You Are The Light In The End Of The Tunnel.

Idag har varit en bra dag, skolan funkade som den skulle och på den extra rasten vi fick gick vi upp på stan och jag köpte mina efterlängtade Converse! köpte sista 38an det måste varit ödet haha.. Sedan efter skolan åkte jag hem till min älskling, trotts att vi varit med varandra hela helgen. Hade hur mysigt och roligt som helst, busade jätte mycket hihi, gud vad jag älskar honom ni fattar inte!! Kom hem vid halv nio men ska lägga mig i sängen och kolla The Princess and the Frog nu och försöka somna för har så fruktansvärt ont i magen! :( Usch inte roligt alltså:(
-
Och idag strejkade jag vintern, så körde på converse & skinjacka!
och så mina nya älsklingar!! fast de får vänta ett tag tills allt slask är borta.

Längtar Mig Bort.

Playa de Palma. 26 april!

Dag 26 – Mina rädslor

Något jag är otroligt rädd för är spindlar, helt seriöst det finns verkligen ingenting äckligare. Gråter när jag ser en och springer för livet, kan inte förklara men de är så otroligt vidriga och jag är fruktansvärt rädd för dem. Menar på Harry Potter filmen när den stora spindeln kommer spolar jag förbi det... Jag är knäpp haha..
-
Jag är även rädd för att vakna en morgon gå upp för trappen och se hela min familj mördad och bara ligga där vet inte vad jag skulle göra då.. Sedan är jag även rädd att få cancer eftersom det ligger i släkten, skräckfilmer är inte heller min grej eftersom jag är så lättskrämd och blir rädd för minsta lilla..
-
Och efter nyår är jag såklart rädd för att åka bil på motorvägen.. Det sitter kvar i huvudet och kommer nog tyvärr göra det ett tag, och minsta lilla sladd bilen får så får jag en liten hjärtattack.. Har många rädslor men de här är några av de värsta iallafalll..

He Holds My Heart In His Hands.


kärleken övervinner allt, och vi övervinner allt mitt hjärta.

Dag 25 – En första

Helt ärligt det här är skit svårt, en första vadå? Första fyllan? Första piercingen? Första heartbreaken? Seriöst, det är skit svårt haha... Eller så är det jag som har dålig fantasi nu, jag har ingen aning om vad jag ska skriva sitter bara och stirrar men kommer inte på något så funderar på att hoppa den här punkten och ta nästa. Vad säger ni om det, låter det bättre?




Vilken Underbar Helg.

Min helg har varit helt fantastisk, fredagen har jag redan berättat om och igår på släktkalaset herregud tror inte jag skrattat så mycket på länge! Var bland det roligaste på länge och efter så åkte jag hem till min Kevin så gick vi och mötte upp alla boysen för att dra vidare mot Willys och handla senare bänkade vi oss hemma hos Kevin för att kolla Paranormal activity 2, usch vilken film. Hade jag inte sovit med Kevin inatt hade jag varit livrädd! Idag tog vi det bara lugnt och nu har jag precis kommit hem så ska ta tag i mitt rum och börja städa! Vilket jag borde gjort för längesen haha.. Ikväll är det OTH igen!! yeyyy.
har den här otroligt söta bilden på Kevin i min plånbok, fast den är över 4 år gammal! men han är fortfarande sötast :*

That's Some Crazy Shit.

Igår kväll var nog en av de bästa kvällarna/nätterna i mitt liv, så vill bara tacka alla som var med! Ni gjorde min första krogen runda oförglömlig, jag fick drinkar, shots vad som helst (haha) så idag mår jag som jag förtjänar. Men det var så jävla värt det, och idag är det släktkalas som gäller och sedan på kvällen åker jag nog tillbaka till Kevin för att ha filmkväll, mysigt! Men just nu skriiiiker min mage efter mat så ska väl försöka äta något antar jag:)
två lite bättre bilder på sminkningen igår!

Nu Kör Vi.

Är redan fixad och klar för kvällen eftersom jag ska röra mig in mot örebro om ca. en timme och ska hinna äta lite först. Ikväll är det strömpis som gäller med all the boys och frida! Wiihoow säger jag bara, taggad som fan nu! Får se hur länge mina fötter klarar klackarna men nu kör vi, botten upp och resten i håret!
lite egobilder också bjuder jag på, kvällens look!

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Oj, gråta... Jag kan gråta lätt, och för det mesta. Gråter till en sorglig film, när något är jobbigt, när jag är sårad, när något inte går riktigt som jag vill, kan även skratta så mycket att jag ligger och vrider mig och gråter av skratt. Tycker det är bra och skönt att bara gråta ut ibland, känns så skönt efter att bara ha få släppt allt. Alla ser mig som en väldigt glad person som alltid skrattar, men jag har en riktig gråt sida tro mig, och den kommer fram kanske lite för ofta ibland.
-

I Don't Blame You Anymore.

Fan va dålig jag är på att blogga om jag vad gör om dagarna, men har praktik onsdagar/torsdagar och efter det är jag helt slut och bara ligger och stirrar i tomma intet.. Resten av dagarna gör jag allt jag egentligen borde ha gjort på ons./tors. typ pluggar, umgås, och gör lite nytta! Idag träffade jag min fina vän Emma för en fika på Sveas för att små fira mig lite inte hunnit träffa henne något sedan jag fyllt, så fick blommor och en berlock till mitt Thomas Sabo armband, hur fin som helst!! Men nu måste jag försöka äta något, inte ätit mat på hela dagen!
bjuder på väldigt många osminkade bilder..

Tattoo.

Kan lova er att va inte lätt att få en snygg/bra bild på sin egen rygg.. Men här ser ni lite utav den iaf! Är fortfarande lite svart färg kvar runt och märken från tejpen eftersom jag precis tog av det. Bättre bilder kommer väl i framtiden! haha.
och för er som undrar står det: Amor vincit omnia
som betyder kärleken övervinner allt!

I've Done It.

Så där, där har ni den lilla hemlisen, hehe
lovar att en bättre bild kommer, men har inte tagit av plasten än.

Message In A Bottle - John Mayer.

3dje inlägget på mindre än två timmar haha sorry alltså men mår så jävla bra! Har så mycket roligt att berätta, tex. som telefonen, och idag fick jag tusen kr in på kontot för bilolyckan, imorgon ska jag aa.. behöver vi inte ta nu haha berättar imorn helt enkelt, mallorca resan är bokad och jag har fett med cash! Jag mår verkligen så sjukt bra och den som försöker ta det ifrån mig kommer jag döda, jag lovar!
glad och osminkad tjej hihi

Sneek Peek.

nyfikna? hehe

Iphone 4!

Får snart min nya älskling, sorry Kevin men jag menar det är en iphone... Så just nu är jag happy! även om jag är förbannad samtidigt men det behöver vi inte ta nu:)

I Love You For Who You Are.

Och så glömde jag att säga att jag har världens bästa pojkvän.
Godnatt!

When The Stars Go Blue.

Söndag och helgen är redan slut, har gått så otroligt fort men är väl för jag haft fullt upp hela helgen! Min morfar och hans fru, min morbror och mina små kusiner var här förut fick ännu mer pengar i present vilket är hur bra som helst!! Sitter just nu med ansiktsmask och kollar OTH men är paus så passar på att skriva för ska nämligen sova tidigt ikväll så jag kommer ikapp ännu mer med sömnen, i really need it. Men nu tillbaka till sängen! :*
En lite bättre bild på hur jag såg ut igår!

Firat mina 18 år ännu en gång!

Tjejerna har precis dragit och måste tacka för en toppen kväll och fina presenter! Ni är världs bäst inget snack om saken, det är väl typ allt jag har att säga tänkte bara slänga in ett inlägg och lite bilder innan jag ska sova. Har fått alldeles för lite sömn de sista nätterna så ska försöka sova ut imorgon innan morfar, kusinerna och min morbror kommer!
med de där bilderna säger jag godnatt och tackar för en härlig kväll!

Lööördag!!

Idag är det party som gäller för hela slanten! Åkte hem tidigt idag från Kevin för att hinna hem och fixa massa. Har precis fixat klart mig ska snart göra tårtan hehe ska bara plocka undan lite på rummet och så, känns som om kvällen kommer bli grym!
spetsbody, kavaj och svarta jeansleggings är outfiten. Dock vet jag inte vad jag ska göra med håret!!

byeee!

Nu drar jag! :*

nya jeans! såå snygga.

Åh underbara dag!

Igår var som sagt min födelsedag och den var helt fantastisk! Fick körkortspaket med teori, böker, lektion och allt det där. Fick även lite nytto-grejer tills jag flyttar hemifrån, pengar, en coctailbok av mig bror och så hade jag fått en parfym av min älskling innan. Hade det jätte mysigt igår! På kvällen låg jag och kevin i sängen och gosade, perfekta avslutet på födelsedagen. Jag är fan 18 år nu, det är heeelt galet kan inte fatta det!!
-
Idag skulle vi egentligen gå på krogen men har krånglat med massa grejer så ska åka in till örebro till Kevin och vara med han och grabbarna istället. Tror det blir bra ändå, har inte direkt det där suget efter krogen heller men klart man ska gå! Men nästa vecka smäller det! Är flera saker som händer då hihi, kommer berätta när jag gjort det och såklart kanske bjuda på en bild. Imorgon kommer mina favorit tjejer hit, åhhh va roligt det ska bli!!
PUSSSS


fick jätte mkt fina grattis kommentarer, tack så mkt igen!!

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

En bild säger mer än tusen ord och det här får mig att må bättre:
tjejerna, kevin, grabbarna och familjen är det som får mig att må bättre men finns så klart mer saker! tex. som att tröst-shoppa det är jag bra på hehe och det får mig att må bättre också!

lovely!!


plus dom fiiina conversen!! säger bara VÅR!!

åh mina älsklingar.

snart är ni mina! åh vad jag längtar tills det är vår och ni sitter på mina fötter!

Imorgon!!


Vet ni en sak? Att idag är jag på suuuper bra humör!! Praktiken på First Hotell Örebro var grym, människorna där är jätte trevliga och hotellet är förbannat snyggt! Och imorgon fyller jag 18, nu är jag taggad!!! Fan va roligt det ska bliiii, men nu ska jag åka och sola solarium och bli snygg haha. Skriver senare igen eftersom jag är så himla glad och om 3 månader åker jag till spanien!! :D:D:D


och så saknar jag min pluttis Emma som är hemma och opererat bort halsmandlarna :(

Dag 22 – Det här upprör mig

Nu upprör det mesta mig men det är för allt är lite sådär av ingen anledning alls! Men grejer jag blir upprörd utav är nog tex. när man sett ett as snyggt klädesplag men har inte pengar just då kommer tillbaka dagen efter och det är slut i storleken man ska ha!! Ååhh sånt gör mig galen. En annan sak är när man står och väntar på bussen, och den åker bara förbi?! Hallå jag menar vafan man skulle ju med bussen! Gud nu när jag sitter och tänker kommer jag på mycket som upprör mig haha, som igår laddade ner en film (jag vet olagligt, sorry!) stod att det var svensk text på den men när jag sätter på filmen är det finsk text! Och jag kan inte finska.... Ne det där får faktiskt ta och räcka tkr jag! Är så snäll att jag ger er lite uppdatering fast jag egentligen inte orkar hihi
-

får bli en söt bild på kissemissen och ena vovven! :*

förlåt.

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag är helt trasig och har ingenting att skriva om.. Har massor att berätta men inget att skriva, vet inte om jag ska ta en blogg-paus tills jag kommer på fötterna igen eller hur jag ska göra. Hoppas ni har tålamodet och fortfarande kikar in här ibland, lovar att skriva så fort jag är sugen!

Going Through Changes

I feel like I'm losing control of myself,
I sincerely apologize if all that I sound like is I'm complaining
But life keeps on complicating, 
Inside I'm dying, I am finally realizing I need help.
I can't do it by myself, too weak, 2 weeks I've been having ups and downs.
Going through peaks and valleys, dilly dallying
I'm hatin' my reflection, I walk around the house tryin' to fight mirrors,
I can't stand what I look like, I look fat, but what do I care?

nothing lasts forever..

but I thought we would make it, but now I'm not so sure anymore..
frågan är om det är värt det?

Sunday always comes too late

Somnade kl4 imorse och vaknade kl10 utav pappa börja hålla på nere i källaren.. Var inte många timmars sömn där inte, men har tränat och duschat nu. Precis fixat mig också för ska åka till min älskling lite senare och sova där inatt och hoppas på att jag får lite mer sömn då. Tror allting kommer kännas mkt bättre om jag får sova med honom. Men nu ska jag fixa lite saker, äta och sedan åker jag nog iväg. Skriver imorgon igen när jag kommit hem från skolan:)
tre cambilder från nu, den sista är ju lätt snyggast.

Natt-snack!

Det gick inge bra att sova så sitter på msn och pratar med min vän Adam och det här är lite av konversationen:

Inte okej.

Jag kan inte sova, ångesten är på väg tillbaka och det är inte okej. Har alldeles för mycket tankar i huvudet och det hindrar mig ifrån att sova, men ska lägga mig i fosterställning och försöka tänka så många bra tankar jag kan komma på och så hoppas jag att jag får lite sömn inatt.. Godnatt och sov gott på er!

Just nu!

kört Just dance i två timmar nu, duschen nääästa!!
Btw vad gillar ni min knall-rosa kontroll? Hur snygg är den inte ?!?!

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Ett ögonblick till, förra ögonblicket var sorgligt så därför tänkte jag skriva ett ögonblick som ligger mig väldigt nära till hjärtat och som gör mig glad. Och det är när Kevin min pojkvän sa för första gången att han älskade mig, alltså en sådan känsla är så svår att förklara men ska verkligen försöka. Det var fredagen den 3 september, och vi hade varit med hela gänget för att fira Jakob och Serbest som fyllt 18 och på kvällen/natten när vi kom hem när han hade lagt sig i sängen och jag satt på kanten för att ta av mig strumporna tog han tag i mig och drog ner mig så jag hamnade över honom. Jag kommer ihåg hur hårt han kramade migsamtidigt som han sa: Vet du en sak? Jag hade ingen aning om vad han snackade om så jag svarade: nej vadå? lite fundersam. Och då sa han det, han ba: Jag älskar dig, och känslan jag fick i kroppen då det kändes verkligen som om jag sjunk igenom hans bröst in till hjärtat och självklart svarade jag: jag älskar dig också, för det gjorde jag verkligen hade bara inte vågat säga det innan. Jag är så glad att han vågade säga det och det ögonblicket gör mig otroligt glad och framför allt lycklig. Det finns ingen bättre än honom, och jag älskar honom mer och mer för varje dag.


min finaste.

Min finaste.

Kvällen igår med min finaste, maja, linus, serbest, robert och pelle var jätte trevlig! Vi spelade poker, öl-spelet (vart lite för mycket kanske haha) och nintendo wii. Har ingen aning riktigt när vi kom hem inatt men kanske runt 2-3 eftersom vi gick! Vart väckt kl ett idag av att min mamma ringde och sedan låg vi i sängen och kollade film och bara gosade tills min bror kom och hämtade mig i hans nya bil! Den var jätte fin! Nu har hela familjen lagat mat tillsammans och ätit chokladpudding till efterrätt så jag är super mätt! Blir att lega och dega i soffan hela kvällen, kanske kör lite just dance senare när jag orkar röra på mig igen. Men pusss så länge!

Speechless.

Skojade bara förut, humöret suger.. igen. Men ska iaf försöka äta lite och sedan gå till bussen, vet inte om jag kommer hem ikv eller om jag sover kvar får se vad jag känner för. byeeee
bild från nu.

Fredagsmys med inflyttningsfest!

Skippade skolan idag faktiskt, va bara två lektioner och hade ändå sån huvudvärk imorse när jag vaknade så sov någon timma till sedan gick jag upp och åt frukost och duschade. Har börjat fixa mig lite för senare ska jag först åka till min pojke och sedan ska vi till Maja och Linus på inflyttningsfest, de har flyttat ihop! Så det ska bli riktigt trevlig och för övrigt så mår jag allmänt bättre idag kanske för jag fick sova ut lite? Ingen aning men det är iaf skönt, men nu ska jag fixa lite mer saker så skriver senare!
här är den nya blusen jag köpte i veckan, syns inte så bra men snygg ären!

Dag 20 – Den här månaden

Januari är den här månaden och januari innebär väldigt mycket saker tex som:
Ett nytt år börjar och man kan få en nystart på allting.
Första månaden på året.
Min födelsedag är då.
Vintern börjar kännas väldigt jobbig och man vill ha vår!
Usa väljer alltid en ny president i januari, den 20onde. Håller koll på det eftersom det är min dag haha.
Det är nog allt jag har att säga om januari, finns inte så mycket mer roligt!
bjuder på en extremt ful bild också men vafan lika bra.

Humöret är inte på topp..

Jag förstår inte, jag är inte taggad på att fylla, gå ut elr något. Tror jag slog i huvudet lite för hårt i bilkraschen alltså.. Helst skulle jag bara vilja ligga hemma i min säng och kolla film, men vafan fyller 18 klart jag inte kan göra det liksom. Hoppas verkligen att mitt humör kommer tillbaka snart och jag får lite livsglädje igen, orkar inte mer snart! Och bloggen känns helt ointressant, tråkig och överskattad menar vad är felet på mig?? Nää ska skriva dag 20 och måla mina naglar svarta bara för jag är i en sådan depp period nu.. tjiingeliing.

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns faktiskt en del saker jag ångrar men tänker inte gå in så djupt på det utan tänkte bara rabbla upp de lite:
- Att man har ett perfekt tillfälle för att göra något speciellt men gör det inte för man vågar inte göra det just då och ångrar det efter det är så typiskt mig.
- Jag ångrar vem jag förlorade min oskuld med, helt ärligt inget illa mot personen men ångrar faktiskt det väldigt mkt.
- Jag ångrar att jag aldrig drog mig ur mitt gamla förhållande för att jag var rädd för att vara ensam.. (patetiskt jag vet.) men så äre.
Det finns mycket saker man ångrar, stora som små men gav er iaf tre saker och det får duga!

Sorry!

Sorry har helt glömt bort bloggen idag! Efter skolan träffade jag Linn en stund på stan sedan när jag kom hem så var min bror här så umgicks med honom sedan la jag mig i soffan och kollade film och hade inte en tanke på att uppdatera här. Men jag tänkte faktiskt inte skriva så mycket mer nu utan jag ska lägga mig i soffan igen och fortsätta kolla film! En kopp té har jag fixat också. Kanske skriver om dag 19 sen, men bara kanske!
osminkad och allmänt trött!

At the hotell.

Sitter på hotellet nu och väntar på att konferensgästerna ska komma in droppandes så under tiden tänkte jag skriva ett inlägg. Så tänkte berätta en grej som jag tycker är helt gaaalet, min vän Adam tycker att jag är fruktansvärt lik Kaley Cuoco ni vet blondinen som bland annat är med i the big bang theory och 8 simple rules. Jag tycker han är galen som tycker det för jag ser ingen likhet alls medans han tycker vi är svin lika! Tänkte lägga upp en bild så ni kan se att det verkligen inte finns någon likhet!


Just nu!

Sitter just nu nyduschad i sängen och myser, ska gå och göra en kopp té och bara ligga här resten av kvällen. Har lite att planera, och så måste jag komma på vad jag önskar mig. Måste fixa mina naglar också dom ser för hemska ut nu alltså! Så ikväll blir det myskväll för mig själv och bara ta det lugnt, känns som om jag behöver det så den här jäkla förkyldningen kan försvinna!
-
och måste bara säga att HM's vår/sommar kollektion som kommit in på nätet är lovelyyy!!! åhh när jag får pengar alltså...



Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag skulle jag gärna vilja säga den här som kommer nu nästa vecka. Alltså min 18-års dag, kan inte riktigt fatta att jag redan fyller 18 och börjar bli vuxen menar allting går så himla fort. Här i veckan ska jag fylla i papper om Visa-kort, har bokat tatuerings tid och får sköta allting på egen hand, det känns otroligt bra men ändå lite läskigt jag menar jag är inte ett barn längre (haha) ni förstår vad jag menar va? Dock är det lite tråkigt att fylla så här tidigt eftersom inga andra av mina tjejkompisar hunnit fyllt, men har ju andra också men ändå. Men slut pratat om det, nästa torsdag den 20nde fyller jag 18, heeelt sjukt!



Tiiisdag.

Tisdag och är äntligen hemma från skolan, har precis ätit och ska ta det lugnt ett tag nu sedan köra lite just dance 2 på wii. Skulle vilja åka och sola men är kallt och fullt med is ute så är inte så sugen på att gå dit. Får väl göra det imorgon elr nått. Men nu ska jag skriva om dag 18.

sometimes I wonder..

Tänkte bara säga godnatt, och att allting känns lite upp och ner varför vet jag inte.
-
Throughout my life, I have always been afraid of losing the people I love.
But then, sometimes I wonder, is there anyone out there afraid of losing me?

Dag 17 – Kärlek

På listan som punkt nummer 17 står det bara kärlek och så har ganska mycket att välja på att skriva om men jag väljer att skriva om min pojkvän Kevin. Ni kanske tycker det här blir tjatigt elr tråkigt men erat val att läsa, ingen som tvingar er.
-
Vart ska jag börja? Vi har varit tsm i 7 fantastiska månader, och det har i stort sätt bara varit bra stunder ett/två bråk som egentligen inte ens var bråk så det har varit riktigt bra mellan oss och framför allt är bra. Han är en helt otrolig människa och jag kan ärligt talat säga att jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, och det är sant jag kan inte tänka mig att vara utan honom. Han ställer upp och finns där, visar att han bryr sig när jag behöver det och framför allt när jag har en riktigt dålig dag och helst bara vill sjunka genom jorden så får han mig att tänka på annat, liksom rensar huvudet åt mig på något sätt.
-
Han har hjälpt mig oerhört mycket redan från början av förhållandet, för när vi träffades var jag på botten och genom honom har jag orkat kämpa mig upp och började må riktigt bra igen. Jag kan inte förklara hur tacksam jag är över det, utan honom skulle jag inte stå där jag står idag. Jag har aldrig tidigare känt så här för någon men kan bara säga att det är en helt underbar känsla och det gör mig glad.
-
Att få vara med honom är det bästa som hänt mig, och jag vill verkligen att han ska förstå hur mycket jag verkligen älskar honom. Jag älskar allting med honom, hur han retas och kittlas på morgonen när jag egentligen är as trött och bara vill ligga i sängen, att han visar framför alla kompisar att han vill vara med mig och veta att vad som än händer kan jag alltid åka till honom för jag alltid är välkommen där. Han får mig att känna mig trygg och speciell, och veta att han bara är min det är obeskrivligt.
-
Jag älskar honom överallt annat det kan ingenting ändra på, han är den finaste människan jag vet och kan inte tänka mig en enda dag utan honom. Kan fortsätta att skriva hur mycket som helst men tänkte faktiskt avsluta det nu.
Han är min kärlek och kommer alltid vara. ♥



Måndag 10 januari.

Skolan började idag, var dock inte så jobbigt att gå upp som jag trodde det skulle va. Hade inte alls många lektioner idag slutade kl ett istället för halv sex så vi drog upp på stan och käkade på Jensens och satt där i evigheter och snackade. Mycket trevligt måste jag säga, fick även med mig en ny blus hem kan visa den senare för nu har jag lite annat att pyssla med bland annat träna och städa! soooo looong

Säger God natt!

Efter lite kvällsträning och ätit några körsbärs-tomater ska jag försöka sova, känns dock som om det inte kommer gå så bra menar dom sista två nätterna hade jag min älskling vid min sida och nu helt tomt? :( inte okej alltså.. Suger att vara utan honom och nu när skolar börjar kommer vi inte hinna ses lika mycket heller. Uhhh vill inte ens tänka på det! Neee, sängen nu. Godnatt!!

Dag 16 – Min första kyss

Okej min första kyss? God damn, har faktiskt inte den blekaste vem det var med eller när det var. Så jag får väl köra på min första kyss med min nuvarande pojkvän det funkar väl? Iallfall vi började träffas i början våren typ april och han lyckades övertala mig att fira valborg med hela gänget och kvällen slutade med att vi skulle dela på en "80" säng och någonstans där så kom den första kyssen (och nej vi hade inte sex då.) Flörten fanns väl där under hela kvällen, menar satt i hans knä hela tiden och sånt. Det fanns bara där helt enkelt och är otroligt glad över det!

Dag 15 – Mina drömmar

Ni tycker säkert jag är helt dum i skallen om jag säger jag typ inte har några drömmar elr hur? Fast det har jag ju sån tur är men inga direkta pang-drömmar men here we go.  Det finns vissa drömmar jag inte ens tänker berätta för dom kan aldrig bli verklighet. Men en dröm jag haft sen jag varit liten är att åka till Syd-Afrika fråga mig inte varför.. det är bara något jag vill se. Hoppa fallskärm är också något som alltid suttit i huvudet mest för att bevisa att jag skulle våga om jag fick chansen och så skulle det vara en riktigt häftig upplevelse.
-
Men det finns ju olika typer av drömmar, menar min framtidsdröm är att jobba på något stort fint hotell utomlands och lämna Sverige helst direkt efter studenten. Och den drömmen kan jag göra verklig om jag bara kämpar med skolan nu för då nästa vår kanske jag får praktik i Spanien i 3 månader och de som varit där och skött sig har blivit erbjudna jobb så jag ska kämpa som fan! Ska göra allt jag kan även om det kommer va jobbigt att lämna allt här hemma så kommer det att vara värt det, ska lägga ner allt på det här.
-
En annan dröm är att min farfar skulle få bli helt frisk och få tillbaka sina ben efter amputationen men jag vet att det är omöjligt och en till omöjlig sak är att min mormor skulle få komma tillbaka till livet men menar såna drömmar är kanske lite väl?
-
Den absolut sista drömmen är: dröm-kroppen, stört jag vet att ha en sån dröm men menar jag är kort, har inga långa snygga ben och har kort överkropp och breda höfter.. Jag kan aldrig någonsin få typ "modell kropp" hur mycket jag än kämpar och försöker men jag ska faktiskt göra det bästa utav situationen och ta tag i allt det här och komma så nära den drömmen jag kan även om det är en lång väg att gå.

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Har inte tagit någon outfit bild elr så idag så här kommer en förklaring istället:
Svarta tajta jeans från Gina tricot
T-shirt med en tiger på ifrån märket Soul
strumpor, bh, trosor såklart. och lite smycken
-
Tänkte faktiskt vara så fräck att skriva några till såna här inlägg för att skynda på listan lite och för jag har varit riktigt dålig på att skriva det.. Så skriver iaf en till nu och kanske någon senare!

Utan dig vore jag ingenting.

Sitter på golvet på mitt rum och kom hem för en liten stund sen. Orkar faktiskt inte sammanfatta helgen så ni får helt inte enkelt reda på vad jag gjort. Kan iaf berätta att igår kväll kollade jag & alla boys Saints - Seahawks amerikanskfotboll och det var ett väldans liv. Annars orkar inte inte berätta så mycket mer, känner mig väldigt tom idag.. Aja skitsamma skriver här lite senare igen när jag inte är helt tom i huvudet.

Fixad och klar!

Fixat mig och packat väskan, ska bara skriva ett kort till Emma sedan drar jag iväg!
Kommer antagligen inte skriva här igen fören på söndag så ni får ha en mysig helg
och hoppas att ni överlever helgen utan några inlägg ;) pusssss

Idag är jag glaaad!!

Idag kommer bli en toppen dag känner jag på mig, jag är som sagt helt frisk nu och Emma min fantastiska barndomsvän fyller 18 idag så ska fira henne ikv och efter det åker jag hem till min älskling! Kan inte bli mycket bättre, och om 13 dagar fyller jag 18 har inte riktigt fattat det än ?! Menar tiden går så otroligt fort, hinner inte med!
Just nu väntar jag på lunch är svin hungrig, märks att man är frisk vilket är skönt. Men måste slänga på mig lite kläder nu. Skriver senare igen innan jag drar! tjiiiiingeliing

Dear John

Precis kollat klart på den fantastiska filmen Dear John, sett den innan men kan kolla på den hur många gånger som helst. Är en sådan underbar film och handlingen finns inte ord för hur bra den är. Vill ni se en romantiskt men sorglig film rekommenderar jag denna. Tro mig, ni kommer inte att ångra er!

Lite chockade va??

Vad tycker ni om min nya bloggdesign? Suttit och pillat på den ett tag nu.
Hoppas ungefär att ni ska bli lika häpna som den söta lilla apan nedanför haha
Nej men tyckte det var på tiden att göra något nytt även om jag gillade den gamla:)

Äntliiiigen.

Äntligen är febern helt borta! Hade knappt ingen feber igår kväll men nu
är den helt borta och det är otroligt skönt. Dock är hostan inte lika rolig,
och det sjukaste är att jag har träningsvärk i magen pga. att jag hostat så mkt ?!
Hur stört är inte det liksom? Men nu när jag är uppe på benen ska jag kolla efter
något att ha på mig till imorgon. Och när vi ändå pratar elr jag pratar om magar
kan jag meddela att jag gått ner 1,5 kilo genom att vara sjuk. Inte illa?
Och imorn kväll får jag äntligen träffa min älskling!! Saknat honom så fruktansvärt
mycket och stannar nog där ända till söndag. Men nu ska jag fräscha till mig och lite så, talk to you laaater.
-

bjuder på en bild gör jag också

Livets ångest.

Har den värsta tänkbara ångesten just nu, ni kan inte föreställa er tankarna i
mitt huvud just nu.. Helt sinnes. Kanske för just på mindre än en vecka har jag
lyckas med bilkrasch och lyckats fått svininfluensan. Fan va nojjig jag är nu alltså..
Tvivlar på allting, och då menar jag allt. Fan minsta lilla grej blir ett helvete.
Känner mig väldigt emo just nu, ursäktar för det men är otaggad på livet bara.

Mat!

Min pappa kom hem med Mcdonalds till mig och tyckte jag skulle äta
och jag tacka inte nej när man inte ätit på nästan två dagar så blev jag väldigt nöjd.
Även om Mcdonalds kanske inte var bästa valet men vafan!

Och så lite svininfluensa på det här också...

Uppe på benen igen, har sovit i ca 36 timmar tro det eller ej. Inte ens rest mig ur sängen. 39 graders feber, hosta, nyser, förkyld och värk i hela kroppen. Svininfluensan? jo men visst. Börjar det nya året väldigt bra måste jag säga, och nu ångrar jag att jag inte vaccinerade mig mot skiten förra året.. Men nu kan det väl bara bli bättre antar jag. Ska försöka äta någonting också inte ätit sen i måndags, men är på bättringsvägen nu det känns för är hungrig!

Nyårs uppdatering sådär 3 dagar senare.

Har liksom inte blivit av att jag lagt upp bilder från nyår, hur jag såg ut/hade på mig. Därför tänkte jag lägga upp det nu, hade iaf en härlig start på kvällen innan allt gick i bitar.
så det får ta och räcka! tack för en härlig start på kvällen

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan har precis börjat men kan väl berätta dom få planerna jag har?
Ska försöka hinna träffa min älskling, om han blir frisk och jag mår bättre
Antagligen träffa Linn imorgon, vilket jag ser fram emot det var så länge sen!
Ta tag i mina garderober och städa de! och även rummet..
Och på fredag fira Emma som fyller 18, det är vad jag vet so far :) kul va??..

Lite vanlig uppdatering

Okej, dags att ge er lite roligare uppdatering kanske? Är nog på tiden..
Idag har jag varit hemma hos min bror, lagat tacos, kollat Karate Kid och
ätit chips. Skönt att slippa vara själv om dagarna, för övrigt tror jag att jag
håller på att bli sjuk hostar typ upp lungorna och känns som jag har feber..
Vilken härlig start på 2011 va? :)

fortfarande overkligt..


Man vet aldrig vilken dag som blir den sista..

Angående bil kraschen, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv men så här knappt
två dagar efter är väl ändå hyfsat samlad men fortfarande svårt att förstå vad som hänt. Efter allting när poliserna släppte av oss vid stationen, så har aldrig nog aldrig varit så glad över att se Kevin. Kastade mig i hans armar och bara grät, jag menar vi kunde ha dött.. Helt seriöst, inget jag sitter och driver om och hittar på.. Poliserna sa det att vi hade änglavakt. och det hade vi verkligen, är otroligt glad att alla klarade sig och att det gick så pass bra som det gjorde. Lyckades även få lite sömn i natt, vilket verkligen behövdes..

Påminn mig att aldrig fira nyår igen...

... för det slutar bara illa. typ så här:
och nej vi blev inte tagna av polisen vi var påväg in till Örebro för
tolvslaget men bilen slirade på motorvägen och voltade av..
brandkåren, polisen, och ambulanser kom. Så på tolvslaget satt
jag, josse & josse i brandbilen och kollade på allting var okej.
vilket det dock självklart inte var.. Sedan gick vi åka polisbil till
stationen där alla kom och mötte upp oss och var glada över att vi överlevde.
Inga stora skador direkt, ont i benen och nacken bara eftersom jag satt fram och drog rätt ner i vindrutan när jag knäppte av mig bältet. Och tidigare när bilen voltade blev allting bara svart, man vaknade upp och hängde upp och ner.. men nu skiter jag i bloggen har sovit 3 timmar inatt så ska gå och gråta lite till och försöka sova.

RSS 2.0