Jag Ville Inte Va Den Som Blev Kvar.

Idag har varit en lång dag, började kl8 på hotellet slutade runt två där, upp på stan en snabbis sedan kl15.00: jobb! Har varit hektiskt och haft massor att göra men har varit riktigt kul! Nu är jag helt slut men ska försöka rota fram lite kläder till imorgon, köpte en ny kavaj, en blus och ett nytt Iphone-skal på stan, orkar dock inte visa kläderna idag. Men nu ska jag faktiskt göra lite nytta, plocka undan på rummet och sedan lägga mig i sängen. :*
-
dagens.
jobb.
Nya skalet, matt-lila as snyggt!

I Wouldn't Wanna Have It Any Other Way.

Dålig uppdatering idag, verkligen inte haft tid att sitta här. Kom hem vid halv tre tränade direkt då, sedan varit iväg med pappa och fixat lite, lagat mat till oss, och masssa mer! Sen måste jag tacka min mamma som betalar mina slingor & min klippning! Men nu ska jag fortsätta kolla Big Brother, seyaaa!
Osminkad just nu.

The Sun Came Up Again.

Sitter på hotellet efter en fartfylld morgon, herregud säger jag bara! Kom instormandes i matsalen på hotellet imorse med morgonfrilla och osminkad och där står 3 utbytesstudenter från Italien haha kan det bli värre? Men vi fixade allt och har läget under kontroll, sitter i receptionen just nu med både kammat hår och lite smink. Men nu ska jag jobba vidare, hörs senare!

You Are A Fallin' Star.

Nu drar jag till skolan sedan till min älskling. Hörs imorgon!

Gelé är snyggt men ack så dåligt.

Varför gjorde jag misstaget att klippa av mina naglar och göra gelénaglar? Mina egna är helt förstörda, fula och korta just nu.. Inte fina och långa som de var förut..
-
Fula bilder men fina naglar.

Fighting Against A Dead End.

Mitt internet krånglar fortfarande! Har kämpat som fan för att försöka få igång det men det gick så klart inte så gav upp och kopplade in min iphone istället så hinner skriva ett inlägg iallafall. Skola som vanligt idag utöver det har det väl inte hänt så mycket, varit på marieberg med pappa och varit ute och gått that's it. Men nu ska jag måla om naglarna och fortsätta lyssna på Johnossi!
-
En ny god ramlösa, mummms!

There Ain't No Other Way.

Sitter nyduschad med ansiktsmask i sängen, funderar lite över det här med träningen till sommaren, sa att jag skulle ta tag i det ordentligt men misslyckats varje gång. Ger upp så lätt för jag inte får resultat direkt vilket är ganska självklart att man inte får. Men nu ska jag och måste ta tag i det här oavsätt vad. Vill ha smalmage igen, och nej jag skriver inte det här för att få uppmärksamhet eller få kommentarer om det, utan jag säger som jag tycker och känner, det är min blogg och jag skriver exakt vad jag vill. Gillar ni det inte så gör ni inte, ingen som tvingar er att läsa.
-

The Only One.

Helgen har varit lugn och mysig, bara varit hemma hela helgen förutom en stund förut idag när jag & kevin åkte med mamma och pappa till Jacobssons Möbler i Odensbacken. Under helgen har jag även fått en blå läpp efter att jag gav Kevin ett fint märke på bröstet, och nej inte slag utan han sög på min läpp så nu är den blå och svullen (haha). Men nu måste jag seriöst duscha har tränat så är genom sveettt!
-
syns as dåligt men en blå läpp!

Life's A Dream.

If they say life's a dream, call this insomnia.
'Cause this ain't wonderland, it damn sure ain't Narnia.

I'm Addicted And I Just Can't Get Enough.

Lördag och fint väder, kan nästan inte bli bättre. Har till och med vårstädat lite här hemma och hjälpt mamma i trädgården. Senare kommer Kevin hit så kommer inte bli nått mer här på bloggen då men nu ska har jag inte så mycket mer att säga.
Ha en fin dag!
-
bild från nu, med det snygga blåa nagellacket!

I Give You Everything I Have, The Good, The Bad.

Äntligen fått igång internet! Har krånglat as mycket sista dagarna, igår & idag funkade det inte alls därav inga nya inlägg eftersom jag inte kan mobilblogga. Trots att en iphone kan allt, men inte mobilblogga! Igår var jag ju på möte tog nästan tre timmar lite längre än väntat men, har iaf fått schemat och arbetskläderna nu. Idag har jag och pappa fixat massa saker eftersom vi ska fira min bror ikväll fast han fyller inte fören imorgon. (Och gud vad mkt onödig fakta ni får nu! haha!) Så ikväll är det hemmakväll med god mat, ska bli riktigt mysigt.
-
Fick en mapp med massa grejer i.
Köpt ett nytt blått nagellack. Jätte snyggt på, redan testat det!

Bytte även ut mitt kors som jag haft i örat i evigheter mot en svala.
Iphone tar grymma bilder! Ville bara säga det också haha.


All Over The World.

Hejsan hoppsan! Sitter just nu på hotellet och bokar flygbiljetter till Belgien och Luxenburg, dock inte jag som ska åka.. Är bara så snäll så jag hjälper till med det. Slutar vid tre men ska på möte klockan fyra så jag & Becka går upp på stan och fixar lite inför Carolines stora dag! Men nu måste jag boka klart allt! puss och hej!


Pappa & Mamma i London sommar 2009!

This Is Letting Go.

Har ingen lust alls att blogga, mår inte så där jätte bra och min kissemiss är sjuk också.. Så måste ringa vetrinären imorgon igen och hoppas verkligen på det bästa. Men nu ska jag krypa ner i sängen där kissen redan ligger och sätta på en film.
-

Pretty Girls Turn Heads, Me & My Girls Break Necks.


Waiting On The World To Change.

Igår efter skolan åkte jag direkt till Kevin och hade det mysigt hela kvällen, kollade den nya filmen The Owls of Ga'Hoole som var riktigt bra. Ingen skola idag så han var hemma också så vi har bara legat i sängen haft det mysigt och varit förkylda ihop, kom hem vid halv fyra sedan dess har jag inte gjort någonting. Ska hoppa in i duschen snart och sedan lägga mig i sängen och kolla film, senare ikv är det desperate housewives igen!
-
Finns ingen bättre än dig!

Gotta Be Somebody.

Så här ser det ungefär ut för mig just nu, massa plugg inför Mallorca.
37 dagar kvar!!

Bright Lights Bigger City.

Hittade en del grejer på marieberg som jag tänkte visa + en present till min bror. När vi kom hem drog jag och tränade direkt så har precis kommit ut ur duschen nu, ska fixa lite saker sedan kolla dagens OTH avsnitt på kanal5 play.
Uppdaterar lite senare igen!
-
Dagens.
Rosa/Lila jumpsuit! Mycket snyggare irl!
Bikini! Mer lila än blå irl.
Brun transparantblus.


Right Now.

Nu - Marieberg! Hörs senare :*

Happy In The Club With A Bottle Of Wine.

Dags för lite ordentlig uppdatering nu! Kvällen igår var mycket trevlig, och slutade med en väldigt lång promenad och ett McDonalds besök. Somnade inte fören efter halv fyra imorse nångång och vaknade kvart över åtta så inte många timmars sömn där inte! Ska åka till marieberg lite senare men annars bara vara hemma och ta det lugnt, är som sagt lite sliten haha.

Party All Night!

Är stressad som en galning och sorry för dålig uppdatering! men måste verkligen skynda mig, kom hem vid kvart över fem från min älskling, käkade med mamma, min bror & martin sedan skyndade jag mig in i duschen hållerp å att fixa mig det sista nu innan min bror och martin skjutsar in mig till stan där jag ska möta tjejerna för en kväll hos jocke! Så nu ska jag fixa det sista sedan ta vinflaskan och åka, ha en bra kvälll!! :)

White Light Moment.

Watching the world in your eyes
Take me around the planet,
take me through space and time
Paint me a perfect picture and
make sure you cross the line
Don’t let the colours scare you,
it’s just a state of mind.

Euphoria, Take My Hand.

Har egentligen ingen lust alls att skriva idag vet inte varför, det har varit en bra dag med fint väder. Dock som sagt sista praktikdagen så vi fick fika och present som tack för vi varit så duktiga, två st jätte fina doftljus! Nu håller jag på att städa rummet sedan ska jag måla naglarna så ska gå ifrån datorn nu så jag inte fastnar här! haha.

It's You.

Vilade en stund iaf förut känns inte bättre alls men har ätit lite så nu jag överlever nog:) Sen fick pappa idén att jag skulle köra till affären eftersom vi var tvungna att handla och yesbox det gjorde jag! Fickparkerade för första gången i mitt liv (har inte vågat innan) och det gick faktiskt as bra så jag är nöjd och det var pappa med! Nu ska jag krypa ner i sängen sätta på en film och sova snart så jag orkar med sista praktikdagen på First imorgonGod Natt!


Someday You Will Find Me.

Trött och små sjuk men det hindrade mig inte från att gå på praktiken idag trots att jag började 05.45, så nu är jag helt krossad. Varit hos sjukgymnasten sedan legat däckad i soffan, imorgon är det sista praktikdagen det betyder inga mer mödrar tider och det tackar jag för! Men nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och vila en stund och hoppas på att jag mår bättre sen. Så vi hörs lite senare!
-
Hade sällskap i soffan av min sötnos.

1000.

När livet ger dig 100 anledningar att gråta,

visa livet att du har 1000 anledningar att le.


With The Biggest Smile On.

Jag är så lycklig! Och sorry att jag inte uppdaterade igår kväll men som sagt köpte nya garderober och skruvade ihop dem igår kväll och fixade så var inte klar fören vid kl tio och orkade inte sätta mig här då. Måste säga att allting är verkligen på topp, igår ringde McDonalds och berättade att jag fått anställning där!! Jag har ett jobb! Ni fattar inte hur lättad jag är över det just nu, sedan har det varit helt grymt väder idag och så har jag övningskört och det gick as bra! Och ikväll ska jag mysa med familjen och bara vara helt enkelt så kommer nog inte bli så mycket mer uppdatering idag men imorgon blir det som vanligt igen.
-
Så här blev det med mina nya garderober, myycket bättre och mer plats!
Och gårdagens shopping:
klänningen/tunikan eller vad man ska säga är mkt snyggare IRL!

Genom Eld.

Hade en väldigt kort dag i skolan idag så blev en sväng på stan med lite nya saker som jag tänkte visa senare. Sitter just nu och pluggar inför Mallorca-resan (som det bara är 43 dagar kvar till!) och lyssnar på Oskar Linnros och när min pappa kommer hem ska jag försöka dra med honom till Ikea för att köpa en garderob till! Det behövs verkligen, håller på att bli galen. Men nu ska jag fortsätta plugga!
-
Bjuder på även på dagens.

Before you met me
I was a wreck
But things were kinda heavy
You brought me to life
Now every February
You'll be my valentine, valentine


Like A Princess.

Orkar faktiskt inte berätta vad jag gjort i helgen, eftersom det inte varit nått jätte speciellt eller intressant. Kom hem tidigare idag iaf då blev det en sväng till marieberg med min bror och sedan åkte vi till Maxi för han skulle storhandla och snäll som jag är hjälper jag självklart till. Kom hem och stor städade mitt rum så nu är det jätte fint!
-
Med nya fina rosa lakarn och nyduschad kommer jag sova som en prinsessa inatt.

We Can't Tell The Future Now.

Kommer inte hinna uppdatera nått ihelgen för har en del att göra så kommer inte sitta här då, så ni vet varför det kommer vara helt dött här. Bjuder även på lite bilder från nu, lyckades även få till en hyfsad inbakad fläta på mig själv! Men nu måste jag åka iväg, pappa står och ropar, hörs på söndag!
-

I Was Born To Survive.

"There's nothin' wrong with lovin' who you are"
She said, "cause he made you perfect, babe"
So hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"
-
I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Bob Marley.



Colors Of The Nature.

Tidsinställt inlägg eftersom jag är sängliggandes just nu.
Visar yttligare lite nagellack, här är några bruna, ett grått & ett svart.

Painkillers.

Har migrän, igen.. Verkar ju aldrig försvinna och medicinen funkar inte, vet ärligt talat inte vad jag ska göra för att få bort det. Men nu ska jag iaf stänga av datorn, släcka alla lampor, lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Så godnatt!

Take A Minute.

Hade ingen praktik idag för var på föreläsning på Universitetet istället och jäklar vad bra det var! Nu funderar jag verkligen på att läsa vidare efter gymnasiet, eller så känner jag nu iaf får se hur jag känner efter studenten nästa år. Slutade kl12 efter att ha lyssnat på allting så åkte direkt hem då, men har varit ute med hundarna, varit och solat, fixat lunch och kollat OC.
-

It Ain't Easy Being Blue.

5 snygga blåa lack, + har ett till som jag självklart glömde..
Tänkte visa upp några lack då & då för skojs skull!

Something's Going On.

Idag är det Nationella kvinno-dagen, händer inget speciellt utan den bara finns. Annars skolan som vanligt, varit ute och gått i det fina vädret, varit och solat och fixat lite andra saker. Och ångrar mig nästan att jag gjorde gelenaglar men ändå inte, men vill byta färg blir galen!! Haft samma i en vecka alltså fransk manikyr och tror inte jag haft samma så länge någonsin!

Sometimes.


Fix You.

Idag har varit en blandad dag, både på gott och ont. Varit i skolan, var på arbetsintervju, hittade en iphone ute och fick 300 kr i hittelön och upptäckt att världen är full av idioter. Imorgon är det tisdag och jag längtar inte alls, ingen speciell anledning längtar bara inte. Just nu vill jag bara försvinna.
-

Tänkte bjuda på en hyfsad bild iaf från imorse.

Throughout My Life..

Har ingen lust att skriva idag faktiskt, så skriver väl imorgon om jag känner för det.
-


A Thousand Miles.

Ska sätta på mig lite kläder och fixa lite sedan drar jag! Vi hörs imorgon eller nått.
-


I'm Coming Home, Tell The World I'm Coming Home.

Varit på marieberg, köpte mig en ny jacka sedan åkte vi och köpte kinamat och tog med hem så har precis ätit. Ska plocka undan och fixa lite sedan kl.20 är det dags för 101 sätt att åka ur en gameshow! Och resten av kvällen ska jag göra detta: + tjejgrejer som antiktsmask, hårinpackning och sånt där.
jackan är äntligen min, och den blev min för endast 299 kr från HM!

My Own Summer.

Glömde även säga att jag klickade hem en bikini i veckan, men den kommer inte fören v15. Alltså veckan innan jag åker till Mallorca, inte för jag är en bikini människa men, skulle helst vilja ha kropps-strumpa haha.
väldigt söt tycker jag!

Born This Way.

Idag fick jag en liten sovmorgon eftersom jag skulle till sjukgymnasten, sedan har jag varit ute och gått, varit på bokrean och köpt mig en bok och suttit i telefon med försäkringsbolaget och ett företag angående en jobbintervju. Får jag jobbet kommer jag bli stolt över mig själv, i fall ni ville veta. Ska nog försöka ta mig en sväng till Marieberg sen också!
-

Belief.

Belief is a beautiful armor
But makes for the heaviest sword
Like punching under water
You never can hit who you're trying for



She's Always A Woman.

Varit dåligt med uppdatering men igår när jag skulle skriva krånglade hemsidan så kunde inte logga in sen åkte jag iväg för att fixa naglarna och kom hem vid halv nio så orkade inte då eftersom jag hade börjat 05.45 på morgonen och gjorde det även idag. Nu sitter jag hemma nyduschad framför tvn och kollar OC! Senare blir det hemmakväll med mamma eftersom pappa är i stockholm, och imorgon blir det sjukgymnasten igen.
-
köpt lite nya grejer senaste dagarna.
före. (filade ner mina egna)  & efteråt, gelenaglar med vitatippar.

Om Du Lämnade Mig Nu.

Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
Ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.

Somewhere In Brooklyn.

Jag ligger hemma och är döende.. Nja inte riktigt men nästan, genom förkyld kan knappt andas och har migrän och när jag har migrän antingen svimmar jag för jag inte kan äta då eller så kräks jag. Vaknade kl7 imorse av att jag mådde så dåligt, spydde lyckades somna om, vaknade och spydde igen och nu är jag vaken igen. Värsta är när man har det att jag kan knappt kolla tv, sitta vid datorn eller ha lampor tända för det blir värre då, så tänkte bara meddela till er hur det ligger till och nu ska jag försvinna under täcket igen!


RSS 2.0