We Might Not Get Tomorrow.

OM jag fick med mig något hem, hehe. Det var rea överallt! Och med pengar på kontot är det svårt att låta bli, så tänkte visa vad som blev mitt innan jag ska träffa min kära broder som åker till USA i 15 dagar imorgon. Han blir borta ett tag och det enda positiva är väl att jag får låna lägenheten och förhoppningsvis får något Amerikanskt när han kommer hem.
-
Två jeansshorts, ett par från Gina tricot & ett par från Vero Moda. 
Två par örhängen även de från Gina Tricot.
En klänning från H&M.
Ett läppglans, ett nagellack & ansiktsrengöring. (Från olika butiker.)

I Won't Let The Sun Go Down On Me.

Jag vaknade kl.7 idag, på en ledig dag pga. att en fluga surrade i mitt rum och jag höll på att bli galen så det var den sömnen. Men låg kvar i sängen och kollade scooby doo som gick på tv. Nu är jag fixad och klar för att snart åka upp på stan, ska bara ta någonting att äta. Förhoppningsvis kommer jag hem med massa nytt också, och har helt glömt bort att jag köpte lite nytt förra veckan men tror ni överlever ändå :)
dagens: svart långklänning med spets i ryggen från hm,
usa-converse & lite smycken!

I Just Died And Went To Shoe Heaven.

Mår äntligen lite bättre efter ganska många timmar. Har varit och köpt pool med mamma & pappa, någon uppblåsbar bara men så man kan svalka av sig iallafall och så har jag beställt ett par nya skor från Nelly.com som jag längtar efter att få använda i höst & vinter!

Do It All Night.

Personalfesten igår var kanon, tävlingarna gick bra, god mat, gratis dricka och vi vann tävlingarna! Kunde inte blivit bättre, efter blev det även utgång och kanske lite för mycket att dricka. Idag mår man som som man förtjänar, tror jag aldrig har varit såhär bakis. Har bara legat i soffan hela dagen förutom en stund när jag var ute och solade men är nästan för varmt ute och med min huvudvärk så var det inte det skönaste. Men bjuder på lite bilder från igår!

Juni, Juli, Augusti.

Var uppe redan klockan 9 imorse så jag skulle hinna njuta av solen ett tag. Har duschat & fixat mig så sitter just nu på balkongen med cider och frukt i väntan på att klockan ska bli två när det är dags att åka in till stan för personalfest. Femkamp mellan alla fyra McDonalds, det ska bli spännande! Har fruktansvärt tur med vädret också vilket är underbart.

Amazing.


The best thing in life is finding someone who knows all your

weakness and still thinks you're completely amazing.


En Kväll I Juni.

Så himla skönt med fint väder igen! Har varit ute hela dagen förutom en stund nu på kvällen när jag & mamma har suttit och kollat resor till London, kanske ska åka dit i december. Imorgon är det personalfest som gäller och kanske utgång efter, får se hur det blir. Men nu ska jag fixa resten på rummet som jag inte hann med igår och sedan ut & gå.

Love Letters Of Great Men.

ever thine
ever mine
ever ours
"Ever thine.
Ever mine.
Ever ours." / Ludwig Van Beethoven.
-

Ni vet känslan när man känner att man hittat rätt? Den känslan vaknar jag med varje morgon och den känns extra stark när jag vaknar bredvid honom. Den här fantastiska killen som jag bara kunnat drömma om, han ligger bredvid mig, han är med mig. Det är mer än vad jag någonsin kunnat önska mig. Han är det käraste jag har och någonsin kommer att ha. Och det här är inte bara ord, det är sant, varenda bokstav. Jag kommer aldrig förstå vad jag har gjort för att förtjäna en sådan otrolig kille men jag kan säga er en sak att jag kommer ta vara på varje sekund och älska honom mer för varje dag som går. Det kan jag lova.


What I Did To You Was Hurtful.

6 säsonger av Desperate Housewives är avklarat, har även tagit ett långt skönt bad och övningskört. Rummet fick vänta lite, men det mesta är städat. Nu blir det att krypa ner i sängen och sätta på filmen Sex and the city 2. God natt!
Är fortfarande lika nöjd med min tatuering och längtar tills nummer 2!

This Is What Dreams Are Made Of.

Uppdateringen här de sista dagarna har varit så långt ifrån bra man kan komma, och jag har varit ifrån datorn helt också, typ. I onsdags var jag med Paulina och hjälpte henne med massa saker innan hon skulle åka till Mallorca och Medelhavskryssning och lämna mig i två veckor. Torsdags blev familjedag och jobb på kvällen. Fredag alltså Midsommarafton började ute i Sannahed hos kusinerna och senare på dagen in mot Örebro till boysen. Blev inte riktigt som planerat kanske men slutade bra ändå. Sov hos Kevin och på lördagen gjorde vi inte speciellt mycket, han pluggade körkortsteori medans jag var ute och gick & handlade. När jag kom tillbaka beställde vi pizza och kollade Sex and the city filmen som gick på tv och så kollade vi även Rango. Idag hände inte heller så mycket faktiskt, missade iaf bussen hem och så skulle jag ta tåget istället och det var försenat, lyckat. Men nu är jag hemma och ska städa mitt rum! Hörs senare.

Another Day In Paradise.

Stan/Marieberg igår med Paulina var trevligt och fick med lite nytt hem. Bland annat lite hårprodukter, en blus och en "väst" (bilderna). Sen när jag kom hem var jag med min bror och sedan färgade håret, så nu är jag ännu blondare. Bättre bild på det kommer. Idag åkte jag till Kevin för att träffa honom eftersom han kom hem inatt, äntligen! Nu ligger jag i sängen och kollar Desperate Housewives, är på säsong6 så har inte mycket kvar nu. Men ska fortsätta kolla sedan sova, hörs imorgon!
Limegrönt & Militärgrönt.

Hey Baby, I Think I Wanna Marry You.

Uppe med tuppen idag, har redan fixat mig och nu ska jag ta ut hundarna och sedan äta frukost innan jag åker in till stan med Paulina och senare vidare till Marieberg. Så kommer vara dött här under dagen eftersom jag är ute på annat, men vi hörs ikväll.
-
Just nu:



I'm The Best Thing You Never Had.

Det blev ändrade planer igår kväll, Paulina hörde av sig så runt tio gick jag ut och träffade henne och pratade om allt mellan himmel & jord, så med andra ord blev det ganska sent. Så tog en ordentlig sovmorgon imorse sedan har jag bara städat och tagit det lugnt. Rensat massa lådor, fixat i garderoben och gjort i ordning allting. Men nu ska jag färga ögonfransarna och sedan kolla tjejfilmen The Other Woman med Natalie Portman.
Fixade en låda till alla nagellack eller ja de flesta, alla fick inte plats..

Du Gjorde Rätt Men Av Dåliga Skäl.

Jobbet igår på för byggfackenshus gick super bra och var hur trevligt som helst, plus fick god mat & tårta. Slutade ganska sent så när jag kom hem gick jag och la mig direkt och sen var det upp tidigt imorse igen eftersom jag börja på McDonalds kl.11.45 och kom hem för en stund sen. Och jag är heeelt slut! Sitter just nu i morgonrock och tofflor medans jag väntar på mat, resten av kvällen blir i sängen med Desperate Housewives och kanske någon film.

Anything Other Than Yes Is No.

Idag fyller Byggfackenshus 20år och det ska firas med mat, underhållning, drinkar m.m. Jag & Emma är serveringpersonal till alla 50-60 gäster och det kommer gå toppen! Hörs senare.

Lågan Slocknar Utan Tändstickor.

Inte den bästa uppdateringen jag vet men det är ju faktiskt sommarlov! Sov till kl10 idag gick upp gjorde frukost, duschade sedan gick ut för att möta Paulina. Solade och fikade sedan gick vi hem till mig för att grilla och så satt vi ute ett bra tag och snackade massa. Fixade även naglarna sedan var jag tvungen att åka iväg med pappa för att fixa massa till imorgon, men smet iväg en stund för att uppdatera här. Ska hjälpa till mer nu sedan stryka skjortan! Serveringspersonal imorgon!
just nu.

The World Is Falling Apart.

Det regnar, regnar och åter igen regnar.. Var inte på världens bästa humör innan men regnet gör det inte heller bättre så jag ska faktiskt krypa ner i soffan och fortsätta kolla Desperate housewives. Är snart klar med säsong3 också men ska först fixa lite varmchoklad för är ganska frusen sen jag var ute och gick med hundarna i regnet!

Crossroads.

I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on mind
But you should have known
Now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling.

U & ME.


My Only Love.

Har egentligen ingen lust att blogga, är ganska tom i huvudet. Har sovit jätte dåligt inatt på grund utav åskan plus att jag mådde lite sådär, har blivit så himla förkyld eller om det bara är allt pollen. Men åkte till Kevin tidigare idag för att mysa lite och säga hejdå eftersom han åker till Ayia Napa inatt, hur ska jag klara mig utan honom en vecka?.. Hoppas på att få hem honom hel igen bara. Ligger just nu i sängen och fortsätter med att plöja igenom säsong2 av Desperate Housewives, har inte många avsnitt kvar nu! Så nu ska jag fortsätta kolla, vi hörs kanske senare igen.


My Shelter From The Wind & The Rain.

Här har det varit ganska dött de senaste dagarna men i verkliga livet har det inte varit speciellt dött kan jag lova! Har hunnit med VI-kampen, jobb, avslutning, studentfirande, party och varit med Kevin så har med andra ord haft en del att göra. Sitter just nu och lyssnar på John Mayer och ska snart sätta på Desperate Housewives säsong2 och ligga i sängen resten av kvällen. Känner mig ganska sliten trots att det var hyfsat lugnt igår, men kanske dyker in här senare igen.
Världens finaste student.

Some Serious Shit.

If The Girl Cries Over A Relationship, It's Normal.
When A Guy Cries, That's Some Serious Shit.
-
Rensade bland lite gamla grejer och hittade ett papper om det som hände första veckorna på gymnasiet, och alla kopplingar dit.. Det var mindre roligt måste jag säga, men jag är glad att jag tagit mig ur det och kämpat för mig själv. Men nog om det, för nu ligger det pappret i soporna där det här hemma! Fick däremot min lönespecifikation förut också och det såg riktigt trevligt ut, nu längtar jag till den 25e!! Wiihooowww

I'm His Eve, And He's My Adam.

Jag vet att det har varit jätte dålig uppdatering sista dagarna! Men i måndags var jag med Kevin hela dagen och så sov han här. Tisdagen gjorde jag en del nödvändiga saker och på kvällen var det sånt åsk-väder så jag vågade inte ha på datorn. Idag hade jag skola i 40min sedan en sväng på stan + lunch med tjejerna. Fixade även en del saker som behövdes. Imorgon är det VI-kampen i hästhagen och jag håller tummarna för att det inte ska regna... & så jobbar jag på eftermiddagen och fredag är det avslutning! Vart tog det här året vägen?! Sen är det sista året, helt galet.. Men nu har jag lite mer grejer att fixa!
-
Dagens.

Till The World Ends.

Orkade faktiskt inte blogga igår efter jobbet, var bara hemma hela kvällen och kollade desperate housewives. Nästan kollat en hel box! Hade precis besökt av min bror & min kusin och hans bebis Vincent, herregud så söt han är! Men ska faktiskt inte sitta så mycket mer vid datorn eftersom det är fint väder och jag har en del att göra. Imorgon hinner jag nog slänga in ett inlägg när jag vaknar för sen kommer Kevin hit, eftersom det är våran 1års dag. Så kommer vara ganska frånvarande men tror inte ni dör utav det :) Blir kanske något till ikväll men det märker vi väl!
Bild från förra fredagen innan Frimis.

Fast Ingen Fattar, Fattar Jag.

Idag har varit en bra dag även om jag varit lite små nere av olika skäl. Dagen började iaf med tandläkaren 07.40 och efter det åkte jag hem och sov någon timma till sedan ut i det fina vädret. Låg och solade innan jag åkte till stan med pappa för lunch på Bara Vara och kolla runt lite, tog även en promenad vid slottet. Sedan åkte vi och kolla båtar, åhh vill att vi ska köpa en till den här sommaren.. Men till nästa så! Har även hunnit med att jobba 15.30-19.00 idag och nu har jag suttit med mamma & pappa och haft det trevligt med god mat. Nu ska jag gå upp till dom igen, hörs imorgon!
-

Words Can't Describe.

Jag älskar dig över allt annat, det kan ingenting ändra på.
Du är det finaste jag har älskling.

Jag Är Alldeles Paj.

Idag har jag ingen ork eller lust faktiskt, att vakna kl6 på en ledig dag är inte okej.. Men det hade faktiskt sina anledningar. Har varit hemma ett tag och ska faktiskt inte göra någonting, orkade inte följa med mamma & pappa till Gränna var inte så sugen på det. Så ska bara vara hemma, kolla film & ta det lungt kanske sova lite också. Uppdateringen kommer antagligen inte bli så jätte bra under dagen, beror på hur tråkigt jag har. Men vi kanske hörs senare!
-
Gårdagens.

RSS 2.0