Jag lever, jag lovar.

Förlåt!! Har glömt bort bloggen helt, hur kunde det hända liksom?!? Har fullt upp med praktik, extra jobb, McDonalds och även ha ett liv så hinner inte med datorn elr bloggen. Hoppas allting är super bra med er och ska försöka bli bättre! Men nu är det sovdags, börjar kl.07.00 imorgon! Godnatt!
-
To appreciate the sun, you got to know what rain is.


You Get Me Out Of Control.

För första gången på evigheter har jag haft sovmorgon på en lördag, och måste säga att det var underbart. Har nu duschat & fixat mig och ska strax åka iväg till min bror & Elin för att fira dem. Och hälsa på deras nya kisse. Efter det blir det Kevin och ikväll vin och mys med alla underbara. Imorgon jobbar jag också så hörs kanske inget hör fören på kvällen. puss!

Always and Forever.

Bloggar för första gången på evigheter via datorn, har nästan glömt bort hur man gör. Ligger nerbäddad i sängen och ska sätta på ett 90210 avsnitt och försöka sova. Förkylningen är inte på min sida alls, kände mig bättre igårkväll så då blev det något glas vin till melodifestivalen hemma hos Johan & Danielle med hela gänget. Men idag på eftermiddagen kom det smygandes tillbaka och jag orkar verkligen inte vara sjuk. Vill ha praktik. Men nu vet ni hur allt ligger till och tänkte faktiskt inte skriva så mycket mer än det så, godnatt!
-

Myser.

Myser i sängen med en bra film efter praktik och jobb. Veckan har varit tuff och är inte ledig än, utan jobbar imorgon till klockan fyra men sen så! Och har även hela söndagen, läängtar.


Sliten som aldrig förr.

Att sluta 22.30 och inte vara i säng fören 24 funkar väl men inte när klockan står på 05.15. Sliten som aldrig förr idag och trots det så gick körlektionen svin bra rent ut sagt. Skönt att det börjar ta sig! Och imorgon är det fredag!!


Soligt.

Underbart väder idag, lite kallt om händerna bara men annars lugnt. Sitter på bussen nu in till stan, ska förbi körskolan en snabbis innan praktiken. Sedan ikväll blir det Kevin.


Love, respect & trust.

Det är svårt att förstå att det varit vi i 21 månader. Nästan två år. Tiden har gått så otroligt fort och du har gjort mig så otroligt lycklig. Alla dagar med dig är speciella och jag uppskattar varje sekund med dig. För mig är du mer än bara min pojkvän, du är min bästavän, min klippa men framför allt min kärlek. Vill bara säga tack att du gjort mitt liv så underbart och hoppas att vårat liv ihop blir likadant.


5/3.

Är super seg idag, praktiken gick fort och riktigt bra. Vaknade på riktigt bra humör idag faktiskt. Men är så himla förkyld så har sådan huvudvärk så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Bara legat i soffan hela dagen och vilat, ätit soppa och druckit te. Nu ska jag kolla tv innan det är sovdags.
-
Tänkte bjuda på en bättre bild på håret men orkade inte ta någon bild kl sex imorse.


Stockholm.

Efter två mysiga dagar i Stockholm och fyra dagar totalt med Kevin känns det lite extra ensamt ikväll. I Stockholm blev det ganska mkt gående på stan, mysiga promenader och middag på söder. Stockholm är otroligt vackert men inget ställe jag skulle kunna bo på. Köpte mig endast en plånbok, en topp & en hudlotion. Blev en sväng på ikea idag med, lite glas, ljus och ljuslyktor fick det bli. Fick även lite impuls och färgade elr ja slingade håret blond ikväll. Så nu är jag blondin igen och det är lite ovant.


1 mars.

Börjar halv tre idag vilket är super skönt eftersom vi åker till stockholm imorgon så har hunnit packat och fixat en del. Pappa skjutsar in mig till scandic och Kevin hämtar mig ikväll, hur skönt som helst. Men nu ska jag dricka mitt te och kolla Khloé and Lamar.


RSS 2.0