Honey Honey, How He Thrills Me.

Kom precis hem från affären med min bror, handlade lite saker så jag kan fixa en sallad imorgon tills resan eftersom vi inte äter på planet. Allting är packat, pengar är fixat och jag börjar få lite resfeber.. Åker för första gången utan mamma & pappa, (haha) hoppas allting kommer gå bra! Har inte så mycket mer att säga nu, Kevin kommer hit strax så ska vara med honom hela kvällen kanske gör ett inlägg imorgon innan jag åker om jag hinner :* Annars får ni ha det super bra hemma!!
-

Under The Coconut Tree.

Har verkligen varit sämst uppdatering här under helgen, men har haft fullt upp så inte hunnit. Jag har varit på relaxen, jobbat, firat påsk, städat, packat, varit med min bror och försökt få så mycket sol som möjligt vilket inte varit det lättaste. Men uppdateringen kommer tyvärr inte bli bättre heller, för imorgon kommer Kevin hit och sover innan jag åker till Mallorca på tisdag men slänger nog in något inlägg imorgon. Här kommer lite bilder från helgen!
-

Relax, Take It Easy.

Fick för ett tag sen presentkort av mina fina föräldrar till relaxen på Gustavsvik
för mig och Kevin, så imorgon ska vi dit hela dagen.
Ska bli riktigt skönt, lite avkoppling är aldrig fel.

My Brooklyn-Heart.

Ska iväg och handla med pappa nu och fixa en del senare blir det väl tjejhäng i parken eller något. Kanske lite grill eller så, får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda!

118 800.

Var ju tvungen att testa och fick ju iaf ett positivt svar tillbaka. Senaste dagarna har jag varit så trött på hur jag ser ut och tyckt att jag varit fulare än vanligt, så då testar man 118 800s mms-tjänst.

Love.


No Woman Alive Can Take My Mama's Place.

Vaknade imorse små förkyld och ont i halsen, vilket inte alls var bra men det börjar bli bättre.. Har varit iväg med mamma och köpt lite grejer inför resan. 6 dagar kvar och jag har inte växlat pengar eller förberett något, duktigt haha.. Så har lite att göra!
-
Dagens.

No Matter What.

Jag ska.


You Just Met Somebody New.

Jag skulle ju då plocka fram resväskan ikväll och börja tvätta kläder med fastnade med lite andra grejer, umgicks med min bror, grillade och hjälpte pappa att fixa påskägg till jobbet. Inte så lyckat så får väl ta tag i allt det där imorgon istället, tänker inte direkt gå upp på vinden nu när det är mörkt..
-

Never Let You Go.


I Have To Let Go Of Yesterday.

Vet att min uppdatering har varit usel de sista dagarna men kommer berätta varför nu, i lördags jobbade jag som sagt natt och sov hos Kevin efter det och sen sov jag även hos honom i söndags. Kom hem igår vid halv två, la mig ute och solade innan jag fick sms om att vi skulle dra och grilla så var bara att hoppa in i duschen och sen kl4 var jag tillbaka i Örebro. Kom hem inatt men då var jag inte direkt kapabel till att blogga om jag säger så.. Nu gör jag inget speciellt sitter ute på balkongen och önskar att solen kan komma fram igen men ser inte så ut, tyvärr. Men vi hörs lite senare!
-
Igår i solen.
Grillning.
När det blev kallare drog vi oss inåt, balkong utsikten över hela örebro.

Hate Is Easy.

Idag mår jag riktigt dåligt, inte fysiskt utan psykiskt.. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, önskar bara klockan kunde vara 22.30 så jag kan få jobba och slippa tänka på allt. Ska faktiskt bli skönt att jobba natt idag även om jag slutar 03.00. Har verkligen inte gjort någonting på hela dagen utan bara legat i sängen, kollar tv och duschat och nu sitter jag här. Måste försöka äta något också, så ska väl röra mig här ifrån nu.


Something's Wrong.

Förut längtade jag som bara den, nu vet jag inte ens om jag vill åka längre..

Back In The Days.

Kusinerna: Sara, Lisa, Matilda & jag för många år sen.
Julafton och alla är samlade framför Kalle Anka.
Sara, Matilda & jag
Jag & Sara

.

You know I would die here without you.

Fredagskväll I Min Ensamhet.

Så här ser min fredag kväll ut, ligger hemma med migrän så har inte så mkt annat för mig. Ska väl lägga mig i sängen och kolla nån film eller läsa ut det sista på boken. Läsa en fredag kväll liksom vad händer med mig.. Lite besviken är jag också..

You Make It Real For Me.

I hope I can make it through
Cause the only place that I want to be
Is right back home with you
-
I guess there's so much more I have to learn
But if you're here with me, I know which way to turn
You always give me somewhere, somewhere I can run
You make it real for me

Broken Mirrors.

Jag tänkte faktiskt blogga igår eftersom jag slutade runt kl10 på förmiddagen efter nationella provet i svenska B, men när jag kom hem hade jag inget internet.. Sen åkte jag och jobbade och efter det åkte jag hem till Kevin och sov där. Idag är det fredag och påsklov, ska bli så otroligt skönt! Och jag jobbar nästan ingenting under lovet, så får lite tid att vila upp mig på innan Mallorca! Men nu måste jag verkligen städa mitt rum innan jag ska iväg en stund med min bror så fort han slutat jobbet, hörs senare!
-
Bild från igår.

Makeup.

Har totalt glömt att berätta en rolig sak, att för ett tag sedan var jag med i en tävling på Ica Maxi där man kunde vinna smink för ett vist värde om man svarade på några frågor och gissa vem som van?? Jo jag! De ringde mig i lördags så var och hämtade det i söndags! As bra grejer också!
2 läppglans, 2 läppstift, Loreáls 4D mascara, conseler (?)
fondation och mineralpuder.
Lycklig nu! Behöver inte köpa nytt på ett bra tag hehe

Love Is This, This Is Love.

Har tusen saker att klaga på idag också men ska försöka låta bli.. Först var det hotellet idag, sedan lite dö tid innan mötet om Mallorca så jag och Josse x2 satt på ett hotellrum och kollade OC! Efter mötet gick jag och mamma upp på stan en stund i hopp om att hitta lite kläder till mig till Mallorca, men det gick inte så bra.. Så åkte till marieberg istället och där hittade jag en långklänning, ett par trekvarts kostym/chinos byxor och en blus, hann inte köpa skor idag. Tänker dock inte visa bild på allting idag för jag fastnar inte på bild överhuvudtaget idag.. Men nu har jag lite grejer att pyssla med!
.
Random bild från London.

Varning För Klag-Inlägg.

Idag? Har egentligen varit en bra dag men alla småsaker gör den förjävlig.
För det första:
- Mitt ben är as svullet, och för att inte nämna blått! Och det gör ont som satan..
-
- Jag är helt slut efter 4 timmars jobb (ja 4, mcd. är mer krävande än vad man tror...)
-
- Är allmänt trött på skolan och skulle göra vad som helst för att slippa allt plugg.
-
- Skulle helst vilja ignorera en person så hårt man bara kan, men det funkar tydligen inte så... Önska att jag kunde säga att jag verkligen INTE bryr mig.
-
- Mitt ex (som jag förövrigt hatar av personliga skäl.) och hela hans kompis-gäng kom in på Mcd och beställde och drygade sönder mot mig, alltså borde som seriöst få spö...
-
- Är arg över att det finns sånna idioter..
-
- Trött på mig själv att jag tar på mig mer än vad jag klarar/orkar.
-
- och till sist känner jag mig otroligt jävla förvirrad..
= inte min dag..

Coconut Bubble Bath.

Tog mig faktiskt ett bad ikväll också och läste ut min bok som har legat och väntat på mig i någon vecka, inte riktigt haft tid.. Så tände lite ljus och la mig i badet, precis vad jag behövde just nu. Nu ska jag fortsätta plugga innan jag måste sova!

I Have Lost Everything To You.

Hela dagen har varit kanon, vädret är underbart och alla har varit glada och trevliga. Men idag på hotellet gjorde jag vääärldens vurpa på nyvaxat golv helt ärligt sa bara bang så drog jag i golvet men blir väl lätt så när man springer runt i strumpor eftersom jag hade tagit av mig skorna för hade sånt himla skoskav :( Men slutade med att jag var blåslagen istället.. Alla höll på att dö av skratt inklusive min lärare, känns ju kul! Men nu har jag faktiskt lite saker att göra, tex som tycka lite synd om mig själv hehe.
-
Dagens.

Half Of My Heart.

Bubbelbad, tv, spanskplugg, ansiktsmask, red bull, body butter och måla naglarna.
Underbara söndag, nystädat rum och nybäddat i sängen också!


Friday Night.

Fredagen var mycket bra men började väldigt stressigt eftersom jag slutade jobbet 19.00 och skulle till Carro för lite förfest och fixa mig lite innan hennes premiär utgång! Vi hade as roligt, det var mycket folk och allting var bra tills jag blev utsläng vid halv ett.. Det var ju mindre kul, men men sånt som händer antar jag! I lördags var det också jobb fast mellan 11.45-16.00 och efter det hem till Kevin, var ute typ hela kvällen med grabbarna & Maja käkade på Galejan och lite så. Vaknade runt tolv idag och åkte typ hem direkt, nu ska jag fixa lite saker sedan ta ett varmt sköönt bad! Hörs senare!
-
Ni är bäst tjejer, ingenting slår er.

Kvällens!

Visar kvällens redan nu efter som jag ska hinna käka lite, packa väskan, och byta om till jobbkläderna och sätta upp håret. Men ikväll om allting går som det ska så kommer jag se ut så här!

Standing Beside Her Tonight.

Idag kommer det bli jätte dålig uppdatering för jag jobbar mellan 15.30-19.00 och direkt efter det åker jag hem till Carro för att förfesta lite och sedan drar vi till strömpis och firar Carros 18 år! Kanske hinner skriva nått inatt när jag kommer hem men kan inte lova något eftersom jag jobbar 11.45 imorgon så behöver nog all sömn jag kan få. Kommer antagligen bli så att jag åker till Kevin efter jobbet så blir väl uppdatering på söndag igen, hoppas ni överlever det! Och jag som skulle skärpa till mig haha.. Men nu måste jag hoppa in i duschen!
-
Jaqqe, jag, Amanda & Carro! ♥

What Are Words.

En otroligt fin låt, och berättelsen bakom är nästan ännu finare!
http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4&feature=player_embedded
och hur allting gick till:
http://www.youtube.com/watch?v=K1qtf-qJpnM&feature=related

You Hurt Me Just Because You Can.

Dålig uppdatering, igen.. Men ska väl försöka rycka upp mig och ta tag i det men har helt enkelt inte haft tid. Igår efter hotellet åkte jag direkt hem till Kevin för att fira våra tio månader ihop och sov kvar där. Idag var det hotellet hela dagen men på lunchen sprang jag & Becka upp på stan för Bik Bok hade 50% på hela butiken! Kom hem med två bikinis, en tröja och en klänning, plånboken fick ta smällen där. Har verkligen haft as mycket att göra idag men hann till och med att träna! Bara städningen kvar och förbereda allting inför imorgon.
-
Gårdagens.
Bikinisarna.


It's Raining Outside And Tears Are Falling.

Idag har inte varit min dag, vaknade på bra humör men allting vände ganska så fort! Det har regnat hela dagen, besöket hos läkaren var bland det värsta på länge, önskar bara att det kan bli den 26e nu så jag får lämna allting ett tag! Har fixat lite mer jobbtider idag och det knäppaste idag var ändå att Burger King ringde mig och fråga om jag ville ha anställning där (lämnade in ett CV där i september och de ringer nu!) och sa så klart som det var att jag redan hade fått på McDonalds så slängde dem typ på luren i örat på mig haha.. Ne nog om det nu, jag ska plugga lite och pyssla här hemma!
-
Tur att min mamma vet hur man får mig på bättre humör iaf, kommer hem med ett par snygga rea skor till mig! Ibland får hon till det riktigt bra alltså!

Truly, Madly, Deeply.

Skulle just nu kunna skriva hur mycket som helst hur tacksam jag är för att jag har dig i mitt liv och bara babbla på men allting jag egentligen behöver säga är att
Jag älskar dig och uppskattar varje sekund vid din sida.


Somedays I Wonder If You Know The Real Me.

It's so much going on.
-
Just nu är det fullt upp med allting och känns som om jag inte hinner med. Svenska B nationella uppsatsen är nästa vecka och jag har helt ärligt noll koll, svenska B nationella talet ska vara klart på måndag, Mallorca arbetet ska vara klart och har en engelska bok som ska vara klar till lovet. Är hur mycket som helst nu och jag hänger inte med! Ändå så sitter jag här och klagar det har jag tydligen tid med? Fast egentligen har jag ju verkligen inte det, ne nu jävlar ska jag sätta fart och få klart en del! Hörs kanske senare ikväll om jag inte somnat.
Längtar mig bort till bättre och varmare tider!

This One Is For Me.

Tänkte visa förra veckans/fredagens shopping eftersom det har varit dålig uppdatering under helgen!
-
Topp från Vero moda.
Blus från Gina tricot.
Kavaj från H&M.

Väska från Monki.

och till slut, två ringar.


How Could We Forget?

Bloggen känns inte som min högsta prioritering just nu, har mycket i skolan, jobbar, och vill gärna ha lite tid till privatliv plus att just nu är jag ganska besviken på det mesta men framför allt mig själv. Har iaf haft en jätte mysig och bra helg med Kevin. Invigde duschen i nya badrummet förut, inte mycket kvar där nu bara lite vatten till badkaret och handfatet som ska kopplas in! Men nu ska jag städa undan lite och pyssla om mig själv.
-
Orkar bara visa den här bilden på badrummet just nu.
Köpte nytt shampoo och inpackning hos frisören som var helt grymt bra!

RSS 2.0