What Happens In Vegas.

Hemma hos mig med Emma och förar och fixar oss lite. Blev 2000 kr fattigare på marieberg också, lagom roligt.. Men blev finaste jackan! Och nu laddar vi för tjejkväll och utgång!


It's Friday!

Vaknade halv nio imorse och var klarvaken på en ledig fredag, inte normalt för att vara mig! Men idag blir det shopping på marieberg med Emma sedan tillbaka till mig för fix och sedan tjejkväll på Frimis! Sen får vi se vart natten tar oss, woho! Men nu ska jag ät frukost uppdaterar mer senare! :)


Happiness.

It's not about forcing happiness, it's about not letting sadness win.


Lycklig!!!

Blogg.se har äntligen fixat app!! Wohoo, det gjorde mig på lite bättre humör! / Lycklig tjej


Moves Like Jagger.

Sitter i skolan just nu eller ja på hotellet och ska plugga lite. Är lite små upprörda också för att 2orna får ju fan allting här mén vi ingenting! Så inte schysst alltså, men dom verkar ju lära sig efter oss iaf. Men nu blir det lite projektarbete sedan jobb!

Arg, trött, irriterad & sur, det är mitt h...

img_9146 (MMS)

Arg, trött, irriterad & sur, det är mitt humör just nu. Hör av mig imorgon igen efter skola, jobb och allt sånt där!


Redo för gymnasiemässan!

img_0310 (MMS)

Redo för gymnasiemässan!


I Found Him.


Under Löven.

Skolan idag var väl nästan som vanligt förutom att vi gjorde drinkar på bartekniken och fick provsmaka de, det enda jobbiga var väl att sluta klockan fem. Kom hem la mig i soffan och kollade 101 dalmatiner som gick på tv, nu har jag förflyttat mig till sängen under täcket för fryser så grymt mycket och snart börjar Idol. Imorgon är det gymnasiemässa och sedan hem till min finaste. Men nu ska jag fortsätta ligga här under täcket och spela på telefonen tills idol börjar.
-
Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av


Who You Are.

Säger godnatt och laddar upp för en ny skolvecka med gymnasiemässa och lite annat. Och lite jobb såklart.

That's How Strong My Love Is.

Helgen har innehållt jobb, utgång och mys. Så kunde inte ha blivit bättre och jag är mer kär än någonsin! Har faktiskt inte så mycket mer att säga, just nu sitter jag i sängen och för engångs skull bloggar på datorn. Ska skärpa till mig men har inte riktigt tid, ork eller alltid lust heller. Men bättring kommer och nu kommer det lite bilder från igår!
-


kan tyvärr inte ladda upp resten av bilderna för mitt internet vill inte samarbeta..

Utgåång!!

img_4748 (MMS)

Utgåång!!


Hemma hos Kevin just nu, fixad och nymålad...

img_6764 (MMS)

Hemma hos Kevin just nu, fixad och nymålade naglar. De andra kommer när som helst, så jag slipper sitta här i min ensamhet haha.. Och ikväll blir det strömpis! Bjuder på en fin iphonebild också.


Ligger just nu i sängen och kollar film, t...

img_5481 (MMS)

Ligger just nu i sängen och kollar film, tv1000 family visar A christmas carol det gör ju inte att jag längtar ännu mer till julen.. Efter jobbet blev det iaf en sväng till marieberg kom hem med ett par nya svarta uggs och de här skorna (bra bild va, orka inte fixa bättre haha) men snart sov dags, jobb imorn!


Har hunnit med en hel del på morgonen idag...

img_2924 (MMS)

Har hunnit med en hel del på morgonen idag fast jag är ledig, just nu värmer jag lite mat sedan ska jag ta ut hundarna och efter det åka in mot stan för att möta Kevin och fixa lite saker innan jobbet. Hörs ikväll!


Sitter just nu och kollar på Sol, fest & o...

img_2978 (MMS)

Sitter just nu och kollar på Sol, fest & oroliga föräldrar där man får se det mesta, vissa människor är ju bra vidriga.. Fredag och jobb imorgon, & Kevins födelsedag! Fast får inte träffa honom fören på lördag :( Och bjuder på en bild från ölprovningen i skolan idag!


Anna Abrue - Worst Part Is Over.

Med det här låten (som för övrigt är helt grym) säger jag godnatt, så hörs vi imorgon.

Baby You're A Firework.

Har varit väldigt frånvarande här de sista dagarna men har legat hemma och varit sjuk. Nu är jag bara förkyld och har hosta kvar, men hoppas allting hinner försvinna till helgen. Kevin fyller ju på fredag men jobbar tyvärr då och jobbar även lördag men åker till han direkt efter jobbet då och fixar mig medans de är på relaxen, sedan utgång. Därför hoppas jag verkligen på att min förkyldning hinner försvinna. Så nu ska jag lägga mig i sängen ta en kopp te och sedan sova.
-
Bjuder på lite bilder på fyrverkerier från igår.

Klarade av tre timmar i skolan sedan åkte ...

img_9192 (MMS)

Klarade av tre timmar i skolan sedan åkte jag hem och la mig, är självhemma med pappa ikv och han kom hem med glass och godis så blir mys framför Idol senare. Nu ska jag lägga mig i soffan, igen..


Te, Alvedon, nässpray & halstabletter. Så ...

img_8757 (MMS)

Te, Alvedon, nässpray & halstabletter. Så ser min morgon ut innan det är dags för skola, får se hur länge jag överlever.. Wish me luck.


Kan inte påstå att jag mår direkt bättre m...

img_1799 (MMS)

Kan inte påstå att jag mår direkt bättre men det blir skola ändå imorgon, såhär ser det ut just nu men snart sovdags ska bara se klart Dexter.


Ligger och snorar i soffan framför one tre...

img_6089 (MMS)

Ligger och snorar i soffan framför one tree hill, har haft en underbar helg med min älskling, varit hos honom, ätit Kina mat, marieberg, varit här och bara haft det mys. Världens bästa <3


Lost Souls.

Skönt med fredag och helg, lång-ledigt till och med eftersom jag inte har skola på fredagar och jobbar ingenting ihelgen! Har bara gått runt hemma och inte gjort någonting men nu ska jag bädda sängen & ta ut hundarna sedan gå till bussen för att åka till min älskling. Hörs kanske imorgon annars blir det mobilblogg! Ha en fin helg.
-
Just nu.

Förlåt för den dåliga uppdateringen, har v...

img_6416 (MMS)

Förlåt för den dåliga uppdateringen, har varit sjuk, helt slut i kroppen, skolan, jobbat, shoppat (visar det kanske imorn) men helgen börja redan idag! Just nu sysslar jag med detta: viker kläder.. sedan sovdags!


Ps. I Love You.

Mår fortfarande inte bra så nu ger jag upp, kryper ner i sängen ännu mer och sätter på filmen Ps. I love you i hop om att kunna somna. Mår jag inte bättre imorgon blir det nog att vara hemma.

The Key To Happiness.

Jag mår inge bra, det är väl det jag har att säga. Så ska krypa ner i sängen igen med både filt & täcke och så tänkte jag bjuda på tre ganska så meningslösa bilder. Vi hörs.



Every time I find the key to happiness, someone changes the lock.

Blåser en hel del! Varenda cykel har blåst...

img_9583 (MMS)

Blåser en hel del! Varenda cykel har blåst omkull haha!


Påväg till skolan med huvudvärk & feber, f...

img_1123 (MMS)

Påväg till skolan med huvudvärk & feber, får se hur länge jag orkar va kvar. Värt ett försök iaf.


You're All Those Things To Me.

Har haft en jätte bra helg, fredag kvällen blev hemma i soffan med mamma. Lördagen började med jobb sedan åkte jag till Kevin, kollade film sedan fixade vi oss och drog iväg till Liquid med gänget. Morgonen idag var man lagom seg så jag & Kevin har bara legat i sängen och kollat Family Guy hela dagen tills det var dags att åka hem, lika jobbigt som vanligt :( Just nu ligger jag i sängen och kollar The real housewives of New Jersey och ska snart duscha, så vi hörs imorgon!
-
Världens finaste pojke som inte vill vara med på bild:(

Every girl has their bestfriend, boyfriend and true love.

And you're all those things to me.


Just nu :) På liquid med alla härliga!

img_6851 (MMS)

Just nu :) På liquid med alla härliga!


Resultatet! Är suuuper nöjd!

img_8312 (MMS)

Resultatet! Är suuuper nöjd!


Just nu!

img_8064 (MMS)

Just nu!


Åker till frisören och färgar håret, äntli...

img_9055 (MMS)

Åker till frisören och färgar håret, äntligen!! Visar resultat senare för efter frisören blir det att träffa min fina vän Emma :):)


Whats up with this liksom?! Får julreklam ...

img_4199 (MMS)

Whats up with this liksom?! Får julreklam i början av september..


Sitter på hotellet och planerar Stockholms...

img_5595 (MMS)

Sitter på hotellet och planerar Stockholms resa med klassen. Lite te för halsen också, känns som taggtråd när jag sväljer, så inte okej...:(


New In.

Halsduk och väntar i päls (fejk såklart!)
Tröja, strumpor & solpuder från H&M.

Får Panik På Mitt Internet.

Efter en seg, trött & rengig skoldag åkte jag hem och la mig i soffan efter ett tag kom mamma & pappa hem och då blev det en sväng till Marieberg. Och självklart kom jag hem med en del nytt som jag nu tänkte visa för er. Men så blev det tydligen inte för har försökt att ladda upp de j*vla bilderna i 20min nu men mitt internet vill inte sammarbeta så försöker senare igen. Sedan ska jag lägga mig i ett bad eftersom jag fortfarande fryser och gjort det hela dagen, imorgon är det skola och fredag leeedig!!

Skooola. Saknar kevins säng (och honom såk...

img_0538 (MMS)

Skooola. Saknar kevins säng (och honom såklart) och är genom blöt efter spöregnet, dagen hade kunnat börja bättre känner jag men bara att kämpa på!


Worst Part Is Over.

Worst part is over
Signs will show you when you're through
It's always the darkest before you see the light
You keep on falling, hear me calling out to you
Just don't give up, don't let nobody break you down


Just nu. Hihi

img_5792 (MMS)

Just nu. Hihi


Time for school.

img_3878 (MMS)

Time for school.


Sleepless in Kumla. Hur illa är det när ma...

img_5870 (MMS)

Sleepless in Kumla. Hur illa är det när man ligger och kramar en kudde och låtsats att det är ens pojkvän för att kunna sova? Har nog lite problem med att sova själv :(


455 Dagar.

Är helt slut efter helgens två nattpass, ända jag gjort i helgen är jobbat, legat i sängen och myst med Kevin. Så inget att klaga på egentligen om man bortser ifrån hur mycket det var att göra på jobbet. Fast eftersom jag kom hem till världens finaste kille kändes allting mycket bättre. Men nu är jag hemma och ligger i sängen (förvånande) och ska snart duscha. Imorgon är det skola ända till 17.30 vilket känns väldigt tungt men bara att bita ihop, är ändå sista året så bara att köra på!
-


House Of Wax.

Sitter just nu och kollar på House of wax (förövrigt jätte äcklig film) och ska snart åka och jobba, sedan sover jag hos min fina pojkvän. Imorgon blir det också jobb slutar 03.30 då så blir en lång dag och sover hos Kevin då också. Kommer kanske uppdatera lite genom mobilen men kan inte lova något. Annars får ni ha en fin helg!
Fastnade inte direkt på bild nu men bjuder ändå på den här..

.....

Det borde inte vara tillåtet att vara så arg som jag är nu... Vissa människor vill man bara bli av med.
bästa bilden

Every Day.

Every day I spend with you is the new best day of my life.


RSS 2.0