Wait For You.

Lördagen började med jobb och sedan till stugan med Kevin där familj & lite släkt redan var, men vi åkte hem på kvällen och sov hos honom istället för att sova kvar där. Har egentligen ingen lust alls att blogga för är så trött och irriterad på att det finns människor som bara är ute efter att förstöra.. Kommer nog vara ganska dött här i veckan för jobbar väldigt mycket också, bloggar väl när jag känner för det och har något intressant att säga. Tills dess, ha det bra.

Say You Love Me.

Fredag och dagen började med marieberg med mamma & pappa för att kolla runt lite, men slutade med att jag brände över 1000 kr.. Men pengar är till för att spendera. Efter det blev det jobb och det gick bra, som vanligt. Nu är jag äntligen hemma och ikväll blir det myskväll hemma eftersom det är jobb imorgon igen. Men efter jobbet imorgon åker jag & Kevin direkt till morfars stuga där resten av familjen redan är. Tänkte visa vad jag köpt sedan lämna datorn, men vi hörs kanske imorgon kan inte lova nått haha.
Kofta från Cubus & top från Design Only.
Pyjamas & Underkläder från H&M.

Happiness.

You can't say "happiness" without saying "penis".

Karma Is Only A Bitch If You Are.


-

Det gäller inte att hitta någon man kan leva med,

utan att hitta någon man inte kan leva utan.


Once Upon A Time.

Nu är jag "äntligen" hemma igen, kan inte säga att jag längtat hem direkt men erkänner att jag saknat mina föräldrar som jag inte träffat på 9 dagar. Resan till Norska skärgården var precis vad jag behövde just nu, härliga båtturer på havet, god mat, min älskling och bara få komma bort lite. Imorgon är det back to reality som gäller nämligen jobb, men klagar inte skönt att faktiskt göra något om dagarna. Något som inte lockar är att sova själv inatt eftersom jag sovit med Kevin de sista fyra nätterna men det ska nog gå. Tänkte bjuda på lite bilder från Norge nu! Hoppas ni haft det bra här hemma.
Iphone bilder<3 haha.

Hello Norge!

Nu är allting fixat, väskan står i hallen, har precis ätit lite och nu väntar jag bara på att Victor ska komma och hämta mig och skjutsa mig till Kevin. Imorgonbitti åker vi till Norge, trots allting som hänt där. Kommer inte kunna blogga fören jag kommer hem vilket är på torsdag (som det ser ut nu.) så därför vet ni varför det kommer vara dött här. Hoppas ni har det bra hemma så hörs vi när jag kommer hem! Puss!

Probably The Best Guys In The World.

Kvällen igår var toppen! Dock lite för onyktert pga. vissa orsaker men det gick bra ändå, kom väl hem runt två om jag inte minns helt fel. Morgonen idag var inte lika rolig, för det första var jag bakis och det är aldrig roligt och sedan så hade jag inte fått av min ringen jag hade på mig på fredag kvällen så gick och la mig med den och det var nog det sämsta jag gjort. Vaknade utav att fingret bultade och var dubbelt så stort, jag försökte dra av den, Kevin försökte, testa med tvål, olja, kallvatten men inget funkade. Så slutade med att jag fick åka till akuten eftersom fingret fick ingen cirkulation. Krävdes två läkare, två sköterskor, bedövningsspruta, våld, och väldigt mycket tårar, men nästan en och en halv timme senare var den av! Jag älskar ringar, men fan. Inte nu längre, ska låta det vara ett tag för så ont jag har i lederna till knogarna nu och så blå handen är efter allt så är det inte värt det! Men nu ska jag packa klart sedan sova!
Världens finaste. <3

Fint va?



We Will Never Be Apart.

Vet att jag inte direkt varit den vassaste kniven i lådan på sista tiden när det gäller min uppdatering men datorn lockar mig inte nu för tiden. Och det kommer tyvärr inte bli bättre riktigt än heller, ska ju iväg ikväll kommer hem imorgon och då ska jag träffa Paulina och slinga hennes hår sen på söndag ska jag packa det sista innan jag åker till Kevin på eftermiddagen/kvällen. Sedan på måndagmorgon åker han & jag till Norge för att hälsa på hans pappa, och jag har aldrig varit i Norge innan så det ska bli spännande.  Men nu ska jag fixa klart mig, kanske hinner uppdatera imorgon annars lovar jag att skriva igen på söndag!

Bjuder på en bild från midsommar, blir liknande look idag.


Without.

"Live without pretending, Love without depending,
Listen without defending, Speak without offending."

It Feels So Good.

Torsdag och är fortfarande själv hemma, dock så har jag jobbat idag. Annars städat lite, målat naglarna, varit & solat och fixad lite annat inför imorgon. Ska först till Kevin då och pussa lite på honom sedan ska vi åka till Linus som fyller 21 och fira honom. Men nu ska jag fixa något att äta och sätta på en film. Hörs imorgon!

.

Laugh when you can, apologize when you should

and let go of what you can't change.


Innan Jag Kände Dig.

Igår kom äntligen Victor hem och fick ett par converse och lite godis. Var med honom och familjen resten av dagen, lika så idag. Har även varit hos våran gamla granne och kollat på hennes hundvalpar, och jag dööör så söta! Är lite sugen på att köpa en men har ju redan två hundar & en katt. Men ska umgås lite till med min familj för de åker till Västkusten imorgon medans jag stannar hemma, igen. Dels för jag jobbar, har planer i helgen & åker till Norge på måndag.
Så har nu 5par converse!

They Don't Care About Us.

Tänkte äntligen ge er lite ordentlig uppdatering, i fredags blev det Askersund och sedan jobb 15.00-19.00 sedan hem och umgås med mamma & pappa som kommit hem. Lördag jobbade jag 11.45-16.00 och efter åkte jag till Kevin och sedan gick vi för att träffa hans pappa som var på besök från Norge, kvällen slutade ganska så onykter på Liquid. Idag låg vi bara i sängen hela dagen tills jag var tvungen att ta bussen in till stan för att möta mamma & pappa på SF, kollade på Harry Potter och dödsrelikerna del2. Kom hem runt halv sju och då kom Paulina hit direkt så har fixat lite saker med henne. Men nu blir det dusch sedan sova! Åker hemifrån halv sju imorgonbitti till Arlanda med pappa för att hämta Victor som äntliiigen kommer hem från USA!

Run The World Girls.

De senaste dagarna. Orkar tyvärr inte berätta allting pga. visa orsaker men tänkte bara visa att jag lever och bjuda på några ointressanta bilder. So, here you go!





.

It's a special thing, saying "I love you" to people you love.

Because you never know when you'll lose them,

or when they'll lose you.

Gårdagen började hos frisören sedan hem till Victor för att vattna blommor & ta in post och på vägen hem hämtade jag ut mitt paket hos posten. Kom hem åt lunch, sedan blev det en spontanare till stan med Elin & Paulina, och mötte Ad & KevinR där. Och slutade med att jag kom hem med lite nya höstkläder (som jag visar någon annan dag) och två nagellack men det var ju inget ovanligt. På kvällen hade jag & Paulina filmmys med popcorn och godis. Vi kollade Bedtime stories & Bolt, och till frukosten imorse kollade vi Edward scissorhands. Har inte gjort så mycket mer idag, förutom städat och gosat med katten. Men nu fiiilm!


Love Of My Life.

Efter att ha spenderat 4 dagar med min fantastiska pojkvän, föräldrarna är på Öland och bror min är i New York känner jag mig ganska ensam en söndag som denna. Och på toppen av allting känns det som om jag är påväg att bli sjuk, vilket verkligen inte får hända nu, ska klippa mig imorgon och har jobb längre fram i veckan. Så kvällen kommer spenderas i soffan med boken och kanske någon film. Men dyker nog in här lite mer i veckan, så vi hörs då!

Jag Tror Att Livet Får Ett Lyckligt Slut.

Jag mår alldeles för bra för att sitta här egentligen, att sitta inne vid datorn nu känns inte som det jag vill göra så jag kommer uppdatera när jag vill och känner för det. Så är det ganska dött här så har jag fullt upp med att njuta av livet. Idag har jag varit ute i solen och plockat massvis med körsbär, ikväll ska jag bara umgås med mina fantastiska föräldrar, äta räkor & lite annat. Snart så lämnar de mig också för att åka till öland en vecka. Så nu ska jag kila vidare!

I Realize It's Getting Late.

Ligger äntligen i sängen men är inte ett dugg trött, dagen har varit innehållsrik. Plockat undan i lägenheten, tagit med alla mina saker hem igen, städat och möblerat om mitt rum, köpt lite nya ljuslyktor med mamma, rensat jordgubbar (fick hem 15 liter), och fryst in jordgubbar & gjort sylt. Så nu ligger jag äntligen i sängen och ska läsa min nya bok: Elsas Värld, har redan läst den första boken Elsas Mode och den var så otroligt bra så var tvungen att köpta andra boken med!

Life Will Smile For You.

Har varit dåligt med uppdatering här på bloggen sista dagarna men i lördags efter jobbet åkte jag till Kevin och sov där. Åkte hem på söndagen och fixade lite saker hemma sedan åkte jag till lägenheten och fixade massa här därav ingen uppdatering igår heller plus att internet har krånglat lite men har äntligen fått igång på det! Har haft fullt upp idag också varit förbi hemma och ätit lunch med mamma, varit på bokia, handlat, städat, fixat återvinning, bokat klipptid, diskat och massa mer! Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla film efter ett kort besök av Ravve & Kevin.

Jag Gråter Bara I Regnet.

Jobbet gick bra, mycket som vanligt bara. Annars är väl allting lite upp & ner, kommer sakna Victor när han åker och sedan åker mamma & pappa med. Men ska gå upp till dom igen sedan ut och gå innan det är dags att lägga sig.
mina älskade skor.

Rolling In The Deep.

Fredag och händer inte så jätte mycket faktiskt, jobbar 15.30-19.00 och sedan säga hejdå till min bror. Blir inget speciellt ikväll eftersom jag jobbar imorgon också så kör på hemma-kväll. Men hörs kanske lite senare!

RSS 2.0