New years eve.

Tänkte skriva en sammanfattning om året men sen slog det mig, varför ska jag göra det när allting redan finns här? Året har varit bland det bästa men även haft några riktiga skit stunder och jobbiga dagar, men sådant hör ju till.. Är färdig fixad för ikväll och ska snart åka till Kevin för att umgås lite med Johan & Danielle innan, ska bara byta om från mjukiskläderna. Men det tar jag sen. Hoppas ni får en fin nyårsafton, och ett av mina löften är att bli bättre här på bloggen. Låter väl som ett bra löfte? Och även tappa några kilo till studenten men det är en annan femma.


Champagne Showers.

Sitter på golvet i mitt rum och försöker ladda upp lite för imorgon. Och nej jag sitter inte på golvet för jag inte har några möbler utan därför att där min soffa brukar stå står som sagt en stor gran just nu, eller ja den har ju gjort det hela julen. Och sitta i sängen men datorn är inge bra, men det visste ni säkert redan. Har fortfarande bara underkläder och morgonrock på mig, ingen idé att byta om nu liksom. Lyssnar på Champagne showers med LMFAO och försöker komma på outfit till imorgon. Palijett-klänning eller en t-shirt som är svart/silvrig i spets, det är frågan.. (självklart byxor till det!!) Använder helst inte klänning men kanske ska anstränga mig imorgon? Får nog helt enkelt sova på saken, klänning betyder ju faktiskt strumpbyxor vilket är = frysa sönder. Så inte värt det egentligen.
-
Tänkte försöka visa en bild på min nya hårfärg som inte alls vart som på förpackningen, men blir det någonsin det? Och förövrigt en väldigt dålig bild, men är mer åt det bruna hållet nu än det ljusa.

Lugn & ro.

De senaste två dagarna har jag levt i min nya morgonrock och boken. Så skönt att inte göra någonting! Ligger just nu och kollar Titanic samtidigt som jag målar naglarna inför imorgon. Hoppas på ett bättre nyår än förra året:)


You Found Me.

"We were given: Two hands to hold. Two legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find."


Just nu.

Färgar håret, spännande att se resultatet..


Det här med att sova..

Är inte det lättaste att sova nu, är hemma i min egen säng men framför allt: jag är själv.. Ingen Kevin här. Sovit med honom typ varje dag i en vecka och nu helt ensam, var svårare än vad jag trodde. Att man ens kan sakna någon så mycket så fort, jag förstår inte..!


Elsas hemlighet av Sofi Fahrman.

Har läst 11 kapitel av min nya bok som jag fick av min kära broder i julklapp, och om den är bra!! De första två böckerna var svår slagna men den här är lika bra den!! Men nu ska jag säga godnatt, imorgon blir det att åka och köpa hårfärg. Blir en suprise med vilken färg det blir.


Världens bästa.

Spa-paketet på Clarion var super mysigt, åt god mat och gick på bio. Dagen igår och morgonen idag var med andra ord bland det bästa på länge. Efter utcheckningen åkte jag iväg med mamma&pappa för att köpa en hylla och lite annat rassel som behövs när vi ska flytta. Att äntligen ha börjat kolla på lägenheter känns helt otroligt, finner inga ord för det. Så förhoppningsvis bor jag & Kevin ihop om ett halvår. Går inte att vara lyckligare än vad jag är nu. Har även massa bilder från hotellet men orkar inte lägga ut de just nu. Kanske imorgon.


Christmas.

Christmas is most truly christmas when we celebrate it by giving the light of love to those who need it the most.


Världens bästa jul.

Har haft en underbar jul med familjen och Kevin. Igår (juldagen) åkte vi till kevins syster och hans familj för att fira jul, kom hem till mig på kvällen igen och låg bara i soffan och kollade film då. Idag tog vi sovmorgon och sedan tog det lugnt en stund innan vi åkte till
Marieberg. Köpte bara en tröja och sedan strykjärn och brödrost till flytten som förhoppningsvis kommer snart! Finns ingen bättre än honom! Är just nu själv och ska packa lite inför imorgon, vi ska bo på hotell och få massage, äta middag ute och gå på sherlock Holmes på bio. Hur mysigt är inte det?!


GOD JUL.

Börjar julafton med att åka och fira med hela tjocka släkten senare hem för packetöppning och mys. Då kommer även min bror, hans tjej & Kevin. Längtar redan!


Fullt upp.

Varit på marieberg, systemet, käkat ute, maxi och handlat det man glömt så har med andra ord haft fullt upp. Och inte nog med det så har jag migrän, så ska lägga mig i soffan och vila en stund innan sista julstöket och Bingolotto.


Dan före doppar dagen.

Ligger i sängen nyvaken och ska snart gå upp för att äta lite frukost sedan blir det att fixa det sista med pappa. Blir även att äta lunch ute som vi gör varje år dagen innan julafton och ikväll koka skinka och Bingolotto! Finns inget bättre än julen, önskar att det var mer än en gång om året.
-
Har även målat naglarna i en snygg grön glittrig färg! Grinchen-grönt <3


Jullov.

Kvällen igår började kanon och hade super roligt men desto mer klockan blev desto tristare blev det. Slutade inte så jätte bra och med en stukad tumme men så kan det gå! Idag jobbade jag mitt sista pass för det här året för nu är jag ledig till 5 januari!! Två veckor! Överlycklig. Plus att det är snö och har världens finaste pojkvän som alltid finns där, kan det bli bättre?


Ready for tonight!

Slutade skolan lite tidigare, åkte till Kevin och så köpte vi Saigon. Sedan har vi bara tagit det lugnt och nu har jag fixat mig. Bussen går om lite mindre än en timme till resecentrum där jag ska möta Emma & josse för att gå till Jocke och förfesta! Så ska snart byta om men nu ska jag spela lite hihi


Trött.

Orkade inte blogga efter jobbet igår, var helt slut i hela kroppen och kom hem strax efter halv nio. Jobbade ju som sagt på marieberg 11-20 och det tog på krafterna. Är fortfarande sliten efter förra veckan trots att lördagskvällen och hela söndagen tog jag det bara lugnt. Och idag har jag så himla mkt saker med mig till skolan, kläder till ikväll & imorn, arbetskläderna, plattång, smink, alkohol, ja you name it. Är utgång ikväll med mina fina tjejer och imorgon julavslutning sedan jobbar jag till 19 men efter det dååå äntligen är jag ledig i två veckor!! Woho!


Det lider mot jul.

Imorgon är det den 20 december och fyra dagar kvar till julafton. Imorgon ska jag jobba på McDonalds på marieberg, vilket jag är lite små nervös för. Jobbar ju normalt sätt på Drottninggatan och nu är det lite nytt men hoppas det ska gå bra. Håller tummarna! Så imorgon blir det inte mycket uppdatering eftersom jag jobbar hela dagen.


Winter Wonderland.

Sitter i köket och äter frukost, bussen går om en timme så har ganska mycket tid över, tyvärr. Har bara en lektion idag i skolan så börjar vid tolv och slutar runt ett, helt okej måste jag säga. Och ÄNTLIGEN är det snö ute! Som jag har längtat! Önskar bara att min jäkla förkyldning kunde försvinna också så skulle allting vara mycket bättre. Hoppas den är borta till lördag iaf!

Bättre sent än aldrig, eller hur?

Har varit jätte dålig uppdatering har men har jobbar torsdag, fredag och lördag och även haft servering i skolan. Efter jobbet igår åkte jag och Kevin hit, tog det lugnt hela kvällen och kollade några filmer. Har varit så slut i kroppen efter de här dagarna. Ska bli skönt att snart ha lov.
-
Fick två jätte fina presenter av Kevin som han köpte i London, en snökula med London i och ett halsband från Guess. Världens bästa!


Är hos Kevin och myser eftersom han äntlig...

Är hos Kevin och myser eftersom han äntligen är hemma! Har fått jätte fina presenter och nu ska vi mysa lite till och kolla OC. Så återkommer imorgon!:)


Försenad.

Sitter äntligen på bussen påväg till skolan. Bussen jag egentligen skulle ta åkte bara förbi, så var bara att gå hem igen och vänta i fem-tio min sen gå till busshållsplatsen igen. Men nu så, nu är jag påväg!


Som ny.

Fick ett litet ryck igår och bestämde mig för att åka och klippa mig på lunchen så jag och Josefine åkte iväg och vips så var håret 4-5 cm kortare. Kändes lite att klippa så mycket men nu är det inget slitet alls kvar. Och fick yttligare ett litet ryck och färgade håret, la i en blondfärg istället för slingor eftersom det sliter så himla mycket. Skillnaden vart inte jätte stor utan lite ljusare bara och ingen utväxt. Så nu känns det bra igen, för har ju faktiskt inte färgat eller gjort något alls med håret sedan början av september.

Without you.

I will never win this game without you

I am lost, I am vain

I will never be the same without you

I won't love

I will never make it past without you

I can't rest, I can’t lie

All I need is you and I.


Merry Christmas.

Eftersom det snart är jul och jag äntligen fick tillbaka min älskade dator idag så kunde jag äntligen ändra min header! Nu väntar jag bara på att min andra älskling (Kevin) ska komma hem och det gör han imorgon. Imorgon är det även Lucia och då kommer morfar, Wiveca och småkusinerna hit, mys.

Ny vecka.

Måndag igen och snart dags för skola. Sista hela veckan innan jullov, helt okej! Tiden går så himla fort nu, snart dags för studenten. Gud va jag längtar.


Julmys hela helgen.

Och julmyset fortsätter, har gjort knäck, marsipangodis & hjälper just nu pappa med köttbullar. Senare blir det radiotårta!


Köper gran!

Är och köper gran, julsyämmning! Jippiii


Äntligen Hemma.

Är hemma från Stockholm och kom precis ur badet. Var skönt att lägga sig och slappna av och vila fötterna efter två fulla dagar på stan och julmarknad på Skansen. Har varit väldigt mysigt och har blivit ganska mycket fattigare men pengar är ju till för att spenderas, eller hur? Ska visa alla bilder från Stockholm och allt jag köpt lite senare. För nu blir det mys i sängen med julfilm, och sakna Kevin ännu mer.


Hotellfrukost.

Sitter nere på hotellet och äter frukost. Har ätit pannkaka, ägg, melon, macka, juice och te. Så med andra ord är jag proppmätt!


Stockholm!

Är äntligen framme, nu blir det stan!


Shoppingweekend.

Ligger i sängen helt slut efter dagen, oroar mig också för Kevin som kör helt själv till Norge i denna halka.. Kuddarna luktar som honom och det gör det lite jobbigare. Men ser fram emot imorgon och lördag, ska bli mysigt att åka bort med mamma och bo på hotell, gå på julmarknad på Skansen och shoppa. Det är precis vad jag behöver just nu, inte att bränna pengar men att hitta på något speciellt.


Mys-frukost.

Medans Kevin ligger och sover och jag redan fixat mig så passar jag på att fixa en mysig frukost innan vi måste säga hejdå. Börjar jobba 10.45 sedan har jag kvälls servering så ses inget mer fören han kommer hem :(


Snö!

Sitter i skolan och har precis gjort prov i arbetsmiljö och säkerhet och tro det eller ej så gick det as bra! Snart kommer Kevin och hämtar mig då blir det mys! Och super mys med all snö hihi


6/12, 18 månader.

Allting har inte varit på topp idag trots att det ska vara en otroligt bra dag. Allting har varit lite upp och ner, tur att jag har Kevin. Längtar till imorgon men ändå inte, han ska hämta mig efter skolan för att åka hit och mysa sen så sover han här för på torsdag åker han till Norge och på fredag England. Och på fredag åker jag och mamma till Stockholm. Jobbigt att åka ifrån varandra men det är tur att det är samma helg, tack och lov! Men nu plugg sen sova.


In School.

Sitter i skolan och väntar på lektion. Har haft musik uppspelning och bild men dagen är långt ifrån slut. Har två långa lektioner till.. Slutar klockan fyra, yeey...


5/12.

Har julpyntat lite mer i källaren och även gjort en julgrupp till mitt rum. Sedan har jag ätit tomtegröt och kollat julkalendern :')


Julmys.

Första snön kom idag och kan inte bli annat än lycklig. Älskar ju trots allt vintern. Städar rummet och lyssnar på julmusik och små fixar lite.


Min Enda Kärlek.

I've known it from the moment that we met, no doubt in my mind where you belong.
-
Jag vet att vissa dagar är jobbiga och suger men finns inget jag inte skulle göra för din skull. Finns inget värre än att vara ifrån dig men finns heller inte något bättre än att vara med dig. Jag lovar att alltid kämpa och göra allt jag kan för oss, för det är du värd. Du är verkligen hela min värld och det vet du. Jag älska dig så otroligt mycket.


Sorry för jag inte varit här.

Har inte riktigt haft tid att sitta här ihelgen, fredags hade jag servering sedan jobbade jag. Lördags jobbade jag till fyra sedan hem till Kevin för att fixa mig och klockan sex åkte vi på 50års fest. Och efter det utgång, i söndags låg vi bara i sängen och soffan nästan hela dagen. Vaknade imorse när Kevin gick upp sedan somna om och lyckades försova mig, självklart.. Halkade även två gånger påväg till bussen. Bra Amanda!


Jag lever.

Tänkte bara berätta att jag lever och är tillslut uppe på fötterna igen. Har inte så mycket mer att säga nu för ska sova så återkommer imorgon. Godnatt!


RSS 2.0