Skola.

Varit i skolan för första gången på evigheter, skrivit ut lite papper och fixat lite. Ska till Kevin senare annars händer det väl inte så mycket mer.


Min prins.

Finns inget som är bättre än dig, och jag är glad för alla dagar vi haft tillsammans och lycklig för alla dagar vi kommer att ha. Du är verkligen min prins. Du finns alltid där när jag behöver dig och jag älskar dig med hela mitt hjärta.


Lunch.

Såhär såg dagens lunch ut, nu vill jag börja få resultat så det är roligt att vara duktig.


Just nu.

Promenad i -9! Kylan stoppar mig inte.


Frukost.

En ordentlig nyttig frukost, på sängen till och med. Dagen kunde inte ha börjat bättre.


......


Lost in space.

Bloggen lockar mig ingenting nu. Har ingen aning om varför antar att det är för min brist på inspiration. Och då gäller det allt, inte ens kläder är kul. Då är det illa! Jobbade iaf fredag & lördag och efter lördagspasset hämtade Kevin mig så åkte vi till honom innan vi åkte vidare till Maja & Linus för spelkväll. Har även köpt nya träningsskor som jag invigde idag och måste verkligen skärpa mig nu...


Nails.

Har fixat naglarna i brist på något att göra, eller ja kollar once upon a time också.


Love.

Om man kunde gifta sig med ett par skor så skulle jag gjort det! Är super duper mega as nöjd med mina studentskor!!


Varit ganska dött här.

Har inte varit inne på bloggen sedan i söndags typ, har inte haft lust att blogga. Senaste dagarna har jag beställt studentmössa, varit på stan med mamma, blev lite små sjuk, stor shoppade på Ikea med Kevin, hämtat ut mina skor, varit på marknaden och massa mer. Varit med Kevin tisdag, onsdag och idag på morgonen innan min körlektion. Den började 10.30 och jag vaknade 09.32 för mitt jävla alarm inte hade gått.. Snacka om panik! Men nu är jag hemma och super nöjd med allting!!


En helt grymt bra helg.

Förlåt tusen gånger om för den dåliga uppdateringen i helgen men har verkligen inte orkat! Bowlingen och festen efter i fredags var kanon, alla är så underbara och gjorde min dag helt grym. I lördags mådde varken jag eller Kevin helt hundra, men fixade lite mat och vilade hos honom tills allting kändes bättre. Åkte då och handla lite gott till kvällen och åkte till mig, tog ett varmt mysigt bad och kollade Ghostbusters 2 och även Blood diamond. Sov riktigt skönt och gick upp runt 12 idag. Låg kvar i sängen och hade det mysigt innan vi var tvugna att gå upp, jag fixade mig lite snabbt sedan skulle Kevin åka hem och jag skulle till min morbror för att fira mig och min kusin som också fyllt. Duktig som jag var körde jag dit i snön och när jag kom hem så beställde jag dem här älsklingarna (bilderna nedan) från www.have2have.se. Hur snygga är de inte?! Men får vänta ett tag med att använda dem eftersom jag ska ha de på studenten!! Lääängtar.

Min dag.

Att vakna på sin födelsedag i ett tomt hus var både skönt och tråkigt. Ingen som sjöng men å andra sidan kan jag spela så hög musik jag kände för samtidigt som jag tog mig ett bad. Håller nu på att fixa mig för att sedan åka till Kevin och umgås innan kvällens äventyr. Familjen firade mig igår och ska fira mer imorgon. Kommer vara Ganska tyst här mer nu vet ni iallafall varför!:)


Ledighet.

Skönt att vara ledig och inte ha något att göra. Har fixat lite på rummet, varit och tagit ut pengar, fixat lite till fredag och lagat mat. Och när jag cyklade förut höll jag seriöst på att dö, blev nästan påkörd!!! Va svin halt också så bromsarna på cykeln tog inte som dem skulle och bilen kom i full fart. Jävlar va rädd jag var. Sitter iaf i soffan nu med mjukiskläder och är glad att jag lever :)


Eagles.

Det här beställde jag åt Kevin, bara sådär. Och för att han är världens finaste pojkvän. Så på fredag när det är min födelsedag ger jag honom presenter istället för att han ger mig. För det är han värd.


Projektarbete.

Här får ni se lite av projektarbetet, drinkar. Det här är bara tre utav dem men tänkte va snäll och visa vad jag & Josefine pysslar med.

17/1-12.

Åkte till skolan med 09.09 bussen och åkte hem igen 12.07 för då var vi klara med projektarbetet, gick snabbare än väntat. Kom hem och åkte direkt till posten för att hämta ut ett packet, tog bara 8 dagar från USA så blev lite chockad! Visar det senare:)


Sleeply.

Sitter på bussen påväg till skolan för att göra projektarbete. Är nästan klar, vi ska bara fixa det sista och sätta ihop det så det är jäkligt skönt. Hade jätte svårt att somna igår och vaknade innan klockan ringde idag, så har inte fått jätte mkt sömn men hoppas jag överlever dagen ändå.


I love you.

Jag älskar dig över allt annat. Du är det finaste jag har.


Seg som tusan.

Har inte orkat blogga idag och vet faktiskt inte varför. Åkte ifrån Kevin igår på eftermiddagen sen kom han hit på kvällen. Bokade bowling till på fredag, kollade NFL och hade det mysigt. Efter han åkte idag tränade jag, badade och gjorde peeling, åkte och sola och så har jag rensat lådan med allt mitt smink. Så här fint blev det. Och imorgon är det skola, då är lovet heelt slut..


The Truth.

Visste du att de människor som verkar starkast är oftast de mest känsliga? Visste du att de människor som uppvisar mest vänlighet är oftast de som blir illa behandlade? Visste du att de som tar hand om andra hela tiden är oftast de som behöver det mest? Visste du att de 3 svåraste saker att säga är: Jag älskar dig, jag är ledsen och hjälp mig.


Hjärtat.

Myser med min älskling, ska snart åka och handla lite gott för filmkvällen med gänget.


Lördag.

Vaknade 04.19 imorse och kunde inte somna om, tog typ en och en halv timme.. Nu är jag iaf uppe och fixad och ska snart åka till jobbet! Hörs senare.


13/1.

Är helt slut efter jobbet fast det inte ens var jobbigt, förstår inte varför.. Pappa kom och hämta mig på jobbet så åkte vi och köpte Kinamat sen körde jag fram stan hem och gick skit bra rent ut sagt. Skönt att det går så bra! Ska snart sova så jag orkar jobba imorgon igen och efter det blir det Kevin.


Segt.

Färdig fixat och inget att göra.. Ska försöka döda lite tid nu på datorn elr så innan det är dags att gå till stationen.


Fredag den 13onde.

Ligger nyvaken i sängen och upptäckte nyss på facebook att det är fredag den 13onde efter som typ alla påpekat det. Ska gå upp och duscha och äta frukost sedan göra mig iordning för jobb 15.30!


Lycka.

Körskolan gick super bra så jag är jätte nöjd och så gick jag en snabbis på stan innan tåget gick och självklart var det rea överallt. Påsarna förklarar allt. Visar vad jag fick med mig hem sen.


Sova!

Blev dålig uppdatering idag men varit hemma och fixat en del, umgåtts med mamma och tränat. Nu ska jag sova så jag orkar upp tidigt imorn, har körskola..


Redan vår?

Känns redan som om det är vår ute, flera plusgrader och solen skiner. Är på ovanligt bra humör och att jag vakna bredvid Kevin gör allt tusen gånger bättre.


Mys-tisdag.

Är hemma hos Kevin i myskläder, jag har precis kollat lite OC medans han spelade. Blev även en runda på stan förut och kolla lite saker. Ska snart mysa ner oss i sängen och kolla film. Och förövrigt äter jag faktiskt nyttig och bra mat varje dag nu och dricker vatten istället för massa onyttig skit. Här får ni gårdagens lunch på bild!


I lost my mind, without you.

Visar dagens outfit med lite halv ruttna bilder ute i kylan.


Snö & kallt.

Nu har det kommit snö, några veckor försent.. Och kallt är det också! Varit ute och gått med hundarna, duschat, fixat mig och nu ska jag äta sedan blir det åka till Kevin. Hörs senare igen!


Disney.

Har hunnit städa lite, plockat i garderoben och lagat mat med mamma. Nu kollar jag Törnrosa för första gången, helt oroligt att jag inte sett den innan...


Kort dag idag.

Var bara i skolan en halv timme idag och är ledig imorn så fick lite extra ledigt vilket jag inte tackar nej till. Idag har jag cyklat som en galning på ettans växel till maxi & lite annat, alla andra växlar hade frusit så det var ganska drygt. Sedan ätit sallad, varit ute och gått, kollat OC, gjort ansiktsmask och pluggat. Och imorgon får jag ytligare en sovmorgon, lycklig!!


Svart&Rosa.

Första dagen efter lovet och missade nästan bussen, bra där. När alarmet ringde imorse fatta jag knappt vad som hände och tänkte vad fan är det som låter nu?! Men var bara att gå upp. Sitter iaf på bussen nu och bjuder på outfit bild senare.


Hi Dolls.

Snart dags att lägga sig i sängen och försöka sova, svårt att sova utan Kevin efter att ha varit hela lovet. Och framför allt veta att klockan kommer ringa tidigt imorgon.. Bara att bita ihop är som sagt bara 6månader kvar och 3 utav dom är praktik! Och på tisdag Kevin igen, myyyys.

Wonder Woman.

Är snart hela 19 år och livet går så fruktansvärt fort men å andra sidan är det jävligt härligt också på ren svenska. Att bli ett år äldre gör mig nästan ingenting när jag har precis de jag vill ha vid min sida när jag åldras. Har en kille som är mer än vad jag någonsin kunnat önska mig och bara det är fantastiskt. Ser inte jätte mycket fram emot sjävla födelsedagen för 19 är som sagt inget speciellt utan kommer ta det som vilken dag som helst. Finns däremot andra dagar som jag ser fram emot det här året, t.ex. studenten, min & Kevins 2års dag, flytta ihop med Kevin, alltså våran första lägenhet bara det blows my mind. Och så mycket annat. Börjar bli vuxen nu och dags att verkligen visa att jag kan stå på mina egna ben, men självklart med lite hjälp. Tror det här året kan bli det bästa någonsin och det blir vad man gör det till, så det här året är det all in på allt! Ska satsa allting på praktiken nu och verkligen göra nytta de sista 6 månaderna kvar i skolan. Är helt galet att om 6 månader är jag fri från skolan och ska tackla jobbvärlden ännu mer än vad jag gör idag. Nu är jag redo!

8/1.

Hade ju svårt att somna igår så kollade klart på NLF matchen som var på tv och den slutade klockan två. Så sov egentligen lite för länge idag, dumt att vända på dygnet nu när skolan börjar imorgon igen. Sitter just nu inne på Nelly.com och massa andra sidor och kollar runt. Men får nog vänta lite med att beställa.

Sömnlös.

Kan inte sova så satte mig vid datorn och surfa lite och vips så hade jag beställt grejer från USA. Var ju inte riktigt meningen, men men en present avklarad! Även om det är långt kvar men lika bra :) ska nu borsta tänderna och ge sömnen ett nytt försök.


Just nu.

Ligger i ett varmt bad framför family Guy och spelar Wordfued (som vanligt) samtidigt som jag försöker må bättre. Förkyldning, huvudvärk och allt annat sånt där kan bara gå & dö.


Hemma.

Kom hem från Kevin runt tre sedan har jag varit med mamma & pappa. Ikväll blir det bara att ligga hemma och kolla film, mår inte helt hundra. Kanske dyker in senare igen men kan inte lova något.


Frukost.

Så där såg min frukost ut, nu ska jag städa kevins rum medan han är på gymmet för ikväll blir det sällskapsspel och umgås med alla trevliga.


Jobb.

Ska in mot stan strax för att jobba, helt sjukt att jag redan varit ledig i två veckor. Kommer nog inte blogga mer idag för slutar sent ikväll så hörs imorgon istället :)


Bästa serumet.

Finns inget värre att ha frissigt hår speciellt efter man duschat och jag som har lockigt är det rena döden. Men då använder jag de här, föredrar Toni & Guy bättre men det är jätte svårt att få tag på för det har typ slutat göras, så annars använder jag Tommyguns. Båda kostar runt 150, så värt det!!


60 seconds.

For every minute you're angry you lose 60 seconds of happiness.
bjuder på en gammal bild när jag var superblond (låter SÅ himla fel, men ja ni fattar..) & måste erkänna att jag saknar det.

Wordfued.

Ligger i min ensamhet (igen) och spelar Wordfued med någon random och kollar samtidigt sex and the city. Ska snart sova och ladda upp för att jobba imorgon, där var mina två lediga veckor slut. Helt galet...


Har bestämt mig nu.

Nu har jag bestämt mig, jag ska ta tag i det här på allvar nu. Ska sluta med all dricka, allt godis, all onyttig mat, ja alltså allt onyttigt ska bort! Kan få finnas undantag på helger men helst inte. Alkohol ska också minskas, inte för att jag festar överdrivet ofta men iallafall. Jag vill gå ner i vikt för senaste tiden har jag gått upp trots att det inte är fruktansvärt mycket så vill jag fortfarande gå ner. Vill komma i form till studenten & sommaren, och känna mig säker i mig själv. Börja motionera åtminståne någon timme i veckan, ta en promenad på en halv timme eller köra en halv timme på crosstrainern. Det är bättre än ingenting. Och lovar att det här inte ska bli någon träningsblogg eller liknande, utan kanske delar med mig lite av det. Beroende på hur bra det kommer gå, men ska göra allting jag kan.

Sista lediga dagen.

Kevin åkte precis hem och jag sitter och kollar the Kardashians i brist på annat att göra. Ska åka och sola senare och ska snart tvätta lite kläder. Återkommer senare!
-
Mysigaste, som inte vill vara med på bild:(


3/1-12.

Har inte gjort jätte mkt idag utan mest umgåtts med familjen och tagit det lugnt. Varit och kollat lite möbler och bara kollat tv. Ska snart äta tacos och så kanske Kevin kommer senare om han köper bilen han skulle kolla på eftersom hans är trasig.


Jobbig dag.

Ligger i sängen och kollar Lova actually efter en jobbig dag. Städat och gjort om på hela rummet, möblerat om och ställt in lite nytt och även dammat från golv till tak. Har även pratat med banken i en evighet i telefonen idag och även ett annat företag.. Usch blir så irriterad.. Så nu ska jag fortsätta kolla filmen och få huvudet på andra tankar.


Börjar bra?

Börjar det nya året med dålig uppdatering och jag som skulle bli bättre.. Dåligt utav mig. Men lovar att det ska bli bättre. Och på tal om bättre så var årets nyårsafton den bästa jag varit med om faktiskt, fick min kyss av min älskling på tolvslaget, fick vara med dom jag tkr om och bara ha det trevligt hela kvällen. Kunde nästan inte bli bättre, förutom några blåmärken på ena knät och lite ont så är den svårslagen.


RSS 2.0