Letters To Juliet.

Har precis kollat på letters to Juliet och det var en av de finaste filmerna jag sett! Grät lite också, men det är helt okej att göra till sådana filmer. Nu ska jag krypa ner i sängen och snart sova fast det är lov.


Dagens.

Tänkte berätta vad jag gjort idag om någon nu skulle vara intresserad av det men det är ni väl antagligen för ni kollat in här? Började dagen med att åka till lagerbutiken sedan marieberg, Ikea & plantagen med min bror. Slutade med att jag kom hem med mer julkulor och årets första julklapp. Lika bra att börja i tid!


It's Our Time To Shine.

Tänkte bjuda på massa bilder från halloween som Maja har tagit eftersom jag endast tog två bilder den kvällen av olika anledningar. Men enjoy!

Just nu.

Ska slå in årets första julklapp, wihoo!!


Help You Unpack.

Everyone one you meet comes with a baggage. Find someone who loves you enough to help you unpack.


Christmas Time.

Köpte lite nya grejer som jag ska ha i granen på mitt rum, finns inget bättre än julen. Ge mig december nu!


<3

Efter en härlig morgon med min finaste och underbaraste pojke som innehöll film och kebabtallrik är jag nu hemma och sitter i soffan med familjen. Ska snart till Rusta med min bror för att kolla lite julsaker. Åh vad jag längtar!!


Halloween part på G!

Nu kör vi på halloween party, och vi har det mesta här!


Fredag.

Härligt med sån huvudvärk så man tror att huvudet ska explodera.. Jippi, och imorgon är det halloween, vilket betyder att blir jag sjuk kommer helgen suga..


Tröttare Än Tröttast.

Har verkligen inte orkar blogga idag har haft en hel del att göra, fixa massa inför helgen, körskola, jobb och hjälp min bror. Ligger i sängen och kollar en dokumentär om Christina Augilera just nu och ska sova vilken sekund som helst måste bara fixa naglarna först, vilket jag egentligen inte orkar..


Dagens inköp.

Letade i varenda buktik på hela stan efter en glitter pray och till slut fann jag den! Blev även en ögonskugga. Så efter en riktigt pissig namnsdag (har namnsdag idag) så ska pappa köpa lite tårta till mig och tack & lov att jag fick träffa Kevin för annars hade jag nog inte överlevt..


One Tree Hill.

Ligger just nu i Kevins säng och kollar One tree Hill och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Då ska vi åka till marieberg en sväng sedan ska jag hämta ut mina halloweenkläder som kommit!


Onsdag.

Dags för skola, slutar kl elva sedan blir det att åka till partaj med girlsen inför lördag! Wohoo


Good Night.

Har lite sällskap i sängen, ganska skönt faktiskt. Förutom att han är fet och tar stor plats (och snarkar) men det ingår antar jag:) Kan bli väldigt ensamt nere i källaren själv så ändå tur att jag har honom. Men nu är det sovdags, good night!


FyFasiken.

Fick de sista skolkorten idag och tackat Gud för att de är de sista för fan vad de ser ut.. Inte alls nöjd. Fick inte ens några småbilder elr svartvita som förra året så är verkligen besviken..


Misslyckat Inlägg.

Det förra inlägget vart lite fail, skulle bara varit bilden på snöflingorna vet inte riktigt hur den andra bilden hamnade där så bjuder på dagens outfit samtidigt helt enkelt!


Längtar!

Snart så..


Tisdag 25/10.

Är på väg till bussen, inte alls sugen på att gå till skolan men vad har man för val? Efter skolan ska jag träffa min bror och fixa lite saker.


Sleep Time.

Ska kriga mig iväg till skolan imorgon trots huvudet är tungt som en medicinboll och förkyldningen börjar gå mig på nerverna. Har även beställt halloweendräkt idag eftersom jag fick reda på att festen är nu på lördag (panik), så håller tummarna för att det hinner komma! Annars, ja så har jag lite problem. Men nu väntar sängen. Godnatt!

You Make It Real.

I don't dream anymore, because you're real.

Det finns inget i världen som är bättre än dig och jag är så otroligt glad att ha dig vid min sida. Du är det finaste jag har.


The Best Thing.

The best thing to hold onto in life is each other.
-
Har så mycket känslor och är så lycklig just nu men jag vet inte hur jag ska förklara det, om det var möjligt att sväva på moln så är det precis det jag gör nu. Det är verkligen så mycket roliga saker som händer nu så vet inte vart jag ska börja. Jag & mamma ska boka weekend i Stockholm, det är halloween (kanske går på det), ska tatuera mig, att få lön gör mig alltid på bättre humör, det är snart jul (!!), och allting är bara fantastiskt. Gotta love life.

Simply The Best.

Kevin har åkt hem, jag har kört lite bil och nu ska jag plugga inför barteknik provet imorgon. Känns tråkigt att vara själv igen och kommer vara värre ikväll men finns det något bättre att träffa varandra igen när man varit ifrån varandra?


Just nu!

Disco bowling på strike!


Död En Fredagkväll.

Är helt slut, orkar inte göra något alls.. Försöker städa lite samtidigt som jag pluggar och har idol på i bakgrunden men ska snart sova så jag orkar jobba imorn!


Trött..

Fy för att va uppe så tidigt, sovit alldeles för lite och har en lång dag framför mig. Hemma igen ikväll vid kl åtta, vet inte om jag hinner blogga något under dagen så bjuder på hur jag ser ut på serveringen och även just nu.


To Make You Feel My Love.

Är hemma från kvällsserveringen 100kr rikare och öm i fötterna. Imorgon börjar jag kl.8 till 15.00 och har servering då också sedan springer jag till jobbet för att jobba 15.30 till 19.00 sen får jag åka hem och vila! Men jobbar dock på lördagen också och på kvällen blir det antagligen bowling, känns som om jag inte har någon tid över till annat. Och på lördag får jag äntligen träffa Kevin igen, båda jobbar och sliter. Nu tänker jag lämna datorn igen och lägga mig i sängen som jag längtat efter!
-
Bjuder på outfit bilden jag lovade.


Torsdag & Kvällsservering.

Idag börjar jag kl.15 och slutar 21.30 eftersom vi har kvällsservering på restaurangen, så jag kommer springa fram och tillbaka med massa tallrikar ikv, väldigt underhållande.. Dagens outfit bjuder jag på ikv för jag har för en gångs skull orkat använda digitalkameran, woho! Så länge bjuder jag på en bild på mina färgglada strumpor idag!


Träning På G.

När man är hemma inte orkar ta tag i plugget riktigt än och vädret suger, ja då kan träna hemma på crosstrainern. Lika bra!


I Regnet.

Står i regnet och väntar på bussen till skolan, kul va?


Just Nu.

Sitter just nu i Kevins soffa och pluggar dryckeskunskap och barteknik, kanske jätte kul att plugga men iaf bra ämnen!


Bild.

Så här fint målar vi på bilden, och jag gjorde monsters inc.


Back To December.

Blev dålig uppdatering igår för allt plugg och somnade vid halv tolv någongång. Sitter på bilden i skolan nu och ska skissa... Wohoo. Efter skolan blir det Kevin och en del plugg. Så hörs senare!


On My Way.

Kan ju inte påstå att det är direkt varmt ute, hade vantar men ändå är fingrarna som is. Är väl inte långt kvar fören snön kommer, eller åtminstone minus grader på dagarna. Bjuder på dagens också, dock en väldigt dålig bild.


Varm Choklad.

Varm choklad till en kall morgon. Snart dags för skola.


Skip A Beat.


Södra Station.

Sitter och väntar på bussen hem och eftersom det är tio min kvar tänkte jag bjuda på ett inlägg eftersom det inte blev så mycket bloggande igår. Är fortfarande seg efter nattens jobb men har haft det super mysigt med Kevin. Nu när jag kommer hem finns det även en överraskning av något slag!


Saturday.

Sov väldigt dåligt inatt och vet inte hur jag ska orka med att jobba nattpass, hoppas på det bästa. Ska snart åka till Kevin och mysa lite sedan jobb och sen tillbaka till honom.


Sämst.

Jag kan inte sova och det suger verkligen.. Vill sova ut imorn med så jag orkar med morgondagens nattpass..


Kissemiss.

Tur att jag har Malte som sällskap, hade varit väldigt ensamt annars. Nu är det dags för film: No strings attached!


Darkness.

Don't trust anyone, because even your own shadow
leaves you when you're in darkness.


Casualty Of Love.

Hur snyggt är inte mitt nya skal?!? Från jbutiken.se, bästa sidan!!


Känner Mig Duktig!

Åkte iväg med pappa och handla förut sedan övningskörde jag, och gick super bra! Skjutsade sedan in min bror till stan och nu ska vi hämta mamma. Tänkte åka iväg och sola sedan när jag kommer hem och så har jag två filmer som väntar på mig ikväll!


Yey!!

Gick ut för att hämta posten och upptäckte att mina grejer kommit! Ny skyddsplast och nytt skal!


Nobody's Perfect.

Vaknade tio över tolv, gick upp och satte på mig morgonrocken och då kom pappa hem och sa vi ska åka iväg senare så var klar om en och en halv timme, jo men visst inte göra något alls idag gick ju bra!


Älskling.

Du är det finaste jag vet & jag älskar dig med hela mitt hjärta.


Take It Easy.

Hemma efter jobbet, både huvudet och fötterna värker. Ska ta en dusch sedan plugga och sen får jag se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Imorgon är min sista lediga fredag så ska sova så länge jag kan, äta frukost till lunch, gå runt i mjukisar och inte ens kamma håret. Hela dagen kommer nog se ut så, kvällen ska jag spendera hemma med föräldrarna och framför någon film! Så nu vet ni, roligt va?


Jack Frost.

Skönt att börja sent, då kan man gå upp äta frukost i lugn och rå och sedan bara ta det lugnt!


Let Karma Take Over.

Det är inte ofta jag skriver ut djupa saker här längre, det har liksom aldrig varit min starka sida. Jag har nästan aldrig brytt mig om onödiga saker, varför lägga ner tid på saker som inte spelar någon roll? Skitsnack rör mig inte i ryggen och personer som går ifrån mig låter jag gå, det finns ingen anledning att försöka få de stanna. Vid varje sådant tillfälle lär man sig något, växer som person och man lär sig att gå vidare och förlåta. Folk som snackar skit och sprider rykten visar mer om dem än om mig, det visar hur osäkra de är i sig själva så det försöker trycka ner andra. Och min första tanke om dem är att det är patetiskt men sen när man tänker efter är det bara synd om dem, jag menar försöka trycka ner andra så man själv kan må bra? Är det så det ska vara?

-

Jag har lärt mig att skaka av allt, släppa det och gå vidare. Visar du intresse för det kommer det fortsätta, tro mig. Det lättaste att göra är att bara ignorera det och tänka på allt bra istället.  Jag menar jag har en fantastisk familj, as härliga vänner och den finaste pojkvännen man kan ha, så varför haka upp sig på sånt? Jag tycker synd om er som håller på så, det ska ni veta. Och jag undrar hur ni kan sova på nätterna. Det kommer jag alltid undra.

-

Jag har ett liv att vara lycklig över, folk som bryr sig, ett jobb, jag är frisk och något/någon att komma hem till och det finns ingenting och då menar jag ingenting som kan förstöra det. Fokusera på det bra så kommer allting lösa sig tillslut. Och tänk på karma, någon dag kommer det slå tillbaka och den dagen ser jag fram emot. Pusss



En bild sedan när jag fyllde 18år med tjejerna!


Tisdagens.

Bilderna ville inte komma upp förut så lägger upp de nu istället!
-

Från London.

Presenterna jag fick av pappa när han kom hem från London:
En berlock från Harrods till mitt Thomas sabo armband.
DKNY parfym.

Chaite från Harrods, och det godaste te't jag någonsin druckit.

Onsdag 12 Oktober.

Efter jag kom hem idag så har jag badat, rakat benen, ansiktsmask, hårinpackning, fixat naglarna och nu dricker jag te framför Vänner. Skönt att bara ta det lugnt ska även plugga lite sedan sova.


Nuuu Såå!

Nu funkar appen igen och eftersom mitt internet hemma lever sitt egna lilla liv har det varit svårt att blogga. Men nu tänkte jag bjuda på gårdagens outfit!


Test.

Gör ett test inlägg för att se om det funkar igen. Hoppas hoppas hoppas!


How Hard We Tried.

We made it out, and all the other people are asking how

This doesn’t even sound like truth to grow from a bruise

But one day we will realize how hard it was, how hard we tried

And how our hearts made it out alive.

-

Det här har varit en helvetes-måndag, ingenting gick som det skulle eller var tänkt. Är på väldigt dåligt humör och har försökt kontakta blogg.se för att meddela att appen inte funkar men de verkar inte vilja lyssna på mig. Känns ju kul, verkligen. Nu ska jag lägga mig i sängen kolla nya Two and a half men sedan sova. Kanske ska till Kevin imorgon efter skolan, vet inte riktigt än och kan ju tyvärr inte blogga från telefonen men tror faktiskt ni överlever ändå.


Förstår inte riktigt vad blogg.se's proble...

Förstår inte riktigt vad blogg.se's problem är, göra en app som inte funkar.. Blir bara förbannad, kanske dags att byta? Frågan är hur och vad? Vill ju ha med allt det gamla..


The Best Thing I Ever Had.

Förlåt för den dåliga uppdateringen men blogg-appen har inte funkat på hela helgen och eftersom jag har varit hos Kevin och i Stockholm har det inte blivit någon uppdatering. Vi kom hem ganska sent igår kväll till mig och köpte med kinamat hem sedan hade vi det bara mys hela kvällen och tog ett bad. Min helg har med andra ord varit underbar. Idag efter Kevin hade åkt så hjälpte jag mamma i trädgården med massa löv & annat, och nu väntar jag på att pappa ska komma hem från London!
Förlåt för den dåliga uppdateringen men blogg-appen har inte funkat på hela helgen och eftersom jag har varit hos Kevin och i Stockholm har det inte blivit någon uppdatering. Vi kom hem ganska sent igår kväll till mig och köpte med kinamat hem sedan hade vi det bara mys hela kvällen och tog ett bad. Min helg har med andra ord varit underbar. Idag efter Kevin hade åkt så hjälpte jag mamma i trädgården med massa löv & annat, och nu väntar jag på att pappa ska komma hem från London!

Härliga Höstfärger.

Här är det nya sakerna jag berätta om förut som jag lovade att visa. Allt i fina höstfärger. Tröja från MQ, nagellack från Kicks och halsduk från Lindex!


Move To Whoville.

Hemma från marieberg, städat lite och umgåtts med mamma. Köpte ingenting nytt, hämtade ut min medicin och handlade på citygross, det va typ allt. Nu ligger jag i sängen under täcke, överkast och filt, så ja enligt mig är det kallt. Det som är det värsta med att ha rum i källaren, men mysigt! Och på tal om mys ska jag sätta på någon bra film och sedan sova, god natt på er!


You Only Have One Chance.

Känner att allting jag skriver här är ganska tråkigt, men har faktiskt inte så mycket att bjuda på för tillfället, går liksom i skolan, jobbar, pluggar och försöker ha ett liv vid sidan av det. Tänkte iaf bjuda på lite nytt senare som jag köpte tidigare i veckan (om jag kommer ihåg). Och så har jag & Kevin varit tillsammans 16 månader idag, finns inga ord som förklarar kärleken.


Inte Min Dag Idag.

Inte nog med att jag försov mig imorse, spöregn och massa annat så somnade jag på bussen hem och missade min hållplats.. Men är inte så långt att gå men ändå! Nu ska jag sova en stund i soffan och ikväll blir det marieberg med min broder!


Omedveten Sovmorgon.

Försov mig självklart imorse, mamma ropade och fråga när jag skulle upp och svarade alarmet ringer strax sedan somnade jag om och vaknar 40min senare och inser att bussen går om 20min, jävlar va snabb jag var då alltså. Går ut (utan paraply självklart) och det spöregnar, wohoo.. Sitter nu på bussen pissblöt och i mjukisar. Vilken morgon..


Dåligt, Riktigt Dåligt.

Var och kollade speedway SM-finalen och indianerna borde skämmas.. Började hyfsat bra men slutade förjävligt, Motala piraterna tog hem guldet.. Det är allt jag har att säga, nu ska jag sova! Godnatt


Påväg Hem!

Sitter i bilen påväg hem från skolan, en cheeseburgare och liten cola fick jag av pappa med! Så nu är jag nöjd! Skjuts hem och mat liksom, tuuur.


Jobbigt Att Gå Upp Tidigt.

Jag är inget direkt stort fan att vara vaken såhär tidigt men vem är det egentligen? Pappa ska snart skjutsa iväg mig till Capio läkargruppen och hoppas på att det kommer gå bra och inte blir någon operation. Men bara jag blir frisk så är jag nöjd, men nu: lite frukost!


Mys I Soffan!

Ligger i soffan med min fina kissemisse och pluggar lite, har köpt lite nya grejer till rummet idag måste säga att det känns bra och har även köpt ny hårinpackning. Funderar på om jag ska fixa lite te och sedan lägga mig i badet innan det är dags för Desperate Houseviwes. Som jag längtat efter det!


Dålig hårdag!

Trots en dålig hårdag så blir det skolkort, och jag har gjort allt för att få det bra.. Och då menar jag allt, jobbigt bara att det typ är storm ute kändes ju värt då liksom..


Water Boy.

Ligger i sängen och kollar the Water Boy, har målat naglarna och plockat fram lite kläder till imorgon för då är det skolkort. Inte alls taggad på det men det är ju faktiskt mitt sista skolkort någonsin så då måste man ju liksom vara med, elr hur?


Dagens!

Bjuder på lite bilder på dagens outfit (som förövrigt är ett väldigt fult ord) haha.


New Jacket!

Är helt kär i min nya jacka och sen den fina halsduken som passar super bra! Så ifall det råkar bli typ 20 minus imorgon så gör det mig nästan ingenting!


Åh Härliga Måndag!

När man vaknar på morgonen och har fått ett super fint sms då kan inget på hela dagen gå fel! Speciellt inte när man bara har en lektion, måste säga att det är en riktigt härlig måndag!!


In Your Arms I Feel Safe.

Every time I'm in your arms, I feel safe, I feel like there's no place in this world I'd rather be. You can stop the tears rolling down my face simply by smiling at me. The moments we spend together I cherish and although we're different in so many ways, we're so alike. You're like the air I breath and when we have our arguments it feels like a piece of me is missing.


Everything's Safe.

Ny städat rum, putsade fönster och lite omgjort. Så känns helt okej att ligga i sängen och kolla dubbelavsnitt av One tree Hill trots att Kevin inte är här. Imorgon börjar jag halv tre med iv-val det känns också helt okej, men nu ska jag kolla klart sedan gå ut och gå en sväng med mamma!


Trött!

Ligger i kevins säng as trött efter gårdagens utgång och förmiddagens jobb. Och även en sväng på marieberg efter jobbet, ska snart laga lite mat ihop men jag vilar och han spelar just nu. Sen blir det väl filmmys eller något! Ha en fin lördag :) bjuder även på en bild från igår!