Maybe I'm A Dreamer, But I Still Believe In Hope.

Första skoldagen efter lovet, kämpade mig upp för att komma iväg och när jag väl kommer till skolan har vi EN lektion! slutade elva, värt! Och jag var taggad på idrott för vi skulle åka skridskor men nej! Så gick upp på stan istället, käkade lunch och fikade där och shoppa lite.
-
dagens. + två trötta hundar
kavajen, parfym, mascara, nagellack, nagelfil + en ring
och ett läppsyl som smakar och luktar som fanta! hur coolt liksom?
Fanns även i cola & sprite

Before You My Life Was Like A Moonless Night.

I can't take the staring, the sympathy
and I don't like the questions "How do you feel?"
"How's it going in school?"
and "Do you wanna talk about it?"
Jag vet att jag har sagt det förut och jag kommer säga det igen men mitt liv skulle inte vara detsamma utan dig, och jag kan inte tänka mig hur det skulle vara utan dig. Du gör mina dagar så mycket bättre och lättare även om du inte tror det, och vet inte om du någonsin kommer förstå hur mycket du egentligen betyder för mig.

När vi träffades förändrades verkligen allting, och jag är så otroligt tacksam för att du kom in i mitt liv efter allting som hade varit innan. Du har verkligen visat kärlek som jag inte ens trodde fanns eller trodde på överhuvudtaget. Och vet inte om jag någonsin kommer kunna tacka dig för det men jag vill verkligen att du ska veta att Jag älskar dig så otroligt mycket och att jag aldrig vill förlora dig. Du är min finaste!

Waiting Outside The Lines.

Nu är jag hemma igen, igår åkte jag som sagt till Kevin hade det bara mysigt som vanligt och kollade typ en säsong av Dexter. Sedan idag kom mamma & pappa och hämtade mig vid halv fyra för att åka till farmor & farfar för att farfar fyller år på tisdag. Har precis ätit och ska börja plocka undan lite på mitt rum och fixa lite innan No Ordinary Family börjar! Dock missade jag kvällens avsnitt av OTH så blir att kolla på det på kanal5 play också innan sovdags, skolan börjar imorgon igen...
-
Så vill jag bara säga att Spotify listsan: Digster - Älskar dig är otroligt bra!

Standing Where You Left Me.

Sitter/halv ligger i soffan, lyssnar på musik och väntar på mat är as hungrig nu faktiskt. Och mjukiskläder är nog det skönaste som finns! orkar inte göra någonting alldeles för trött för det. Mycket jag hade att berätta va? haha är uttråkad!
Men bjuder på en extremt härlig och pigg bild tycker ni inte det heheh

Gårdagen!

Kvällen började kl sex på Hellas med tjejerna för middag, prat och annat trevligt sedan drog jag och Jacquelin vidare för utgång på Strömpis. Fick gratis drinkar och dansade tills fötterna värkte, och imorse när jag klev ur sängen så kan jag meddela att fötterna fortfarande värkte haha.. Har precis kommit ut ur duschen ska väl klä på mig lite och så för senare åker jag till Kevin för att spendera de sista lovdagarna där.
-
På Hellas.
Inte en sån fin vimmelbild men bjuder på den ändå!

Give Me A Sign.

Nästan färdig fixad nu, stressade som bara den trots att jag haft hela dagen på mig haha. Men tog lite längre tid att locka håret än vad jag väntat, men nu såå! Lite smycken och sånt där, och byta mjukisbrallorna mot leggings!
-
bjuder på två fula bilder, fick inte till någon bra på varken hår elr smink så here you go!

Club Can't Handle Me.

Jag som hade tänkt ta sovmorgon imorse men icke, vaknade kl10 klarvaken och kunde inte somna om.. Visst kl10 är inte jätte tidigt men hade hoppats på att vakna typ 12 iaf. Så jag är redan uppe och igång, men nu ska jag faktiskt slå in ett packet hihi hörs senare!
-
Och grattis till finaste Jacquelin som fyller idag! Ikväll är det din kväll!

Baby I'm A Fool.

Sitter och pratar med Josefine på msn och så tyckte hon att jag ska blogga mer och så kom vi in och prata om när jag skulle städa ett hotellrum på praktiken på First så hände en olycka.. Ni vet sånt där babypuvler man har på babyrumpor? Det stod sånt på handfatet som jag skulle flytta på för att städa av där och när jag tog tag i flaskan (som inte hade något lock) sa det bara POFF! och det var babypuvler över mig, och heela badrummet! Då skrek jag på Josse att hon skulle skynda sig och hämta dammsugarn, menar fatta om gästen kom tillbaka och såg det där?! Herregud alltså haha... Men menar olyckor händer right?
-
Ni kan ju bara tänka er hur det såg ut..

Better Together.

Riktig tjejdag idag, och nej inte det ni tänker på nu utan menar mer utseendemässigt, fixat naglarna, ansiktsmask, ska sola senare och lite andra saker sådana tjejsaker som också behövs att göras. Och imorgon kommer det bli dålig uppdatering det kan jag meddela redan nu eftersom min fina vän Jacquelin fyller 18 imorgon så ska det bli middag och utgång!
Jacquelin & jag på avslutningen i somras i Stadsparken.

Medans Jag Sov.

Hur glad blir man inte när man vaknar och ser ett sånt här sms? Har faktiskt redan hunnit med en hel del idag också, städat utan på mitt rum, duschat, fixat naglarna, hittat kläder till imorgon(tror jag om jag inte hinner ändra igen), varit ute med hundarna och nu ska jag snart fixa lunch duktig som jag är!

Try Sleeping With A Broken Heart.

Fortfarande inte fått det att funka med telefonen.. Och är så sjukt förvirrad, skulle vilja försvinna ett tag från verkligheten och rensa tankarna varför kan man inte få göra så? Vad lätt allting skulle vara då..
-
Det man inte vet lider man inte utav eller hur visst är det så? Jo det måste va så, därför önskar jag att jag inget visste..



!!!!!

Håller på att få damp! Kastar snart både dator och telefon i väggen helt seriöst... Vem är idioten som kom på itunes och dess funktioner?! Honom/henne skulle jag seriöst vilja banka in lite vett i huvudet på...

Hjärtat Sitter Utanpå, Slår Inte Som Det Brukar Slå.

Duktig jag varit på att uppdatera idag hehe... Ne men kom hem vid fyra från Kevin sedan har jag pratat med försäkringsbolaget, försökt att få tag på alla tjejer angående fredag, ringt och bokat bord på Hellas, hunnit visa mamma klänningen jag vill ha och hoppas på att hon ska betala och nu väntar jag på min pappa så vi kan åka till marieberg en snabbis! Hoppas att vi hinner det, måste in på bokrean och köpa en grej så jag återkommer lite senare:)
-

bild från igår.

The Stars They Said No But The Moon Whispered Yes.

Jag drömde inatt att det var sommar och varmt, så varmt att man kunde gå i shorts och linne.. Och att folk stod ute i trädgårdarna och grillade sen vaknade jag utav alarmet och såg ut: 2dm snö och -13.. Skulle helst ha stannat kvar i den där drömmen men var bara att gå upp och duscha för att sedan gå till sjukgymnasten. Kan väl inte säga att det gick direkt bra där, fått massa övningar att göra och hoppas på att det ska bli bättre så jag slipper ha ont. Senare blir det att åka till Kevin annars har jag ingen koll på någonting känns det som.
-

Who Did You Think I Was?

Sitter här lite små irriterad och funderar över min garderob och tänker att "jag har ingenting att ha på mig" fast det är ju såklart inte sant.. Finns massor 4 hela garderober men inget som duger känns det som! Sen är jag irriterad på över att jag ska till sjukgymnasten kl11 imorgon bokade ju den tiden för jag tänkte åh va skönt då slipper jag skolan, fast ne så var det sportlov som jag hade glömt bort när jag bokade den tiden. Lite små irriterad på det mesta nu faktiskt, listan skulle kunna bli väldigt lång men nu ska vi inte vara negativa! Jag ska krypa ner i sängen och kolla Sex and the City i hopp om att kunna somna eftersom jag måste upp vid nio imorgon så med det här säger jag God Natt och sov gott!
-

If You Ever Loved Somebody Put Your Hands Up.

Satte ihop den här snygga outfiten och ger er lite uppdatering innan jag ska fixa lite grejer. Tror faktiskt att jag ska beställa hem skorna, dom är riktigt snygga! Kavajen har jag gått och kollat på länge men får vänta på pengar först. Och för övrigt har jag varit väldigt duktig idag och gått 7 km, så nu väntar duschen sedan mat!

Always On The Run.

Har egentligen ingenting alls att skriva men jag är rastlös som bara den! Ska nog lägga mig i sängen, fixa te, ansiktsmask och läsa lite eller kolla en film med tända ljus. Skönt att inte göra någonting ibland faktiskt!
-




Good Girls Go Bad.

Söndag och jag är själv, varit med Kevin sedan i fredags. Åkte till honom då och på kvällen var vi med hela gänget och spelade buzz & yatzy gick dock inte så jätte bra för mig haha. Sedan på lördag åkte vi hit, lagade mat, slöa i soffan och kollade tv/film hela kvällen och idag när vi gick upp hade mamma gjort pannkakor till frukost! Men nu har han åkt och jag är själv, men om 40 min börjar OTH så det är lugnt sedan har jag lite att planera inför fredag också!
inga nya bilder hehe

I Used To Dream About The Life Im Living Now.

Skönt med fredag och sportlov, men inte skönt med den här huvudvärken som har suttit i hela veckan.. Ska fixa lite saker, bland annat hjälpa pappa lite sedan röra mig in mot örebro och Kevin. Ingen aning om vad som händer ikväll men det märker vi väl. Och imorgon åker mamma och pappa till stockholm på Äntligen Hemma-mässan så då blir jag själv, inga fel. Men nu har jag lite att göra!
bild från i måndags.

Don't Be A Drag, Just Be A Queen.

Praktiken idag gick bra som vanligt pratade även lite om extra jobb, och håller tummarna för det! När jag väl kom hem efter mycket trassel med tågen la jag mig i soffan och kollade OC och självklart somna jag och vaknade för ett tag sen. Har verkligen inte haft något att göra så fixade naglarna istället! I brist på annat liksom..

We R How We R.

Färdig städat! Eller ja det var en stund sedan men fastnade med mamma i soffan men nu måste jag försöka äta något så jag mår lite bättre. Praktik imorgon och börjar 05.45 häärligt..
bestämde mig för att byta sida på bänken så den repiga sidan blev
inåt och ja det blev ju lite stökigare då.


sådär nu är det fint igen!

Am I Living' It Right?

Dagen började med praktik men slutade med att jag fick åka hem, legat i soffan hela dagen läst chic och färgat håret. Måste även ta tag i att städa mitt rum kommer strax visa varför.. Helt stört hur jag kan stöka till det så! Suttit och filat naglarna för att fördriva tiden och dra ut på städandet men måste verkligen..
-
fint va?..

The Reason.

I said I would be there for you no matter what, and that’s a promise I gotta keep.

Vart tog allting vägen?..


I Try To Run But I Don't Wanna Leave.

Det här har nog varit världens längsta dag, och den är inte ens slut än. Varit i skolan, sökt tre st jobb, och pratat med försäkringsbolaget i en evighet och inte nog med det utan höll på att försova mig imorse och så missade jag bussen hem. Så nu ska jag lägga mig i soffan försöka plugga lite och sedan kolla en film!
-

Valentine's Day.

Det är såna här dagar man är glad över att ha världens bästa pojkvän, det skulle va rätt så ensamt annars. När han kom hem från träningen hade jag lagat mat så det stod klart på bordet och så var han så söt att han köpte med en blomma till mig, som sagt världens bästa.

The Crow And The Butterfly.

Sämst att det inte går att mobilblogga med blogg.se... riktigt sämst måste jag säga. De borde göra en app till sin sida men nee, måste logga in här istället:) Ligger iaf i sängen och gosar med min kisse och kollar Narnia Kung Caspian och skeppet Gryningen och ska snart sova redan måndag igen men bara att ta sig igenom den här veckan sen är det sportlov! Riktigt skönt, och så är det ju faktiskt alla hjärtans dag imorgon även om det är lite överskattat hihi.
fräsch bild på mig sen igår haha

A Moment Like This.

Varit dålig uppdatering i helgen men har varit hos Kevin sen i fredags och kom hem vid tre idag men orkade inte sätta mig här utan städade lite, kollade OTH och nu försöker jag fixa lite på iphonen som jag fick i fredags. Men det verkar ju vara omöljigt att byta ringsignal till en egen låt!! Börjar bli lite irriterad haha, orkar faktiskt inte skriva så mycket mer heller eller berätta om helgen. Det var super bra och mysig iaf!
så här gosig var min kisse när jag kom hem hihi

I Was A Killer, Was The Best They'd Ever Seen.

Har verkligen inte gjort något idag, suttit på facebook och spelat poker och duschat det är i stort sätt allting jag gjort men nu väntar jag på att pappa ska komma hem så jag kan få lite mat. Senare blir det iaf hem till Kevin det är allt jag vet och har att säga för tillfället, och upptäckte precis att det är cola på mitt tangentbord hmm.. duktigt!
just nu.

Don't You Think I Was To Young?

Usch yttligare en jobbig dag men inget att klaga över, praktiken var trots allt riktigt bra idag. Men vad händer, menar all snö ?!? det räcker nu.. Men trotts all snö släpade jag iväg mig till gymmet och så solade jag också, men har hur mycket som helst att göra tex. städa mitt rum som ser ut som tredje världskriget och jag skojar inte fyfan alltså haha så ska väl ta tag i det nu och äta lite mat kanske. Och imorgon ska jag söka jobb! Har nästan typ ett men vågar inte chansa lika bra att söka fler!

......

Under dagen idag är det någon som haft väldigt tråkigt och hackat min mail (sån tur är var det ingenting här på bloggen), och skickat massa äckliga/sjuka mail till folk det är ju super kul.. Har ändrat lösen och allting sånt där nu i alla fall men tänker inte skriva så mycket mer här nu är bara så sjukt irriterad det är allt jag har att säga.

Shopaholic.

Lite mer av det jag köpte idag, + tröjan som ska lämnas tillbaka imorgon!
två par örhängen, små men snygga! är svag för kors, har ett i örat jämt.. haha
tre par "vanliga"-trosor, har dåligt med sådana!

och en militärgrön mössa för hela 29 kronor!

I Know A Boy, He Puts The Colours Inside My World.

Finns inga ord som förklarar vad vi har älskling.

Pyjamas?

Köpte en jätte snygg tröja på Gina Tricot idag, men nu när jag kom hem och testade den satt den som ett arsel!! Ingen passform alls, fasiken va trött jag blir..... den va ju så snygg så ska testa en xs och se om den sitter bättre än s....

usch, ser ut som en pyjamaströja ju:(

And I Think To Myself, What A Wonderful World.

Hejsan hoppsan! Idag är jag glad, stannade hos Kevin igår lyckades plugga en hel del när han var och tränade och när han kom hem blev det film och mys. Prefekt kväll med andra ord! Skolan idag var väl som vanligt, blev även stan en stund och fick med mig lite grejer hem och så var jag även förbi körskolan och fixade lite saker, duktigt av mig. Och eftersom jag vaknade på så bra humör imorse skrev jag en liten lapp och lämnade till Kevin eftersom han redan hade gått för han skulle till sjukhuset, tycker det var lite gulligt av mig och han vart jätte glad:) hihi.
Sådär ser den lilla lappen ut, hihi.

Not Home, But Still A Home.

Sitter hemms hos Kevin, gick dit direkt efter skolan men han är och tränar nu så sitter här själv haha. Får väl fördröja tiden lite, mamma ringde och tjata och vill att jag ska hem men det vill inte jag, så får se hur det blir helt enkelt. Skriver väl ett inlägg om jag kommer hem ikväll annars ligger jag nog och myser hela kvällen hihi.

I Love You 'Till The End.

Ingen i världen kan någonsin förstå hur lycklig du gör mig eller hur bra jag verkligen mår när vi är tillsammans. Jag är så otroligt glad över de här 8 månaderna med dig och jag hoppas på så mycket mer, och jag vet att det kommer bli mer för med allting du sagt så vet jag att vi är menade för varandra och ingenting kan skilja oss åt.
Jag älskar dig Kevin!

Show Me How You Burlesque.

Kvällen igår blev helt spontan, jag åkte till Kevin sen ringde Frida så vi åkte dit, efter att ha tagit något glas och kollat på melodifestivalen tog vi bussen upp till stan och gick till Liquid där kvällen spenderades med alla grabbar och såklart Frida! Jag vann 70kr på en Vegas-spelautomat och så drack jag bland annat två helt grymt goda drinkar! Så jag måste säga att kvällen blev riktigt lyckad och ännu bättre när jag fick sova bredvid min älskade. Men nu ska jag hjälpa till med mat och en hel del annat för idag fyller världens bästa pappa år, så grattis till honom!!
-
Men så länge bjuder jag på lite bilder från igår:

Boriiiiing.

Har tråkigt så bjuder på lite egobilder hehe snällt va?



tagna nu. ifall ni undrade liksom:)

He's The Best Thing Thats Ever Been Mine.

Åt pizza och pepsi till frukost alldeles nyss, helt okej en lördag haha. Kevin har redan åkt för han skulle på barnkalas så nu sitter jag här för mig själv och funderar på om jag kanske ska göra mig iordning. Kvällen igår var jätte mysig, låg och myste i soffan, lagade mat, kolla film och så fick han till och med fotmassage snäll som jag är hehe. Ikväll kanske det blir att åka till honom, men det märker vi senare först måste jag göra något åt mitt hår eftersom jag hade duschat innan vi la oss igår vilket betyder jag somna med blött hår! Ser ut som ett troll nu!
-
sådär såg jag ut igår innan han kom hit, var lite finare i håret där hehe

He Got A Hole In His Pocket That Is About My Size.

Så otroligt skönt med fredag trots att jag varit hemma en del i veckan men var skönt att komma tillbaka till skolan också. Ikväll är mina föräldrar bortbjudna på middag vilket innebär att jag är själv hemma så Kevin kommer hit, ska laga mat, kolla film, mysa och vill bara stänga ute omvärlden ikväll känner jag. Det här är precis vad jag behöver, en kväll för bara oss ingen annan verkligen. Men har lite grejer att fixa nu, kom precis ut ur duschen men först ska jag kolla OC som böjar om en kvart på 5an. Hörs kanske senare annars imorgon, puss på er och ha en fin fredag kväll!
-

just nu.

The Simpsons & Lite Gott.

Ligger i sängen och kollar Simpsons, Bart ligger i koma efter att ha hoppat ut ur ett fönster haha.. Ätit lite popcorn och druckit pepsi har jag också hunnit med, men nu ska jag måla naglarna och fortsätta kolla tv :*

Dag 29 – Mina ambitioner

Ambitioner, drömmar, visioner och framtidshopp!
-
Vet inte riktigt vad jag ska skriva på den här punkten, men en dröm är att få jobb utomlands och flytta dit även fast jag älskar sverige om jag nu kan säga så.. haha. Framtidshopp är ju också en ambition på sitt sätt och i framtiden vill jag väl ha min egen familj, även fast jag inte vill gifta mig så som det ser ut nu men vill fortfarande skaffa familj. Men jag vill hinna se och uppleva massa innan jag fäster mina rötter, vet inte så mycket mer jag kan skriva om det här så det här får nog räcka. Bara att fråga om ni undrar något annat, vad som helst!

I Gotta Know For Sure.

Men det här med att vara sjuk är ju verkligen min grej, usch finns ingenting att göra.. Sov till tolv och nu då? Är rastlös som bara den, är nästan så att jag till och med vill städa mitt rum fast jag egentligen inte har ork till det, har iaf knappt ingen feber vilket är as skönt. Hoppas allt försvinner till imorgon, jag berättar varför senare!

Dag 28 – Det här saknar jag

Det här saknar jag just nu:
sommar, värmen, västkusten och alla galna sommarkvällar (bilden ovan är ett litet exempel på en av kvällarna haha) Vill bara ha sommar & värme nu så vi kan göra om allting igen!! Åh vad jag saknar det och vad ni är bra!

Let Me Be Your One And Only.

Tänkte börja med ett hejsan för en gångs skull! Dagen idag började med att jag drog mig upp ur sängen och tvingade mig till praktiken trots öroninflamation och febergräns, mycket duktigt måste jag säga men åkte hem vid halv ett... Orkade inte längre, och vet helt ärligt inte om jag orkar gå imorgon vill ju verkligen eftersom det är en jätte bra chans till extra jobb men mår inte bra.. Får se hur jag känner mig imorgonbitti kanske känns mkt bättre, vilket jag hoppas på! Och så tänkte jag bara nämna att det är något med mig och blåa-nagellack, har köpt mitt 5te blåa idag fast den behöver jag ju inte ens kolla hur många andra jag har känns bättre att inte veta haha.
vårens nya färger, och det ljusblåa "sky blue" blev mitt. Vill även ha det rosa men
det får vänta lite hehe menar köpte två nagellack tidigare i veckan också.

You're Body Is A Wonderland, I'll Use My Hands.

vilka biff-armar.... haha

Dag 27 - En Favoritplats

En favoritplats är så klart Grekland, men även sängen, eller en klippa på västkusten och se solnedgången. Finns många härliga favoritplatser och jag kan inte välja en, en annan favoritplats är hemma hos Kevin trivs jätte bra där.Det där får väl räcka för den här punkten, finns väl inte så mycket mer att säga?

Du Flyger Högre Än Oss Andra.

Och jag som skulle försöka äta och lovar att det gick bra ätit nästan en halv kebabrulle och en semla! Haha nu är jag illamående igen fast av en helt annan anledning, skönt att inte vara hungrig iaf! Och så har jag problem, alltså typ I-lands problem, inget seriöst alltså bara mitt huvud som trasslar ihop allt hehe

Vad Vill Du Säga När Allting Är Sagt?

Usch alltså.. Min mage för fortfarande ont, mådde illa inatt också låg och bad för mig själv att inte spy och det har jag inte gjort heller och så på allt det här har jag nog öroninflamation också. Men tänker inte deppa för det utan ska dra mig iväg till praktiken imorgon ändå och så ska jag längta lite extra efter helgen och så ber jag lite till att jag ska slippa åka till Stockholm på lördag och guida folk från Leeds. Men nu ska jag faktiskt försöka äta något för första gången idag!

RSS 2.0