Jag Är Riktigt Nöjd Med Livet.

Har ingenting att klaga på! Visst det finns massor utav negativa saker i min omgivning, men vet ni vad? Det skiter jag faktiskt fullständigt i, finns ingen anledning att gå och tänka på allt negativt när det finns så mycket positivt. Idag har varit en väldigt bra dag med fint väder och jag känner mig faktiskt ganska nöjd med mig själv, dels för att allting i skolan är klart så jag äntligen kan slappna av. Och jag har en fantastisk familj, en super fin pojkvän och underbara vänner, hur kan jag inte vara nöjd med livet då? Allting annat är bara ett stort plus enligt mig.
Plus jag tackar er som läser allt jag skriver, det känns otroligt bra det ska ni veta!
-


School-Time.

Sitter just nu i skolan, har bara två lektioner så har inget bättre för mig än att sitta här. Och på tal om skolan så är jag ju med överallt! Är med på hemsidan för hotell-och turismprogrammet, är på affischer och kataloger man delar ut om programmet och även i Virginskastidning, så är med lite överallt. Ska snart ner och käka "lunch" eller vad man kan kalla det sedan dejt med Emma! Och senare ikväll blir det speedway med min kära broder.
-
Så om ni är sugna på att se en av bilderna, varsegoda! :
http://www.orebro.se/utbildningarfranht2011/hotellochturismprogrammet.4.2e7b597a12d0965a12e80004119.html

Allt Jag Skriver Blir Samma Skit.

Dagen har varit väldigt blandad, både bra och dålig. Blev en sväng på stan med Amanda efter skolan eftersom vi slutade så tidigt och imorgon har jag dejt med Emma, mysigt! Blir väl en runda på stan och kanske något att äta på det. Idag på stan köpte jag mig faktiskt en ny parfym, helt fantastisk och de var till och med rea på den! Kan inte bli bättre då. Men nu ska jag skriva klart mitt sista arbete för den här terminen och sedan mysa med mamma. Hörs senare!
-
Skippade dock halsduken blev liite för varmt, men hade långklänning, skinjacka & converse!

Helt amazing!

Det Finns Ingen Som Dig.

m>Det finns inte tillräckligt med ord för jag ska kunna förklara vad jag känner för dig, nästa måndag, den 6e har det gått ett år. Du har varit min i ett år, och det har varit de bästa dagarna i mitt liv. Du kom från ingenstans och förändrade allting, fick mig att se bortom allting som varit, fick mig att bli lycklig igen och jag kan ärligt säga utan att ljuga att jag inte vill gå en dag utan dig vid min sida. Du är en otroligt fin människa och jag kan inte önska mig något bättre än dig. Jag skulle inte vara någonting om du inte fanns, därför ska jag hålla dig så nära hjärtat jag bara kan, alltid.

En fin bild sedan Halloween.

Till Hösten.

Inte riktigt men nästan, ska be Emanuel att skissa om den lite och bygga ut.
Så förhoppningsvis kommer den här sitta på mig i höst.

It Was A Crazy Night.

Den här helgen har verkligen tagit på mina krafter. Fredagen var galen, hade sjukt kul dock var det lite saker som hände men så kan det vara ibland. Kom hem ganska sent och somnade direkt, behövde all sömn jag kunde få eftersom jag började jobba kl11 på lördagen. Var sjukt seg och världens huvudvärk med tanke på tequlia-shotsen och drinkarna. Jobbade ända till kl19 och åkte till Kevin efter och sov där. Kom hem vid tre idag, åt med familjen sedan åkte en sväng till farmor&farfar för mors-dag fika. Nu ligger jag i sängen och kollar Gossip Girl blir att sova tidigt ikväll.

Sittin' On Top Of The World.

Imorse när jag gick upp drog jag bara på mig första bästa kläderna och gick iväg till bussen, pluggade riktigt mycket idag på de två lektionerna jag hade. Sedan blev det tåget hem och svängde även in på maxi för att köpa lite blommar till min fina mamma eftersom det är mors-dag på söndag men är inte hemma då fören på eftermiddagen. Så nu när hon kommer hem står det rosor på bordet och kaffet är fixat, känner mig som en bra dotter. Har precis kommit ut ur duschen ska snart börja fixa mig för kvällens bravader! Först blir det in till stan på förfest sedan beach-party på Frimis, trots att jag inte gillar frimis men vi får se vad kvällen har att erbjuda!
-
Vitarosor till mamsen!

I'm Free Falling.

Hade ingen lust alls att blogga igår, hade massa annat för mig och så var inte humöret på topp. Det är det faktiskt inte idag heller med tanke på att jag haft lite feber och varit hos läkaren 1,5 timme för en jäkla undersökning.. Att det kan ta så lång tid. Men fick lön idag så det var väl positivt inte för att det är så mycket kvar utav den eftersom jag har betalat klänningen, köpt present till min pojke, köpt lite grejer till mig själv bland annat en kjol som ni kommer få se (någon gång haha) och sen ska jag betala en räkning. Vuxenpoäng till mig för det! Och säger till mig själv varje dag att jag ska ta tag i mitt rum och städa det, men gör jag det? Neej, så nu måste jag verkligen kan inte se ut så här längre!! Hörs senare.
-

Everything Hurts.

Everybody says that love hurts. But that's not true.
Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts.
-

You've Got A Friend In Me.

Idag efter skolan träffade jag Paulina och var ute på lite äventyr, svängde förbi Emanuel på A-Head Tattoo och bokade tid men mer än så ska jag inte säga nu. Sen har vi färgat hennes hår och käkat pizza. Nu sitter jag här i min ensamhet igen och ska snart ta tag i pluggandet men först ska jag pröva min nya klänning! (som ni ännu inte får se hihi)

Not So Good.

Hosta, finns det något värre? Har hostat mig igenom natten, och det har bara blivit värre & värre.. Trodde först det bara var någon rethosta men icke, har snart inga lungor kvar! Ska dricka massor med te innan jag åker till skolan för har verkligen inte råd att inte gå idag har alldeles för mycket att göra så vi hörs senare!
just nu.

Ny Design.

Har bara gjort en tillfällig design tills det kommer en ny, var så trött på den gamla så gjorde något nytt bara för skojs skull. Ska snart försöka fixa en bättre och snyggare så fort jag får bättre tid och insperation! :)

My Heart Is Refusing Me.

Ansökt om ledighet den 3juni och den 10juni, målat naglarna i en fin sommar-rosafärg & städat rummet. Bara Göteborgs resan som ska bokas nu, förhoppningsvis redan ikv! Ska försöka ta mig ut och gå en sväng senare om det fina vädret håller i sig men nu ska jag faktiskt lämna datorn igen!
just nu.

Hope, I Just Need A Ray Of That.

Efter jobbet i fredags så åkte jag till Kevin, sov där och var hos honom hela lördagen tills jag skulle jobba igen kl.23. Kan lova att jag är ganska så sliten idag efter natten, hände både det ena och det andra på McDonalds inatt. Kom hem vid halv fyra imorse och gick upp vid halv ett och trots att jag var sliten har jag hjälpt pappa att gräva i trädgården för altanen han ska bygga. Nu väntar jag på mat och ska städa mitt rum lite. Hörs senare!
-
Fredagens:

Hej & Välkommen Tillbaka Halsmandel.

Mitt hår är missfärgat men nu ser det ändå bättre ut än förut och för att inte prata om min halsmandel som kommit tillbaka.. Opererade bort dom 22 februari 2010 men tro på fan att de kan växa tillbaka och på min vänstra sida när man kollar i halsen (som jag gjort i spegeln ett bra tag) ser man att det sitter en där, menar trodde dom var borta föralltid?! Ska jag behöva göra om allting nu eller? Orkar inte ens tänka på det, sen har jag suttit i telefonen med försäkringsbolaget angående min skada sen bilolyckan i vintras eftersom jag fortfarande har ont. Den här fredagen kommer bli lång och på toppen av allting jobbar jag 15.30-19.00!
-
Tur att jag har en söt kissemisse iaf som tröstar!


Snälla, Låt Det Vara Som I En Film.

Igår var det hotellet som gällde och hade fullt upp hela dagen, på eftermiddagen blev det ännu mer plugg och en sväng till marieberg med päronen, lyckades få med mig ett par nya crockerjeans hem. Sov riktigt bra inatt också, vilket var ganska länge sen så det tackar jag för! Var även på hotellet idag också, och hade ännu mer att göra idag sedan har jag faktiskt inte gjort så mycket förutom tandläkaren och färgat håret. Ikväll ska jag ta det lugnt, inget mer plugg tror jag eller får se.. Hörs senare!
-
Dagens:

Moments.


"Life is not measured by the number of breaths we take,

but by the moments that takes our breath away."


Much To Do.

Igårkväll:
Dagen idag har bestått av skola, plugga, handla, kollat resor & kollat tv. Ska väl fortsätta med allt det där hela kvällen men framför allt plugget så jag blir klar med allt. Nu ska jag äta sedan ligga i soffan en stund, hörs kanske senare!
-
Dagens:

Plugg Med Stort P.

Plugg, plugg, plugg så ser det ut nu. Ska fixa klart allting ska verkligen skärpa mig och fixa allting nu så jag inte har något kvar att göra sista veckorna. Jag måste, har inget val, desto mindre i skolan desto mer kan jag jobba och det innebär mer pengar till i sommar! Så om bloggen står still sitter jag antagligen med huvudet i böckerna och försöker få något ut utav det. Så det kommer ligga till, den här veckan blir pluggvecka med tanke på att jag inte jobbar fören på fredag!
-
Såhär fina är mina naglar nu, passar på att göra dom fina när jag inte jobbar!



Jag Älskar Dig.

Vi träffades liksom på chans

På något sätt ramla vi in I varann

Och tänk att något jag alltid trott

Skulle vara så svårt var så lätt

Vi träffades liksom på chans

Aldrig har kärlek drabbat mig så

Och jag vet, jag är hopplöst svår ibland

Men aldrig att jag tänker låta något ont hända dig

Jag håller dig hårt tätt intill mig genom regn och blåst

Ingen ser och ingen vet hur du lyser och

hur du fångar upp min skugga när jag är svag

Och hur jag älskar att vakna upp bredvid dig.


XoXo, Gossip Girl.

Den här helgen har gått riktigt fort fast det inte har hänt något jätte speciellt. Jobbade i lördags sedan åkte jag till kevin, har väl inte hänt så mycket mer förutom varit och fiskat och jag var den enda som fick fisk! Har precis kollat kvällens avsnitt av Gossip Girl och fixat naglarna, ska plocka undan lite på rummet sedan blir det nog sängen har nationella i engelska B imorgon så behöver all sömn jag kan få.

Friday The 13th.

Skolan och jobbet igår gick bättre än väntat trots allt som varit, det var mycket positivt så blir att jobba imorgon med! Och idag är det som sagt fredag den 13onde och det har väl märkts lite då & då känner jag.. Vissa grejer har varit riktigt bra och roliga medans andra har varit fyllda med besvikelse och smärta. Som sagt allting är lite si sådär nu. Och på tal om smärta så tog jag ett nytt hål i örat idag med tjejerna på stan, det var en utav de bra grejerna och även träffat en saknad Paulina!
-

Enkla Ord, Stor Betydelse.

Känner faktiskt att jag behöver skriva av mig lite.
Skulle så gärna ta en paus ifrån allting nu men samtidigt inte, allting känns så förvirrande men ändå så självklart, jag mår bra men ändå dåligt. Jag vet inte vad jag är ute efter just nu, men något jag längtar efter är att få vara alla tjejer igen sitta en sommarkväll och bara umgås eller gå ut och dansa. Jag saknar det, men ändå har jag tagit avstånd från allting sådant ett tag vet inte om det är för att jag har varit borta i mig själv om ni förstår vad jag menar.. Vet liksom inte vart jag haft mig själv eller vad jag känt, men nu tror jag ändå allting börjar klarna och jag börjar äntligen få en klar bild på hur jag vill ha det. Vill även säga förlåt till er om jag gjort er besvikna eller om jag sårat någon med allting den sista tiden, men det ska bli ändring på det här nu. Om inte annat är jag besviken på mig själv. Jag önskar att jag alltid skulle kunna öppna mig och berätta vad som är fel, men är väl rädd trots att min tillit ligger på er till 110%, mitt fel igen. Vill inte att ni ska se mitt dåliga, svaga eller ledsna-jag, vill alltid att ni ska se mig som den jag vill vara. Ni är mina vänner & familj ni går före allt annat, jag ska verkligen göra mitt bästa trots att jag vet att det här inte alltid kommer vara det lättaste, att lägga alla känslor och funderingar bakom mig och gå ut med ett leende, men för eran skull ska jag försöka. För det är ni värda.
Bilden har ingen direkt koppling till bilden bara en fin bild från västkusten.

It Hurts Really Bad.

Vet inte varför de senaste inläggen krånglat och typ inte synts? Jätte konstigt.. Men har iallafall varit dålig uppdatering här sista dagarna men är för i måndagskväll var jag tvungen att åka in till sjukhuset kom hem på tisdag morgonen, och har varit hemma sedan dess och bara legat i sängen ska berätta varför:
-
Som sagt blev jag ju sjuk på Mallorca åt knappt ingen mat alls de första två/tre dagarna men åt medicin vilket inte alls är bra för magen och det ledde till att jag fick magkatarr (som fortfarande sitter i) och som nu även är påväg att bli magsår. Det kan även bero på att jag äter dåligt (ibland), skolan & jobb = stress (dock inte enligt mig) men enligt läkarna är det inte bra att gå i skolan och även jobba ca 3 dagar i veckan. Det är mycket som spelar in just nu känner jag och jag hoppas ni har förståelse över att jag bara bloggar när jag känner för det och orkar. I helgen ska jag ägna mig åt att göra ingenting och försöka komma på fötter igen. Dock ska jag pröva jobba imorgon hoppas det kommer funka.. Wish me luck.


Får bli en bild på min söta kisse.

Shoes Complete A Outfit.

Kommer ni ihåg när jag sa att jag skulle köpa de här skorna i svarta? Men fanns ju såklart inte i min storlek men det gör helt ärligt ingenting nu när Nelly har fått in de här färgerna! När lönen kommer ska jag nog beställa de silvriga, eller de blå/gröna eller de svarta.. Vet inte riktigt än, men ett par ska jag ha!

The Best Feeling Ever.

Har egentligen ingen lust att sitta vid datorn just nu men tänkte iallafall slänga in ett inlägg och berätta att jag haft en toppen helg. Jobbade även i lördags 11.45-16.00 och efter det gick jag hem till Kevin och hade det mysigt innan vi gick för att möta grabbarna & Maja för att kolla The fast and the furious 5 på bio, egentligen inte en tjejfilm men sätt alla andra och den här var grymt bra. Verkligen värd att se! Och idag var jag hos Kevin nästan hela dagen åkte hem vid fyra sedan bara varit med familjen. Har ingenting och klaga på och jag mår otroligt bra, allting verkar gå som det ska nu!
-

Extreme Behaviour.

Innan jobbet passade jag på att köpa mig ett nytt nagellack (som om jag inte har tillräckligt många) & en ny navelpiercing (jag som inte ens vill ha kvar den, men vill inte ha ett fult ärr) kändes som två riktigt onödiga inköp? Men båda var ju fina iaf! Efter jobbet blev det tacos hemma sedan en kvällspromenad med favoriten Emma!
-

California King Bed.

Ledig idag också vilket innebar sovmorgon igen, vilket var otroligt skönt. Så har mest tagit det lugnt och fixat mig lite för nu ska jag iväg och hjälpa min bror och Martin inför Martins 20års fest imorgon. Som jag inte ens ska gå på (haha) är bjuden men jobbar och så ska jag på bio stället, ska hålla mig ifrån alkoholen ett tag. Men nu ska jag slänga på mig lite kläder och dra iväg, jobbar även 15.30-19.00 idag så hörs senare ikv!

I Just Wanna Go To Sleep.

Fick iaf med mig lite fina grejer hem, + en liten baylis och en absolut vodka mandarin. För övrigt är jag sjukt trött, både i huvudet och på allt så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu.

Seven Days In Mallorca.

Resan har varit riktigt bra om man räknar bort de första tre dagarna jag hade feber, men kämpade mig igenom det ändå för att inte missa något. Vi har haft trevliga kvällar både ute på barer och trevligt balkong häng med kortspel. Framför allt har vi sett i stort sätt hela Mallorca, lämnade Mallorca som hade 27+ när vi åkte och kom till regniga Sverige med 2+. Var ledig igår så åkte till Kevin vid fem och kom hem därifrån tidigare idag, för är även ledig idag & imorgon, skönt! Tre veckor ifrån skolan, fast jobbar ju imorgon och på lördag men det gör mig ingenting faktiskt!
Fler bilder kommer när jag orkar:)

RSS 2.0