag försöka sova lite till eftersom nätterna inte räcker till.


Bloggfri.

Har varit skönt att inte blogga på hel helgen. Hade servering i fredags sedan har jag kollat gymnasieturneringen i amerikansk fotboll, jobbat natt, varit på marieberg och köpt julklappar, kollat julfilm och myst och haft ännu mer mys och allt detta med Kevin. Så mycket som jag saknar honom. Jobbade även 15-18 idag trots att jag mår dåligt så skönt att det va ett kort pass. Har haft lite adventsmys hemma med mamma och pappa nu på kvällen också och snart läggdags.


Nelly.com

Fick hem mitt linne igår från Nelly.com och det är så snyggt så jag dör.


Sjuk.

Finns de något värre än att vara sjuk? Vissa saker kan jag leva med men att förkyldningen och halsen aldrig blir bättre.. Blir galen. Kan ju knappt sova på nätterna :(


Pyjamas.

Min nya fina pyjamas. Riktigt skön och riktigt snygg. Finns inget bättre än myskläder!


22/11.

Sitter på bussen påväg till skolan med feber och förkyld, inte det roligaste. Men får hålla ut ett tag.


Sovdags.

Ligger i sängen och försöker sova men går inte så bra så därför hamnade jag här istället. Saknar Kevin och kommer inte kunna ses fören fredagnatt pga. skola (för mig), jobb, och båda är små sjuka. Så ska klara mig ända till fredag.. Känns väldigt jobbigt och långt:(
-
Min mysiga fina pojke! Finns ingen bättre.


Fresh frog of bel air.

Lite kvällsmys med mig själv, mamma är på möte och pappa i Stockholm så har lite egen tid. Och mitt nya nagellack, herregud säger jag bara! Är helt förälskad!! Färgen är mktmkt snyggare i verkligheten.


Twitter.


Måndagsmorgon.

Förkyld och känns som om huvudet är fyllt med betong, och för att inte prata om halsen.. Börjar veckan bra. Ska snart åka till skolan sedan blir det massa annat också.


Välkommen.

Har en ny familjemedlem, en väldigt fin sådan också. Och eftersom jag saknar min dator så mycket och är lite små sjuk så tröst shoppar jag, via internet såklart. Blev ett linne till mig, julklapp till min bror och Kevin. Får se vad jag mer hittar!


Lugn helg.

Har bara varit hemma hela helgen, är förkyld och mår inte helt hundra. Har varit med Kevin och firat mamma ihelgen annars har det varit lugnt. Kevin åkte för en timma sedan och nu bakar vi lussekatter. Lite tidigt julmys är alltid trevligt!


Fredag, en dålig fredag.

Sitter i min ensamhet på dåligt humör en fredag kväll med färgglada strumpor och julcider som mamma gav mig för humöret skulle bli lite bättre. Så vi får väl se..


Sovmorgon.

Twilight igår var helt oslagbar, känns jobbigt att vänta ett år på nästa film men det är värt det! Nu ligger jag nyvaken i kevins säng och kollar vampire diaries och börjar inte fören 14.30 så det är skönt!


Äntligen, 16/11!!

Idag efter allt plugg blir det lite mys med Kevin sedan in mot stan och premiären av Twilight och sedan mys med Kevin igen! Kan det bli bättre??


DH!!

Ligger i sängen och laddar inför Desperate housewives trots den jävla förkylningen.. Imorgon är det Twilight som gäller!!


Vart är snön?

Vart är all snö egentligen? Förra året vid den här tiden var det ca. 3 dm snö ute och nu, ingenting! Är knappt minus grader ute.. Tycker att det börjar bli dags för snön att komma nu!


Besviken.

Är lite besviken över mitt nya nagellack, i flaskan var det skit snyggt men på naglarna blev det sådär..


Snowflake.

Inside a snowflake like the one on your sleeve, there happened a story you must see to believe.


14/11.

Hittade en hel del på marieberg men slutade med att jag bara köpte hårspray, nagellack, en bolero & födelsedagspresent till mamma! Har hunnit med mycket annat idag också, gjort rent mina persienner, skurat fönstrena, dammat och städat hela rummet. Och har även hunnit med två filmer och ett varmt bad. Nu väntar jag på Two and a half men sedan läggdags!


Måndag & Ledig.

Sitter i soffan lite halv nyvaken och kollar Peter och Petra. Lite senare blir det en sväng till marieberg med min bror för att köpa födelsedagspresent till mamma, och har ränästan alla julklappar fixade redan. Det känns skönt!


Måndag & Ledig.

Sitter i soffan lite halv nyvaken och kollar Peter och Petra. Lite senare blir det en sväng till marieberg med min bror för att köpa födelsedagspresent till mamma, och har ränästan alla julklappar fixade redan. Det känns skönt!


Söndag kväll.

Är hemma från farmor & farfar och även från Kevin. Saknar honom redan, men tröstar mig själv med att ligga i soffan och kolla New moon och Eclipse med lite gott. Längtar tills premiären på Breaking dawn på onsdag!!


Öppethus.

Sitter i skolan på öppethus och gör absolut ingenting. Känns som att ligga hemma i sängen hade varit mer värt. Men efter det här blir det att åka till Kevin och hitta på nått kul ikväll eller bara ligga framför tvn. Har trots allt blivit två sena kvällar irad och två tidiga morgnar. Så känner mig lite sliten just nu, har två köttiga skoskav på fötterna också.. Läget hade ju kunnat varit bättre.


Fredag 11/11.

Trött som få just nu, gå upp kl sex en fredag är ingen höjdare. Måste nu tvinga i mig frukost så jag orkar sitta hos körskolan i fyra timmar.. Inte alls sugen men bara att bita ihop. Efter det blir det Kevin innan kvällsjobb!


Svårt Att Sova.

Kan inte sova fast jag verkligen behöver.. Har riskettan imorgon kl. 8.30 så skulle behöva få lite sömn men mitt huvud vill inte hålla med. Så jag roar mig med att läsa tidningen Hänt Extra tills jag somnar.


Min Älskade MacBook.

Tänkte faktiskt dra igång bloggandet igen, har saknat det även om det har varit skönt att vara utan bloggen och Facebook i en vecka. Kommer inte komma tillbaka på Facebook riktigt än, tyvärr. Den senaste veckan har jag varit väldigt mkt med Kevin (vi har redan kollat julfilmer hihi), jobbat, tatuerat mig, varit på 40års kalas, fått the sims 3 till Wii av Kevin, köpt nya skor, fixat lite julklappar och tillslut, min MacBook min älskade MacBook har gått sönder.. Så jag är utan dator, och det suger. Så hade typ dött utan min iPhone, så det är väldigt tur att jag har den.


Bloggpaus.

Behöver en liten paus här ifrån, har inaktiverat min Facebook och tar paus här också. Känner att jag behöver lägga ner min tid och energi på andra saker ett tag.


2/11.

Har fixat mig och fixat lite till på Kevins rum, ska ta ut soporna sedan vänta på att ta bussen till jobbet för möte. Ska fixa lite saker efter det sedan middag på Bamboo med tjejerna!


Zero På Allt?!

Det började med size Zero och sedan ledde det till coca cola zero, sprite zero och sedan fanta zero men nu finns det listerine zero?! Hallå vart är världen på väg med detta zero? Och ärligt så tycker jag allt är skitsnack.


Vaken.

Ligger vaken i Kevins säng utan honom, han åkte till jobbet för en stund sedan och jag har inte kunnat somna om.. Och det värsta är att jag inte alls är trött, ska försöka somna om ett tag till nu annars blir det väl någon film.


Hur Snäll Som Helst.

Snart när Kevin kommer hem från gymmet så kommer han hem till ett nystädat rum med rena lakarn i sängen och allting är dammat. Hur snäll är inte jag?


Under Löven, De Få Som Finns Kvar.

Körde på höstfärger idag för det är ju faktiskt höstlov även om det redan är den första november idag. Lite för kallt med skinnjacka men jag överlever. Dock tkr jag bussen kan ta och komma nu!


Tisdag 1/11.

Sitter i soffan och kollar på keep up with the Kardashians och väntar på att ta bussen in till stan. Ska kolla upp en grej sedan åka till min älskling, galet hur fort man saknar varandra..


RSS 2.0