Just different.


Mom&Dad.

Finns inga ord som kan förklara hur tacksam jag är över att ha er som mina föräldrar. Och mamma, allting kommer bli bra, vi finns här för dig. Jag lovar.
Jag älskar er.


Underbart väder.

Börjar 14.30 idag och eftersom det är så fint väder tänkte jag passa på att åka tåg så jag fick mig en promenad i det fina vädret.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1617120/images/2012/pic_191579039.jpg" class="image">


Inspiration.

Har fått tillbaka lite av min inspiration och gjort om en del. Klippt sönder jeansjackan och gjort det till en väst, gjort om lite på rummet och fixat massa.


Tiden går så fort.

Vet inte riktigt hur jag ska börja inlägget men den senaste tiden har varit upp och ner. Varit jätte mycket bra saker samtidigt som lite jobbiga. Många har frågat om det hänt något mellan mig & Kevin och det kan jag lova att det inte har. Vi har det bättre än någonsin. Vi ska faktiskt på fredag åka till Stockholm för att hälsa på hans syster över helgen med hans andra syster & kusin. Ska bli skönt att få komma iväg lite och även att jag fick ledigt på fredagen. Har hänt så mycket senaste tiden, t.ex. Igår firade vi Danielle att hon fyllde tjugo, köpt en ny väska som jag är helt kär i, köpt nya kläder och vädret är underbart. Kommer nog komma tillbaka här lite mer för helt ärligt så saknar jag bloggen.


Min mysis.

Är glad att jag har dig i tider som dessa. Utan dig skulle inget funka.
-
Kommer fortfarande vara frånvarande här, har väldigt mycket just nu. Både jobbar och har galet mycket praktik. Varje dag, minst åtta timmar. Som det riktiga livet. Så tänkte bara säga hej och berätta att jag lever.


..

Hela livet kan vändas upp och ner på två sekunder.. Kan fortfarande inte fatta. Jag tar en bloggpaus, förlåt men måste.


Praktik.

Sitter och väntar på bussen in till stan, börjar kl ett idag. Kan inte förklara hur skönt det var att slippa gå upp kl sex.. Däremot slutar jag åtta ikväll men det gör mig ingenting för då är det mys med Kevin som gäller!!


Helgen.

Har inte hunnit med bloggen alls i helgen, vaknade hos Kevin i lördags och var stopp i avloppet. Så har varit kaos & panik hela helgen och speciellt tidigt igår morse när det var vatten i tamefan heeela köket! Har haft fullt upp så har hade inte ens hunnit mysa. Därför stannade jag igår också, kunde ju inte använda köket så beställde mat från onlinepizza och hade det super mys hela kvällen. Idag var det min första praktikdag och gick riktigt bra och tror jag kommer trivas bra också.


Nattjobb snart!

Snart nattjobb sedan blir det hem till Kevin och sova. Imorgon blir det åka och hälsa på hans syster och sedan kanske utgång. Låter som en helt okej lördag!


Trust.

Trust isn't about catching someone when they fall, it's about supporting them when they start to lose their ballance.


Fredag.

Jobbet igår var ganska stressigt & rörigt så va helt uppe i varv när jag skulle möta tjejerna. Men så fort vi satte oss ner och beställde mat och fick prata ut lite kändes det bättre. Gick och la mig nästan direkt jag kom hem för att få sova ut till kvällens nattpass, vart inte så lång sovmorgon som jag ville men det ska nog gå ändå. Ska snart åka och handla med mamma & pappa för att sedan bara vara hemma och mysa hela eftermiddagen.


Jobb & middag.

Började dagen med filmen tusen gånger starkare samtidigt som jag åt frukost. Så har jag duschat och fixat mig, ska snart till jobbet och efter jobbet blir det middag med tjejerna på Havana bar & grill. Så uppdateringen kommer suga här även idag, sorry...


RSS 2.0