Ligger i sängen och myser för mig själv fr...

img_0454 (MMS)

Ligger i sängen och myser för mig själv framför en film, funderade på om jag skulle gå och hämta glass men ska hålla mig ifrån sånt:) Ska kolla klart filmen sedan duscha och tillslut sova! Imorgon är det först skola sedan jobb till 19.00!


"Why In The Hell Did I Jump?"


Because that's what people do.

They jump, and hope to God they can fly. Because otherwise you just drop like a rock, wondering the whole way down "why in the hell did I jump?" But here I am, falling, and the only one that makes me feel like I can fly is you.


A Sky Full Of Lighters.

Okej, jag är tillbaka, tror jag. De senaste två veckorna har varit riktigt bra, varit med Kevin nästan varje dag elr ja iaf sovit en hel del där & han här, renoverat, umgåtts med mina tjejer, utgång en onsdag och en ordentlig bakfylla på torsdagen i skolan och en massa mer härligt. Allting jag var så förvirrad över förut är som bortbåst nu och jag fastnat textraden: "I wanna just say thanks cause your hate is what gave me the strenght" i låten lighters för det stämmer så himla bra. Nu ska jag bara fortsätta blicka framåt och ta dagarna som de kommer, bloggen kommer finnas kvar och jag dyker in här när jag känner för det och vem vet det kanske blir oftare än förut.
-
Bjuder på lite bilder från de sista veckorna.












Nu orkar jag inte med mer bilder så det där får räcka!

Bloggpaus På Obestämd Tid.

Jag är helt tom, vet inte vad jag ska säga eller göra för att det inte ska vara så här. Vad är fel? Är den ständiga frågan i mitt huvud. Jag vet vad som hänt och vad som är sant, men att släppa taget om det är svårare än vad man tror. Eftersom jag blir påmind varje dag. Vet inte om jag ska fortsätta blogga, ta en paus eller radera den helt, jag kan inte ens minnas längre varför jag började nu när jag mår så här. Jag kan inte längre komma ihåg när jag kunde lita på någon till 110%.. Jag lämnar er ett tag, eller ett långt tag tills jag vet hur jag ska göra här i livet. Och jag hoppas innerligt att ni finns kvar om jag bestämmer mig för att fortsätta.
-
Så med den här bilden säger jag tack & hej för mig
och (kanske) på återseende.
Bjuder på bilden.

Time For Some Changes.

Nu har jag velat fram och tillbaka länge och here's the deal, jag är trött på att vara super blond, elr ja blond iaf. Skulle jag färga hela håret mörkt (igen) så skulle jag bara ångra mig (igen). Därför har jag pratat med min fantastiska frisör Ulrika och hon hade ett riktigt bra förslag. Istället för att göra misstaget igen så kan jag lägga i kopparfärgade/bruna slingor för att liva upp allting lite och få det snyggt till hösten. Så på fredag ska jag boka tid!
Typ något liknade det dära, tror det kan bli bra.

Väntar på bussen i spöregnet efter jobbet,...

img_5358 (MMS)

Väntar på bussen i spöregnet efter jobbet, kallt och blött! Det är bara augusti och ändå står jag i tjocktröja & skinjacka! Vart tog sommaren vägen??


Mobilblogg. Ligger nyvaken ensam i kevins ...

img_6206 (MMS)

Mobilblogg. Ligger nyvaken ensam i kevins säng, han åkte till jobbet för några timmar sen medans jag fick sova ett tag till. Jobbar jag också idag fast börjar 14.30 så det är ganska skönt, men nu ska jag fortsätta ligga här i min ensamhet. Hörs senare!


Mobilblogg - påväg till min finaste.

img_9458 (MMS)

Mobilblogg - påväg till min finaste.


Party All The Time.

Dagen igår började väldigt stressigt men efter jobbet förade vi lite hos Becka sedan Frimis. Var härligt att alla tjejer var samlade och att alla äntligen är 18! Så kvällen var inget annat än grym. Det var även en kille som försökte ragga upp mig men kan inte säga kille utan mer man/gubbe jänmfört med mig eftersom han var 36 år!! Vad fan gör han ute en fredag när det bara är ungdomar? Och ge sig på någon som inte ens fyllt 19 än? Nej, det funkar inte.. Vidrigt enligt mig. Jobbet idag var det värsta på länge, huvudvärk, halsont och febern är på väg tillbaka. Så ikväll är det bara soffmys med mig själv som gäller eftersom Kevin är borta :(
-

"Friendship is just a word, but my girls give it a meaning."

Hamnade även med i Frimis videon.

Don't Stop Believin'.

Kevin åkte för ca.1 timme sen och saknar honom redan, hur ska jag klara mig hela helgen utan honom? Och nästan hela veckan eftersom både han & jag jobbar.. Men ska inte tänka mer på det nu, utan just nu sitter jag och kollar på Jiddra inte med Zohan som går på 6an ska plocka fram lite kläder till imorgon och fixa lite små saker sedan sova. Jobbar 15.30-19.00 imorgon och direkt efter det blir det hem till Becka sedan Frimis! Hörs kanske imorgon annars på lördag eftermiddag eftersom jag även jobbar lördag, och antar att det blir med en skaplig huvudvärk, haha..

Tattoologist.

Måste bara visa en cool grej! Gick in på Tattoologist blogg idag, som jag brukar men helt plötsligt är jag med på bild!! En väldigt rolig överraskning måste jag säga. Kika gärna in där och kolla!
http://rodeo.net/tattoologist/

Happy Birthday.

Mår fortfarande inte helt hundra men allting känns mycket bättre idag! Kevin kommer strax hit eftersom han åker bort ihelgen så får vi ses idag istället, det känns lite tråkigt men ändå tur för idag fyller världens bästa Becka 18 år! Så imorgon blir det utgång för henne & även Josse som fyllde i måndags! Är super, super taggad. Enda problemet är garderoben, hittar ingenting roligt men det är ett senare problem. Hörs senare!
-
Bjuder på en av de charmigaste bilderna jag hittade på Becka ifrån förra hösten!

Touché.


Useless.

When people hurt over and over again just think of them as sandpaper, they may rub and scratch you painfully but you end up smooth and polished, while they end up useless.

-

Jag satt här innan och hade ett perfekt inlägg i huvudet sedan åt jag någon jordnöt och det var kört, fick en liten allergiskreaktion och fick panik så det där blogg inlägget som fanns i mitt huvud är som bort blåst. Kanske som allt annat där inne också, men får försöka göra det bästa av situationen. Sitter och lyssnar på Alexandra Burk - The silence och funderar lite över livet och att jag inte borde ätit de där nötterna. Har letat som en galning efter de sista avsnitten på säsong 8 av One tree hill men de verkar inte finnas att ladda ner, vilket suger med tanke på imorgon. Har redan planerat min dag och jag ska inte ens resa mig ur sängen då, febern har lite smått kommit tillbaka och det är inte bra för i helgen är det party & jobb som gäller. Men nu ska jag kolla på How I met your mother sedan sova!


Testar att blogga från mobilen! Ska se så ...

Testar att blogga från mobilen! Ska se så det funkar :)


High On Life, When Drugs Don't Work.

Alright, stan med Emma sved i plånboken, men bara lite. Kunde ha köpt mer men det gjorde jag inte, och det ska borde jag få cred för eftersom det var duktigt av mig. Kom hem & kollade speedway på tv, Hammarby-Indianerna och Indianerna fick stryk.. Men just nu sitter jag i sängen med mitt grymma laptop-bord jag fick av mamma från ikea! Hur bra som helst. Tänkte även visa vad jag köpt sedan blir det att kolla filmen Despicable Me.
-
Snyggt fodral till telefonen. Från Åhléns.
2 nagellack (för det behövde jag ju) & ett läppbalsam.
Från Åhléns.
Lite små saker från H&M.
En blus & en svart polo från Bik Bok.


Have You Ever Seen The Rain.

En regnig tisdag, jag & Emma som skulle gå på stan i det fina vädret men planerna håller i sig vi drar upp på stan och kollar läget ändå. Borde ha ett par gummistövlar men det har jag tyvärr inga så sätter på mig ett par läckande converse istället, lika bra liksom. Hoppas på att komma hem med lite höst-nyheter iaf!
Vi hörs senare.
just nu.

Lost Then Found.

"Happiness is not having what you want,

it's wanting what you have."

-

Jag mår fortfarande lite sådär men ändå bra, vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Jag är fortfarande förvirrad, men det känns ändå som om allting är på plats. Jag håller på att bli galen på mig själv, det är dags att börja blicka framåt nu men jag oroar mig, alldeles för mycket. Jag borde lita på det folk säger till mig och även lita på de jag har runt mig. Men jag står vid ett vägskäl, frågan är bara vilken väg? Och det är något jag måste klura ut själv. Tankarna bara snurrar runt, och kroppen värker på grund utav feber så nu säger jag godnatt och så hörs vi imorgon. Har ju även en del tänkande att göra. Puss.


Mallorca, April-11. Black&White.

Bjuder på lite svartvita bilder från Mallorca-resan vi gjorde i April.

The First Time.

The first time ever I saw your face

I thought the sun rose in your eyes

And the moon and the stars were the gifts you gave

To the dark and the empty skies

-

The first time ever I kissed your mouth

I felt the earth move in my hands

Like the trembling heart of a captive bird

That was there at my command

-

The first time ever I lay with you

I felt your heart so close to mine

And I knew our joy would fill the Earth

And last, and last, and last till the end of time

The first time ever I saw your face


Sex On Fire.

Tänkte faktiskt lämna er över helgen, även om jag inte varit så jätte aktiv den senaste veckan så tänkte jag iallafall berätta det. Snällt va? Men nu måste jag gå så jag inte missar bussen! Ha en fin helg.
-
just nu.

The United States Of America.

Satt med min bror tidigare och kollade runt lite och kom in på konstiga lagar i USA och hittade en hel del roliga. Vi skrattade så vi grät så därför tänkte jag bjuda på några knäppa lagar så ni också kan få er ett gott skratt!
-

Alabama:

Det är olagligt att bära en lösmustasch som kan orsaka skratt i kyrkan.

Georgia:

I Peachtree City är det olagligt att vara hemlös.

Louisana:

Det är olagligt att råna en bank och sedan skjuta på bankdirektörn med vattenpistol.

Att stjäla en alligator kan ge upp till 10 års fängelse.

Tennessee:

Det är olagligt att fånga fisk med lasso.

Det är olagligt för grodor att kväka efter klockan 23.

Florida:

Oralsex är olagligt.

Du får inte fisa på allmän plats efter kl. 06.00 på torsdagar.

Iowa:

Enarmade pianister måste uppträda gratis.

Mississippi:

En man får inte förföra en kvinna genom att ljuga, och påstå att han vill gifta sig med henne.

Oklahoma:

Det är förbjudet att ha skor på sig i sängen.

South Carolina:

Hästar får inte förvaras i badkar.

Alla vuxna män måste ta med sig ett gevär till kyrkan på söndagar för att kunna försvara sig mot eventuella indianatacker.

Vermont:

Det är förbjudet att vissla under vattnet.

Virginia:

Det är förbjudet att ha sex med tänd lampa, dettsuom är missionären den enda tillåtna ställningen.

Alaska:

Knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska är förbjudet.

-

Här är bara en del, vill ni ha mer googla bara på konstiga lagar i USA så kommer det upp massor!


Be Yourself.

In a world where you can be anything, be yourself.


Starbucks Smile.

De senaste dagarna. + Jobb.









Resten Av Ditt Liv.

Jag är arg, ledsen, frustrerad, irriterad & besviken men samtidigt lycklig. Jag förstår inte hur, och har faktiskt inget mer att säga heller. Så nu tänker jag lämna er igen, men ska försöka ladda upp lite bilder från veckan imorgon men hoppas inte på för mycket.

Being Naked.


RSS 2.0